سلام من میخوام از یه ای سی به عنوان سوییچر استفاده کنم.سه تا ای سی به چشمم خورده.یکی مولتی پلکسر 4053 یکی دیگه adg441 و یکی دیگه 4066.اما موندم کدومش رو انتخاب کنم.میشه کمکم کنید.نکته دیگه اینه که بعد از سوییچ یه تقویت کننده دارم که میخوام از حداکثر پهنای باند (با بهره 1) استفاده کنم.میخوام بدونم نوع ای سی سوییچ تو پهنای باند تقویت کننده تاثیر داره؟(تو دیتاشیت 4053 نوشته پهنای باند 17مگا هرتز)ای سی تقویت کننده من پهنای باند بالای 200مگاهرتز رو داره..لطفا رهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
من متاسفانه سوچیچینگ اصلا کار نکردم
ولی حتما میپرسم بهت خبرشو میدم
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟
ما که همچنان امیدواریم یکی بیاد و یه راهنمایی بکنه
(۲۷-آبان-۱۳۹۳, ۰۰:۱۱:۲۴)parsegade نوشته است: [ -> ]سلام من میخوام از یه ای سی به عنوان سوییچر استفاده کنم.سه تا ای سی به چشمم خورده.یکی مولتی پلکسر 4053 یکی دیگه adg441 و یکی دیگه 4066.اما موندم کدومش رو انتخاب کنم.میشه کمکم کنید.نکته دیگه اینه که بعد از سوییچ یه تقویت کننده دارم که میخوام از حداکثر پهنای باند (با بهره 1) استفاده کنم.میخوام بدونم نوع ای سی سوییچ تو پهنای باند تقویت کننده تاثیر داره؟(تو دیتاشیت 4053 نوشته پهنای باند 17مگا هرتز)ای سی تقویت کننده من پهنای باند بالای 200مگاهرتز رو داره..لطفا رهنمایی کنید.
سلام
در حالت سری طبقات , پهنای باند را 4053 که هفده مگاهرتز و کمتر است تعیین میکند.
ولی CMOS های سری 4000 فیلیپس(NXP) اکثرا اونجور که دیدم از تراشه های شرکتهای مشابه پر سرعت ترند.