۱۱-دى-۱۳۹۳, ۱۴:۱۵:۱۶
۱۱-دى-۱۳۹۳, ۱۴:۲۸:۳۸
نکاتی که بهت گفتمو بازم میگم بقیه هم بدونن
دفعه اول 8 ساعت بزن شارژ شه
و از این به بعد تا باتریش تموم نشده نزن شارژ
---------
اکثر باتریای تبلت 3000میلی امپرن
دفعه اول 8 ساعت بزن شارژ شه
و از این به بعد تا باتریش تموم نشده نزن شارژ
---------
اکثر باتریای تبلت 3000میلی امپرن
۱۱-دى-۱۳۹۳, ۱۴:۳۶:۰۷
ولی من شنیدم تبلت های چینی نباید بذاری باتریش زیر ده درصد خالی بشه
۱۱-دى-۱۳۹۳, ۱۹:۵۸:۰۳
(۱۱-دى-۱۳۹۳, ۱۴:۳۶:۰۷)aleas نوشته است: [ -> ]ولی من شنیدم تبلت های چینی نباید بذاری باتریش زیر ده درصد خالی بشهباتری باتری (کلا تو جنس غیر چینی نمیبینی )
زیر ده درصد شد بزارش شارژ
۱۲-دى-۱۳۹۳, ۱۳:۵۱:۴۲
باتری عوض کنم دوساعت بازی بکنی شارژ نگه میداره کم نیست خوبه؟
۱۲-دى-۱۳۹۳, ۱۶:۱۸:۴۱
4 یا 5 ساعت باید برای تماشای ویدیو(به صورت یکسره) شارژ نگه داره
۲۱-اسفند-۱۳۹۴, ۰۸:۱۵:۵۰
با درود و سلام
در دستگاه های دارای باتری مانند لپ تاپ و نت بوک و گوشی همراه و ... اگر با شارژر برنامه ها و سیستم خوب کار
میکند و با کشیدن آن از برق باتری تند خالی میشود و با وصل تند شارژ میشود باتری عمرش را کرده
و خراب است.
چون باتری های لیتیومی نزدیک به هزار بار شارژ و دشارژ کامل عمر میکنند اگر باتری تا پیش از خالی شدن کامل پر گردد عمر زیادی خواهد کرد مثلا تا به زیر 20 درصد نرسیده باید پر گردد. همچنین بهتر است تا نزدیک 100درصد بگذارید تا پر شود.
سپاس
۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۲:۱۵:۲۴
البته من فکر می کنم با قرار دادن باتری داخل نایلون و قرار دادن آن داخل فریزر باتری مجددا قابل شارژ می شود.
۰۷-شهریور-۱۳۹۵, ۱۶:۵۰:۰۲
سلام .. امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه ...
من تبلت لنوو a3500 دارم .. چند بار فلش کردم و ...
یه بار داشت از بی شارژی خاموش میشد .. زدم تو شارژ و رفتم ... وقتی برگشتم ( چند ساعت بعد ) دیدم قاطی کرده و صفحه تاریک و روشن میشه و ... و دیگه اندروید بالا نیومد ... نمی تونم فلشش کنم ..
میزنم به شارژ .. نشانگر شارژ میاد اما ثابت می مونه ...
باطری کمی شارژ میشه .. اما نمیشه فلشش کرد .. بعد از کمی ور رفتن .. شارژش تموم میشه ...
دوباره میزنم به شارژ نشانگر میاد اما تکون نمی خوره ...
باز هم کمی میشه باهاش ور رفت ... اما فلش نمیشه ... پیغام خطا میده .. گاهی خطای 3149 .. گاهی خطای 8038 و گاهی خطای دیگری ...
کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟ باتریه؟ آی سی تغذیه است؟ یا چیز دیگری؟؟؟
نمی دونم چکارش کنم ..
من تبلت لنوو a3500 دارم .. چند بار فلش کردم و ...
یه بار داشت از بی شارژی خاموش میشد .. زدم تو شارژ و رفتم ... وقتی برگشتم ( چند ساعت بعد ) دیدم قاطی کرده و صفحه تاریک و روشن میشه و ... و دیگه اندروید بالا نیومد ... نمی تونم فلشش کنم ..
میزنم به شارژ .. نشانگر شارژ میاد اما ثابت می مونه ...
باطری کمی شارژ میشه .. اما نمیشه فلشش کرد .. بعد از کمی ور رفتن .. شارژش تموم میشه ...
دوباره میزنم به شارژ نشانگر میاد اما تکون نمی خوره ...
باز هم کمی میشه باهاش ور رفت ... اما فلش نمیشه ... پیغام خطا میده .. گاهی خطای 3149 .. گاهی خطای 8038 و گاهی خطای دیگری ...
کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟ باتریه؟ آی سی تغذیه است؟ یا چیز دیگری؟؟؟
نمی دونم چکارش کنم ..
۰۷-شهریور-۱۳۹۵, ۱۹:۵۱:۳۳
درود
از سلامت شارژر خاطر جمع شو.
بزن به شارژر بگذار 3تا 4 ساعت راحت وصل باشد.
نشد شارژر ذیگر بزن بهش.
نشد باتری ات با این شارژر باتری لیتیوم که دو تا پایه متحرک و یک گیره داره بذاره شارژ شه.فکر کنم 6تا 20 ساعت بسته به ظرفیت باتری به درازا بکشد. باتری را حا بزن.
اگر بالا نیامد ایراد سخت افزاری بررسی شود.
اگر بالا امد پس از آن یک بررسی کن بهترین فلش را بریزی.
.
از سلامت شارژر خاطر جمع شو.
بزن به شارژر بگذار 3تا 4 ساعت راحت وصل باشد.
نشد شارژر ذیگر بزن بهش.
نشد باتری ات با این شارژر باتری لیتیوم که دو تا پایه متحرک و یک گیره داره بذاره شارژ شه.فکر کنم 6تا 20 ساعت بسته به ظرفیت باتری به درازا بکشد. باتری را حا بزن.
اگر بالا نیامد ایراد سخت افزاری بررسی شود.
اگر بالا امد پس از آن یک بررسی کن بهترین فلش را بریزی.
.