ايران ويج

نسخه‌ی کامل: معرفی یه قطعه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آستانه ی دیود 0.7 نیست، با سری کردن چندتاشون پشت سر هم این افت ولتاژ مجموع بیشتر می شه.
اما از اونجایی که دیود ایده آل نیست یه جریان کوچولویی رد می کنه که احتمالا کار رو خراب می کنه.
دیود زنر هم تا ولتاژ شکستش ایجاد نشه هدایت نمی کنه و در ولتاژ های مختلف وجود دارهه.
اما فکر نمی کنم اینطوری بتونی جواب خوبی بگیری ...
(۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۰۹:۴۸:۲۲)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]چیزی اصلی که میخوام استفاده کنم یه تایمره میخوام تا وقتی ولتاژ خازن به چهار ولت نرسه هدایتی صورت نگیره! مدار امپ اپش رو دارم ولی نمیخوام از امپ اپ استفاده کنم تاخیر مورد نیاز من حداکثر 1 ثانیه است

دقیقترین و راحت ترین راه استفاده از ADC میکرو هستش

نقل قول: راستی آیا من کرمانی ام؟؟!!

001
سلام
(۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۰۹:۴۸:۲۲)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]سلام به اساتید عزیز خواستم موضوع جدید ارسال کنم ولی گفتم کمتر شلوغ بشه همین جا بگم آیا قطعه وجود داره که عین دیود عمل کنه ولی ولتاژ استانش زیاد باشه مثلا به جای .7 مثلا 4 ولت باشه !!؟
ال اي دي آبي يا سفيد را با يک ديود سيليکوني سري کنيد ولتاژي در حد 3.7 تا 4 ولت بدست مي آيد.
زنر 3.3 ولت با ديود سيليکوني سري هم در حد 3.9 تا 4 ولت ميشود.
ولي براي ولتازهاي بالاي 2.5 ولت از TL431 مي شود بهره گرفت. (دقت 2 درصد در تراشه TL431 )

(۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۰۹:۴۸:۲۲)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]چیزی اصلی که میخوام استفاده کنم یه تایمره میخوام تا وقتی ولتاژ خازن به چهار ولت نرسه هدایتی صورت نگیره! مدار امپ اپش رو دارم ولی نمیخوام از امپ اپ استفاده کنم تاخیر مورد نیاز من حداکثر 1 ثانیه است

اول ترانزيستور بهره بالا به صورت بافر به خازن ببنديد خروجي آن را به TL431 بدهيد تا در 4 ولت وصل شود.

البته با اپ امپ دقيقتر است.

حتي مدار را با 555 و تثبيت ولتاژ پايه 5 آن مي شود ساخت.
(۱۶-آذر-۱۳۹۳, ۱۵:۴۳:۵۵)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]قطعه می خوام که مانند ترانزیستور باشه با این تفاوت که پایهایش نرمالی کلوز باشن نه نرمال اپن کسی اطلاعی نداره اگه نیست یه مدارم باشه خوبه مممنون میشم کسی کمک کنه

در مورد ماسفت با کانال تهی شونده  یه خورده مطالعه کنید شاید بدردتون بخوره
صفحه‌ها: 1 2