ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قفل کردن موس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
درود
بنده برای یک کاری نیاز دارم تا موس را لاک کنم تا کاربر نتواند ان را حرکت دهد یا نتواند از کلیک چپ استفاده نماید.

با api block input میتوان این کار را انجام داد ولی این api کیبورد را هم قفل میکند.

اگر بتوان اینکار را با زبان دیگری هم مثل c انجام داد چندان مشکلی نیست.

با تشکر
(۳۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۳:۳۴:۳۳)grimm نوشته است: [ -> ]درود
بنده برای یک کاری نیاز دارم تا موس را لاک کنم تا کاربر نتواند ان را حرکت دهد یا نتواند از کلیک چپ استفاده نماید.

با api block input میتوان این کار را انجام داد ولی این api کیبورد را هم قفل میکند.

با تشکر

سلام
میینم زدی تو کار ویرژال بیسیک :d
(۳۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۰۵:۲۵)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]

با تشکر

سلام
درود
متشکرم دوست عزیز
تنها یک مشکلی احساس کردم ان هم اینست زمانی که ما یک برنامه مانند تسک منجیر را با کیبورد باز میکنیم برنامه ی شما با اینکه در حال اجرا است از کار می افتد.
به خاطر نبودن فوکوس روی برنامه است؟

(۳۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۱۰:۲۵)a.mehran نوشته است: [ -> ]میینم زدی تو کار ویرژال بیسیک :d
برای یک برنامه دیگر که داشتم میساختم نیاز به بکارگیری از زبانی مانند ویژوال بیسیک بود!
(۳۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۷:۵۱:۰۹)grimm نوشته است: [ -> ]
(۳۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۰۵:۲۵)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]

با تشکر

سلام
درود
متشکرم دوست عزیز
تنها یک مشکلی احساس کردم ان هم اینست زمانی که ما یک برنامه مانند تسک منجیر را با کیبورد باز میکنیم برنامه ی شما با اینکه در حال اجرا است از کار می افتد.
به خاطر نبودن فوکوس روی برنامه است؟

(۳۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۱۰:۲۵)a.mehran نوشته است: [ -> ]میینم زدی تو کار ویرژال بیسیک :d
برای یک برنامه دیگر که داشتم میساختم نیاز به بکارگیری از زبانی مانند ویژوال بیسیک بود!
شما تابع را داخل یک تایمر هر یک ثانیه یک بار فراخوانی کن!
(۳۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۰۵:۲۵)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]سلام

باسلام
بعد از اینکه از اجر خارج شویم باز موس محدودیت حرکت دارد.
برای آزاد کردن موس :
کد:
[code]Private Sub Command1_Click()
ClipCursor ByVal 0&
End
End Sub[/code]