سلام دوستان
من برنامه آماده ای دانلود کردم که با ال سی دی گرافیکی و صفحه لمسی بود؛ فایل شبیه سازش کاملا اوکی کار میکرد؛ سورسش رو با بسکام باز کردم و بدون هیچگونه تغییری در برنامه دوباره کامپایل رو زدم؛ الان دیگه مدار شبیه سازی نمیشه!!!

ی جا خوندم مشکل از بسکامه و باید از ورژن 1.11.9.0 استفاده کنم ولی بعد از نصب این ورژن مشکل کماکان وجود داره!!

ممنون میشم کمکم کنید

سلام
خب حتما نویسنده دستش خورده یه قسمتی از برنامه تغیر کرده
شما همه چیو بزار اینجا تا بررسی شه
برنامه کاملا درسته و تو پروتئوس کار میکنه ولی وقتی سورس رو با بسکام باز میکنم و بدون دست زدن به متن برنامه فقط کامپایل رو میزنم؛ دیگه مدار کار نمیکنه!!!
منظورتون اینه که در عمل مدارشو می بندین کار نمیکنه؟یا اینکه کلاََ بیسکام واسه برنامش ارور میده؟
من برنامشو در بیسکام تست کردم و اروری نداد!!
در عمل نمیبندمش؛ فایل پروتئوسش رو باز میکنم و تو پروتئوس مدار خوب کار میکنه؛ حالا اون برنامه رو با بسکام باز میکنم و بدون هیچگونه تغییر در متن برنامه فقط روی کامپایل کلیک میکنم تا دوباره کامپایل کنهٰ؛ بعد دوباره میخوام با پروتئوس تست کنم مدار جواب نمیده!!!
چند تا کتابخونه مختلف هم دانلود و نصب کردم و مشکل کماکان برطرف نشده
بسکامت نسخه اصلی هست یا کرک؟
بعضی از فایل ها با فرمت های مختلفی در برنامه ها کار می کنند
امکام داره که مشکل توی فرمت نوشته ها باشه
بسکام رو از اینترنت دانلود کردم نمیدونم نسخه اصلیه یا کرک!
شما نسخه اصلی سراغ داری من دانلودش کنم؟
برای خرید هست اما دانلود ر ا باید کرک نصب کنی
دلایلی مختلفی می تونه داشته باشه اما دلیل معمول، راهکاری برای فروش محصول هست . به اسم مجانی می گذارن ، دانلود می کنید می سازید نمی شه .
تماس میگیرید ، راهنمایی نخود سیاهی می کنند ، آخرش می گن اصلا اگر می خوای فلان قدر بزن حساب خودم برات بسازم
نه فکر نکنم؛ من مدار رو نساختم که جواب بده یا نده؛ پروتئوس جواب میده ولی بسکام کامپایل میکنه دیگه همه چی خراب میشه
جالبه خودم هم برنامه جدید مینویسم که کاملا درسته ؛ پروتئوس نمیاره ؛ برای من ثابت شدست که مشکل از بسکامه ولی متاسفانه دلیلش رو و نحوه درست کردنش رو نمیدونم