ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کاربرد میکرو ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من تازه به بحث سخت افزاری علاقه مند شدم و براس شروع کار می خواستم از اعضای این سایت راهنمایی بگیرم، تا بدونم برای ادامه باید چه کلماتی رو جستجو کنم. نمی دونم توی تاپیک درستی سوالم رو مطرح کردم یا نه.

می خواستم ببینم برای کاربردهای زیر چه نوع میکروهایی مناسب هست.

- فرض کنید بخواهیم دستگاهی مانند موبایل یا تبلت درست که شامل یک دوربین باشد. یک سیستم عامل بر روی آن نصب باشد مانند لینوکس. بتوان بر روی آن نرم افزار های مختلف را نصب کرد. و کار برد های عمومی داشته باشد. شامل فلش مموری و یار رم های ساده تر رو بتونه بخونه.

- فرض کنید بخواهیم دستگاهی بسازیم که فقط یک کار را انجام دهد. یعنی مثل موبایل نباشه که کاربردهاش زیاد باشه. یعنی دستگاه مانند دستگاه بالا باشد، اما فقط یک برنامه در آن نصب باشد. سریع روشن شود. و سریع با یک دکمه بسته شود. بتواند به دوربین وصل شود. بتواند فکش مموری یا حافظه های رم را بخواند.

- دستگاهی مانند بالا که بتونه یه چیزایی رو هم حرکت بده.

با تشکر.
سلام
میکرو ای ار ام را بسرچید
با سلام و تشکر از پاسختون.

اینطور که من دیدم آرم برای حالت اول خوب هست. برای حالت دوم و سوم چه طور.

ببینید، من یک برنام ای برای تبلت نوشتم که فرد ابتدا از یه چیزی عکس می گیره. بعد اون عکس رو می ده به برنامه. برنامه یک پردازشی روی عکس انجام می ده و یه جواب بله یا خیر به کاربر می‎ده.

حالا می خام به جای اینکه از تبلت استفاده شه، یک دستگاهی باشه که فقط برای همین منظور باشه و تا می تونم کاری کنم که ارزون در بیاد. در این مورد از بین میکرو ها کدوم بهتره که من روش کار کنم.

با تشکر.
بهترین گزینه برای پردازش تصویر ای ار ام هست اونم هسته های بالاتر از کورتکس 8
برنامه رو توی چه محیطی نوشتی ،کامپایلرت چیه ،حجم برنامتون چقدره اگه میتونی یه چند خط برنامه رو پیام خصوصی کنید
بعد بفرمایید چه سرعتی نیاز داره برای کار ؟
من دنبال یک عیار کلی هستم که ببینم برای کار برد دوم که گفتم چه میکروهایی مناسبند. کار با بعضی از فرمت های تصویر رو می تونم با سی پیاده سازی کنم. کار پردازش تصویرم هم زیاد پیچیده نیست. اونم می‎تونم با سی پیاده سازی کنم. یه سری محاسبات دیگه هم داره که خوب با اسمبلی هم می تونم پیاده سازی کنم. نمی خام یه سیستم عامل هم مثل لینوکس نصب کنم. چون می خام کار با دستگاه به حدی ساده باشه که یه آدم بی سواد هم بتونه با چند تا دکمه روی دستگاه کارو انجام بده.

می خام ببینم کدوم میکرو ها این قابلیت رو دارند کدوم ها ندارند.