۳۰-آذر-۱۳۹۳, ۰۲:۳۹:۴۴
صفحهها: 1 2
۳۰-آذر-۱۳۹۳, ۰۴:۵۶:۵۲
برای گوشی شما نیست ،این بستگی به تعداد درخواست شرکت و کاربران داره تا تیم توسعه دهنده ی وایبر رو ترقیب به ارائه ی این نسخه بکنند
ولی به هر حال بهترین روش برای فهمیدن سازگاری ورژن وایبر بهتره Google Play Store رو نصب کنید و از توی اون دانلود کنید اگه داشته باشه
به غیر از نوع سیستم عامل
وایبر نیاز به 3g داره درحالی که گوشی شما تا 2g ساپورت میکنه همچنین WLAN نداره.
یا میتونی به لب تاپ یا pc وصل کنی واستفاده کنی،من خودم وایبر و واتس آپ رو روی پی سی شبیه سازی کردم وباهاش کار میکنم .
ولی به هر حال بهترین روش برای فهمیدن سازگاری ورژن وایبر بهتره Google Play Store رو نصب کنید و از توی اون دانلود کنید اگه داشته باشه
به غیر از نوع سیستم عامل
یا میتونی به لب تاپ یا pc وصل کنی واستفاده کنی،من خودم وایبر و واتس آپ رو روی پی سی شبیه سازی کردم وباهاش کار میکنم .
۰۱-دى-۱۳۹۳, ۰۱:۲۵:۳۹
(۳۰-آذر-۱۳۹۳, ۰۴:۵۶:۵۲)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]برای گوشی شما نیست ،این بستگی به تعداد درخواست شرکت و کاربران داره تا تیم توسعه دهنده ی وایبر رو ترقیب به ارائه ی این نسخه بکنند
به غیر از نوع سیستم عامل
شما از کدوم برنامه شبیه سازی استفاده میکنین؟
۰۱-دى-۱۳۹۳, ۰۲:۰۴:۱۳
با VMware سیستم عامل اندروید رو نصب کردم
نرمافزارهایی که میتونه اینکارو اتوماتیک انجام بدن:
YouWave Android
bluestacks
برای سرعت و فعالیت های متفرقه :))))) از YouWave هم استفاده میکنم
نرمافزارهایی که میتونه اینکارو اتوماتیک انجام بدن:
YouWave Android
bluestacks
برای سرعت و فعالیت های متفرقه :))))) از YouWave هم استفاده میکنم
۰۱-دى-۱۳۹۳, ۱۵:۴۹:۳۳
تقریبا میشه گفت من اکثرا شبیه ساز هارو تست کردم وایبر نصب میکنم رو شبیه ساز بالا نمی یاد یا قسمت تایید شماره گیر میکنه
۰۱-دى-۱۳۹۳, ۱۶:۵۶:۳۱
واسه وایبر مخصوص pcهست البته قبلش باید حتما رو اندروید تست بشه .
موفق باشین
موفق باشین
۰۱-دى-۱۳۹۳, ۲۰:۰۰:۵۶
مشکل اینه برای گوشیم نسخه ای نیومده نصب کنم
۰۲-دى-۱۳۹۳, ۱۷:۳۴:۰۷
نیاز به گوشی نیست ،همه ی کار توی PC هست
نسخه ی 3.20 YOUREWAVE رو نصب کن
وایبر Arm native هست در صورتی که yourwave ,Arm رو پشتیبانی نمیکنه،خودش میگه که تیم ما در حال برطرف کردن این مشکلات هست
ولی باید توجه داشت که اگه نرم افزاری بتونه این مشکل رو حل کنه باید بهش احسنت گفت
باری
سازندگان این برنامه نمیتونن راهی پیدا کنن برای همه برنامه ها :)))))) اما میتونن با قرارداد با نرم افزارهای مشهور و کمپایل مجدد (فقط برای اون برنامه با یه ورژن خاص) برنامه اجرا بشه
یکی از این برنامه ها وایبر هست که طی گیر های پی در پی به سازندگان youreave اون ها نسخه ی 4.3.1.21 (وایبر) رو ساپورت کردن،واجرا هم میشه (فقط برای این نسخه)
اما مشکلات باقیه چون سازندگان وایبر بعد از مدتی دیگه نسخه های قبلی رو پشتیبانی نمیکنن!!!
واما blustack
این نرم افزار کج دار ومریض وایبر رو پشتیبانی میکنه و از yourwave تو این زمبنه بهتر عمل میکنه
ولی واتس آپ کلا هیچ مشکلی نداره
وایبر من:
[attachment=12882]
واتس آپ من:
[attachment=12883]
نسخه ی 3.20 YOUREWAVE رو نصب کن
وایبر Arm native هست در صورتی که yourwave ,Arm رو پشتیبانی نمیکنه،خودش میگه که تیم ما در حال برطرف کردن این مشکلات هست
ولی باید توجه داشت که اگه نرم افزاری بتونه این مشکل رو حل کنه باید بهش احسنت گفت
باری
سازندگان این برنامه نمیتونن راهی پیدا کنن برای همه برنامه ها :)))))) اما میتونن با قرارداد با نرم افزارهای مشهور و کمپایل مجدد (فقط برای اون برنامه با یه ورژن خاص) برنامه اجرا بشه
یکی از این برنامه ها وایبر هست که طی گیر های پی در پی به سازندگان youreave اون ها نسخه ی 4.3.1.21 (وایبر) رو ساپورت کردن،واجرا هم میشه (فقط برای این نسخه)
اما مشکلات باقیه چون سازندگان وایبر بعد از مدتی دیگه نسخه های قبلی رو پشتیبانی نمیکنن!!!
واما blustack
این نرم افزار کج دار ومریض وایبر رو پشتیبانی میکنه و از yourwave تو این زمبنه بهتر عمل میکنه
ولی واتس آپ کلا هیچ مشکلی نداره
وایبر من:
[attachment=12882]
واتس آپ من:
[attachment=12883]
۰۲-دى-۱۳۹۳, ۱۸:۵۷:۰۶
عجیه برا من تو blustack وقتی وایبر اجرا میکنم مینویسه متاسفانه وایبر متوقف شده است
۰۲-دى-۱۳۹۳, ۱۸:۵۸:۳۷
ARM NATIVE هست ،کلا شبیه ساز ها با این مشکل دارن
بجز اون باید سخت افزار اندورید ترجیحا 4 به بالا کاملا شبیه سازی بشه
از 3.20 YOUREWAVE و ورژن 4.3.1.21 (وایبر) استفاده کن
بجز اون باید سخت افزار اندورید ترجیحا 4 به بالا کاملا شبیه سازی بشه
از 3.20 YOUREWAVE و ورژن 4.3.1.21 (وایبر) استفاده کن
۰۲-دى-۱۳۹۳, ۲۳:۲۶:۱۰
خیر از جوانیت ببینی عزیز ! وایبر 4.3.1.21 دانلود کردم رو هر دو شبیه ساز بالا اومد مرسی
صفحهها: 1 2