ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انجام پروژه+استان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
میخوام یه پروژه انجام بدم که در یه dblookupxombobox نام استان را وارد کرده و در dblookupcombobox دیگه فقط نام شهرستان های مربوط به همون استان نمایش بده. اگه کمکم کنین ممنون میشم
از بانک اطلاعاتی اکسس استفاده کردم و جدولهامو با Adoquery آوردم
(۰۳-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۲۷:۱۵)زکریا نوشته است: [ -> ]سلام
میخوام یه پروژه انجام بدم که در یه dblookupxombobox نام استان را وارد کرده و در dblookupcombobox دیگه فقط نام شهرستان های مربوط به همون استان نمایش بده. اگه کمکم کنین ممنون میشم

سلام
بانک اکسس بزار تا برات درست کنم. منظورم یک بانک اطلاعاتی اکسس بده که داخلش چیز هایی که می خواهی باشه مثل شهر استان بعد برات درستش می کنم که به چه صورت می تونی این کار انجام بدی.
(۰۷-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۲۳:۱۴)The.Ghost نوشته است: [ -> ]

سلام
بانک اکسس بزار تا برات درست کنم. منظورم یک بانک اطلاعاتی اکسس بده که داخلش چیز هایی که می خواهی باشه مثل شهر استان بعد برات درستش می کنم که به چه صورت می تونی این کار انجام بدی.

تو اکسس سه تا جدول دارم
1- جدول استان که شامل آی دی و نام استان است
2- جدول شهرستان که شامل آی دی ، نام استان و نام شهرستان است
نام استان را لینک کردم که از جدول استان انتخاب می شود
3- جدول بخش که شامل نام استان ، نام شهرستان و نام بخش است
نام استان را لینک کردم که از جدول استان انتخاب کند و نام شهرستان هم از جدول شهرستان.
(۰۸-آذر-۱۳۹۳, ۱۰:۱۶:۴۲)زکریا نوشته است: [ -> ]
(۰۷-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۲۳:۱۴)The.Ghost نوشته است: [ -> ]

سلام

تو اکسس سه تا جدول دارم
1- جدول استان که شامل آی دی و نام استان است
2- جدول شهرستان که شامل آی دی ، نام استان و نام شهرستان است
نام استان را لینک کردم که از جدول استان انتخاب می شود
3- جدول بخش که شامل نام استان ، نام شهرستان و نام بخش است
نام استان را لینک کردم که از جدول استان انتخاب کند و نام شهرستان هم از جدول شهرستان.

[attachment=12803]