با سلام به اساتید عزیز اقا کسی هست ج بده ؟ من هر چی سوال می کنم کسی جواب نمیده اخه چرا؟
میگم وقتی میخوام مدارم رو با التیم مسیریابی اتوماتیک کنم با وجود اینکه اتصال کوتاه برای تمام برد غیر مجاز است (در rules) طبق حالت پیش فرض ولی در هنگام مسیر یابی اتوماتیک می بینم که چندین پایه رو اتصال کوتاه کرده!!
(۰۱-آذر-۱۳۹۳, ۱۳:۴۶:۴۵)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]با سلام به اساتید عزیز اقا کسی هست ج بده ؟ من هر چی سوال می کنم کسی جواب نمیده اخه چرا؟
میگم وقتی میخوام مدارم رو با التیم مسیریابی اتوماتیک کنم با وجود اینکه اتصال کوتاه برای تمام برد غیر مجاز است (در rules) طبق حالت پیش فرض ولی در هنگام مسیر یابی اتوماتیک می بینم که چندین پایه رو اتصال کوتاه کرده!!
سلام
اگه بوردتون یک لایه انتخاب کردین، ممکنه بخاطر همین یک لایه بودن، نتونه اوتو روت کنه
اگه بوردتون دولایه هست و باز هم این مشکل رو دارین، احتمالا allow short circuit رو زدین
(که میگین غیرفعاله)
در ضمن اگه اوتو روت نتونه یا اتصال کوتاه کنه، میتونید خودتون جامپر بزارید(یعنی با via به لایه ی بعدی برید و دورباره با via برگردین)
مرسی مهندس جان
در یک لایه که یک لایه است می شه برا نرم افزار تعریف کنی که هرجا لازم شد از via استفاده کن یا اینکه خودت چند تا via بزاری و براش تعریف کنی که از این ها م استفاده کن
(۰۱-آذر-۱۳۹۳, ۲۳:۲۶:۳۳)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]مرسی مهندس جان
در یک لایه که یک لایه است می شه برا نرم افزار تعریف کنی که هرجا لازم شد از via استفاده کن یا اینکه خودت چند تا via بزاری و براش تعریف کنی که از این ها م استفاده کن
دقیقا متوجه نشدم منظورتونو
اگه باشه (که احتمالش زیاده) من تجربه ای ندارم...
احتمالا بشه با script ها یه کارایی کرد!
من خودمم با autoRoute برای بورد های تک لایه مشکل دارم...