ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار میزان شارژ باتری؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام....
من دنبال یک مدار دیجیتال یا یک گیج عقربه ای واسه ی این هستم که بفهمم میزان شارژ باتری ماشین چقدره...اصلا می خوام ببینم چجوری اینکار انجا میشه و از چی باید استفاده کرد؟

آیا از ولتمتر و یا آمپرمتر میشه استفاده کرد؟

این آمپرهای باتری که روی ماشین ها هست چجوری کار می کنه؟ مثل این:
http://kahroudi.persiangig.com/image/04122012448.jpg

تشکر؛
(۰۳-آذر-۱۳۹۳, ۲۱:۵۳:۰۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]سلام....
من دنبال یک مدار دیجیتال یا یک گیج عقربه ای واسه ی این هستم که بفهمم میزان شارژ باتری ماشین چقدره...اصلا می خوام ببینم چجوری اینکار انجا میشه و از چی باید استفاده کرد؟

آیا از ولتمتر و یا آمپرمتر میشه استفاده کرد؟

این آمپرهای باتری که روی ماشین ها هست چجوری کار می کنه؟ مثل این:
http://kahroudi.persiangig.com/image/04122012448.jpg

تشکر؛
سلام
داخل اینا یه سیم پیچ هستش
وقتی به سیم پیچ ولتاژ بدی بار مغناطیسی ایجاد میکنه و هرچی ولتاژ بیشتر باشه قدرت بار هم بیشتره
عقربه هم تهش یه قسمت فلزی داره که وقتی میدان مغناطیسی ایجاد شد جذبش میشه و باعث نشان دادن ولتاژ میشه
به همین راحتی Happy
دوست من ممنون....خب یعنی هر چی شارژ باتری بیش تر باشه یعنی ولتاژ بیش تری هم داره؟ با کم شدن شارژ مگه فقط آمپر کم و زیاد نمیشه؟یا ولتاژ؟

بهرحال من برای اندازه گیری میزان شارژ باتری باید از ولتمر استفاده کنم؟ بهم جواب می ده؟
بهترین راه برای سنجش میزان شارژ باتری اینه که ولتاژ باتریو هنگامی که مصرف کننده وصله بهش اندازه بگیری (جریان مصرفی مصرف کننده هم بستگی به قدرت باتری داره مثلا برای باتری ماسین باید یه لامپ حداقل 4 امپری رو وصل کنی به باتری و بعد ولتاژشو بگیری )!
شما منظور منو نفهمیدی!!

فرض کن ما یه باتری داریم ؛ که به هیچ جایی وصل نیست! حالا من می خوام ببینم این باتری چقدر شارژ داره....هیچ لامپی چیزی هم وصل نیست بهش....چجوری باید اینکارو کنم؟
حتی مدار هم وصل نیست بهش (مداری که میخواد اندازه بگیره ) ؟
(۰۴-آذر-۱۳۹۳, ۲۱:۱۳:۱۰)a.mehran نوشته است: [ -> ]حتی مدار هم وصل نیست بهش (مداری که میخواد اندازه بگیره ) ؟

باتری هست ؛ حالا من می خوام بهش یه گیج وصل کنم که شارژ اون رو انداه گیری کنه....این گیج هم همیشه بهش وصل باشه....خواستم ببینم چی باید ببندم؟

هنوز نفهمیدین چی گفتم؟Biggrin
چرا لقمه رو از اونور میذارین آخه Biggrin

خب برای اینکه بدونی چقدر شارژ شده باید از ولتمتر استفاده کنی .. در لحظه اول اندازه بگیر و ثبت کن و بعد از شارژ هم ثبت کن

اگه ولتاژ افزایش پیدا کرد اونوقت بدون که عمل شارژ بدرستی صورت گرفته و دیگر هیچ Biggrin
رسول جون این نمیتونه معیار درستی باشه واسه اندازه گیری
در هر حال موقعی که میخواد اندازه بگیره باید یه بار بیفته رو باتری و بعد ولتاژشو اندازه بگیره .
اما اگه دقت نمیخوای همونی که رسول جون گفتنو انجام بده
آقا ممنون....

یعنی یک ولتمر کار منو راه می ندازه؟Clap

فقط من متوجه یه چیز نشدم!!
شما وقتی ولتاژ یک باتری قلمی سالم رو بگیری 1.5 ولته ؛ باتری خالی هم یک و نیم ولته(تقریبا) پس حالا ما چجوری با اندازه گیری ولتاژ ، شارژ باتری رو می فهمیم چقدره؟؟AmazeAmaze
باطری 1.5 ولت قلمی کجا و باطری ماشین کجا .. این مقایسه شما اصلاََ درست نیست

اگه کمی تحقیق کنین می بینین همه تعمیر کارهایی که باطری ماشین رو شارژ می کنن یه دستگاه بزرگ شارژر دارن که روش یه ولتمتر و یه آمپر متره

این یه نمونه از اوناست که من دارم و همیشه ازش استفاده می کنم :

[attachment=12796]

حالا وقتی باطری رو وصل شارژر می کنن ولتمتر ولتاژشو نشون میده که در حالت خالی کمتر از 12 رو نشون میده

آمپرمتر هم در این حالت نشون میده که داره جریان کشیده میشه یعنی باطری در حال شارژه .. حدود 2 الی 6 آمپر میکشه

وقتی شارژ کامل شد ولتمتر ولتاژ بیشتری رو نسبت به قبل نشون میده یعنی بالای 14 ولت

مهمتر از اون اینکه وقتی شارژ کامل انجام شد آمپرمتر میاد روی صفر و دیگه جریانی نمیکشه

اینا نشانه های اصلی شارژ شدن و نشدن هستن

روی خود ماشین هم اگه عمل شارژ بخوبی صورت نگیره چراغ خطرش روشن میشه .. حتی در این پیکانی که عکسشو گذاشتین هم این چراغ خطر قرمز رنگ وجود داره .. علاوه بر اون عقربه هم داره

حالا دیگه برای باطری ماشین روشی ساده تر و البته مطمئن تر از این روش نمیشه اسم برد

بله میشه با برنامه نویسی انواع شارژرهای حرفه ای و دقیق رو ساخت که حتی میلی ولت و میلی آمپر رو هم نشون بدن اما برای باطری ماشین اینجور کارها به صرفه نیست

اینجور مدارات حرفه ای کاربردشون در شارژ باطری های مخابراتی و ماهواره ای و .. هستش که در اینها حتی تغییرات میکرومتری هم میتونه فاجعه بار باشه چون مداراتشون حساسه
صفحه‌ها: 1 2