ايران ويج

نسخه‌ی کامل: معرفی یه قطعه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
قطعه می خوام که مانند ترانزیستور باشه با این تفاوت که پایهایش نرمالی کلوز باشن نه نرمال اپن کسی اطلاعی نداره اگه نیست یه مدارم باشه خوبه مممنون میشم کسی کمک کنه
یعنی منظورتون اینه که در لحظه اول (یعنی زمانی که به بیسش ولتاژی وصل نیست) بسته باشه و باز نباشه؟

خب چرا از رله استفاده نمی کنین؟

اگه بزرگی رله رو دوست ندارین میتونین از رله هایی که بشکل آی سی هستن و کوچیکن استفاده نمایین

البته شاید ترانزیستور این شکلی هم باشه الان چیزی سراغ ندارم Biggrin
با همون ترازنیستو می شه طراحی کرد مثلا ۲ تا ترازیستور رو پشت سر هم می زاری
میتونی از ای سی های سوییچ استفاده کنی.یا از مولتی پلاکسر مثل 4053 البته اگه هدفت سوییچ کردن باشه
دوستان می شه بیشتر توضیح بدین چه آی سی این کار میکنه روی پین اصلی ولتاژ شهر می ایفته جریانش تقریبا 70 میلی آمپره به خاطر همین باید یه چیزی تو مایه های اپتو کوپر باشه ولی هر چی میگردم همشون نرمال اپن ان
اره مهندس رسول جان اره دقیقا منظورم همینه
البته چیزی اصلی که لازم دارم اینکه مثل کلید بد از تغغیر وضعیت حتی با قطع شدن تحریکش دیگه وضعیتش برنگرده
اصل کاری که باهاش دارم اینکه می خوام قطعه ام رو در مقابل اضافه ولتاژ محافظ کنم به طوری بد از اینکه ولتاژ از حد مجاز بیشتر شد خودش مدار خودش رو قطع کنه و تا میکرو ریست نکردم دیگه به حالت قبلی برنگرده نمی دونم چیکار کنم دیونه شدمه تمام چیزایی که به ذهنم میرسه یا نیاز به موتور داره یا به باطری پشتیبان که هیچ کدوم به صرفه نیست
برای اینکه مقدار ولتاژ رو دقیق بدونین نیاز به مدار ولتمتر دارین که با میکرو هم میتونین اینکار رو انجام بدین و بعدخروجیشو هر کاری خواستین باهاش انجام بدین

البته با وریستور هم میتونین ولتاژ رو در یه حد مشخص نگهدارین و ..
یه پتو کوپلر به شمارهMOC3023Mرو پایه شماره پنجش نوشته nc که عمدتا این دو حرف به نشان normaly close هستند ولی تو دیتا شیت هیچی درمورد نگفته کسی اطلاع نداره ؟
اینم دیتا شیتش
https://www.fairchildsemi.com/datasheets...C3023M.pdf
کسی نیست کمک کنه؟؟!!
اون پایه NC عملا هیچ مصرفی نداره و همونجوری باید آزاد بمونه!!
NC اینجا به معنی No Connection یا Not Connected هست!
سلام به اساتید عزیز خواستم موضوع جدید ارسال کنم ولی گفتم کمتر شلوغ بشه همین جا بگم آیا قطعه وجود داره که عین دیود عمل کنه ولی ولتاژ استانش زیاد باشه مثلا به جای .7 مثلا 4 ولت باشه !!؟
چیزی اصلی که میخوام استفاده کنم یه تایمره میخوام تا وقتی ولتاژ خازن به چهار ولت نرسه هدایتی صورت نگیره! مدار امپ اپش رو دارم ولی نمیخوام از امپ اپ استفاده کنم تاخیر مورد نیاز من حداکثر 1 ثانیه است

راستی آیا من کرمانی ام؟؟!!
صفحه‌ها: 1 2