ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای شرط گذاشتن برای یک فرکانس خاص
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
میخوام برنامه ای بنویسم که اولا میکرو اتمگا8 بتونه فرکانسی که به یکی از پایه هاش اعمال میشه رو دقیقا تشخیص بده و در صورتی که این فرکانس مثلا بین 200 تا 250 هرتز باشه میکرو یکی از پایه مثلا X رو 1 بکنه و در غیر اینصورت X رو 0 کنه و Y رو 1 کنه.
هیچ اطلاعی از نحوه برنامه نویسی برای این مورد هم بلد نیستم Whistle
البته انتظار هم ندارم شما برام انجامش بدید؛ فقط خواهشم اینه که نمونه برنامه یا چهارچوب یا هر کمک دیگه ای دارید دریغ نکنید؛ مدتیه میخوام ی کاری انجام بدم روش های مختلف رو تست کردم ولی موفق نشدم؛ فکر میکنم این برنامه رو اگر بتونم کامل کنم به هدفم میرسم.
ممنون از همه دوستانSmile
کسی جواب نمیده؟!
اوکی
بالاخره تونستم راه حلش رو پیدا کنم ؛‌ با آی سی فرکانس به ولتاژ تونستم ولتاژ فرکانس مد نظرم رو بدست بیارم و با آنالوگ به دیجیتال شرط مورد نظرم رو بدست آوردم که دقتش هم بد نیست Wink
عزیزم خسته نباشی اما شماره ای سی رو بذار تا به درد یکی دیگه هم بخوره
ممنونم
نمیدونم ایشون از چه شماره ای استفاده کردن اما من چند آی سی مبدل فرکانس به ولتاژ واستون معرفی می کنم :

LM2917

LM2907

LM331

AD652
داداش رسول زحمت کشیدن و معرفی کردن، من هم 2917 رو امتحان کردم هم 331 رو؛ پیشنهاد میکنم از 2917 استفاده کنید چون دقیقتره و راحت تر راه میافته؛ 331 هم خوبه ولی ی کم دنگ و فنگ داره