سلام به همه.
یه سوالیه یه یک هفته ای هست منو درگیر کرده.
من یه تارگتی دارم میخوام رجیسترش کنم ولی Valid FingerPrint & Name & Key ندارم که بخوام این کار رو انجام بدم.اگر داشتم که کار خیلی راحت بود.
تا جایی هم که من اطلاع دارم میشه تا نسخه 7.40 آرمادیلو رو با روش Broute Force و بدست آوردن Symkey فایل رو رجیستر کرد.
منم برای تستش یک Dll رو با Armadillo 4.4 پک کردم و تونستم با این روش Key رو تولید کنم اما هر کاری کردم روی فایل تارگت خودم اصلا جواب نداد.
کسی پیشنهادی چیزی داره؟!؟!
Up!
اساتید اینجا حتی ابزار برای Armadillo نوشتن ولی کسی نیست حتی یه نظری پیشنهادی چیزی بده؟!!؟!!
اون ابزارها موقعی بدرد میخوره که شما شناسه ی finger & Name & Key ولید داشته باشین
با trail reset پاک سازی کن ودوباره تست کن
با arma find protect چک کن و لاگشو بزار
ممنون!
حداقل یکی جواب مارو داد!
نقل قول: File:
>Test.dll
Protection Options:
>Debug-Blocker
>Enable Import Table Elimination
>Enable Strategic Code Splicing
Backup Key Options:
>Variable Backup Keys
Compression Options:
>Best/Slowest Compression
Other Options:
>Use eSellerate Edition Keys
>Enhanced Fingerprint in RegDlg
SoftICE Detection:
>Enhanced SoftICE Protection
Splash Screen:
>Default Splash Screen
Version Number:
>6.60
Raw Values:
>00E390D2 (Raw Options)
>0002A099 (Extra Options)
در ضمن من که خدممتون عرض کردم یک Dll که با Armadillo 4.4 پک شده رو بدون fingerprint,name,key رجیستر کردم ولی این یکی رو نتونستم!
چیز پیچیده ای وجود نداره
سورس armadlio key tools موجوده یا ازش استفاده کنید یا برای خودتون به هر فرمی که میخواهید کمپایل کنید و استفاده کنید
کد php:
https://github.com/mrexodia/akt
کد php:
https://forum.tuts4you.com/blog/91/entry-141-attacking-armadillos-stolen-keys-feature/
برای سرعت بیشتر میتونی برای بدست آوردن symkey از gpu bruter استفاده کنی
خب من بعد از تلاش های زیاد بازم نتونستم نتیجه ای بگیرم! تمامی راه های بروت فورس هم رفتم و تمامی Symkey هارو هم بدست آوردم.
به این نتیجه رسیدم چون Key از نوع Short V3 Level 10 هست کاری نمیشه کرد.
فقط تونستم Valid Data جور کنم ولی چون تاریخ مصرفش (تاریخ مصرف Name و Key یک ماهه بوده و تموم شده) گذشته بازم نمیتونم کاری کنم.
نمیشه به نوعی تاریخ رو دور زد؟که بتونم رجیسترش کنم؟
اصلا آرمادیلو از کجا میفهمه تاریخ چیه وقتی به اینترنت و شبکه متصل نیستیم؟