ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمايش فيلد در كمبو باكس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام!
ميخواستم بدونم چطور ميشه محتويات فيلد يك جدول رو (يعني تمام موارد يك فيلد از بالا تا پايين) داخل يه كمبو باكس نمايش داد؟ نميدونم فهميدين يا نه! :roll:
كسي نميدونه؟ :?:
سلام

مي توني يك برنامه بنويسي كه بتونه يك جدول رو باز كنه؟
اگر آره خوب يك حلقه اضافه كن و ويكي يكي به كمبو اضافشون كن
:wink:
سلام!
آخرش به فكر خودمم رسيد ولي حالا يه مشكل:
من جدول رو كه ميتونم باز كنم. من از هيچ كامپوننتي استفاده نكردم و با كد نويسي اين كارو كردم.
کد:
Dim RS as new ADODB.Recordset
rs.open .....
for x=1 to rs.recordcount
    .........
next x
حالا مشكل اينه كه rs.recordcount عمل نميكنه!! عدد -1 ميده. نميدونم چه مرگشه ديگه اعصابم خورد شده. تو برنامه يكي از بچه ها اين حلقه عينا هست و كار ميكنه ولي نميدونم براي من چرا گار نميكنه.
سلام

خوب دوست عزيز مشكلت رو اشتباهي مطرح كردي اگر مي گفتي مشكل تعداد ركورد دارم و يه سرچ مي زدي خيلي زودتر جوابت رو پيدا مي كرديAmaze Amaze Amaze
خوب از پند و نصيحت كه بگذريم شما هميشه قبل از استفاده از RecordCount دوتا دستور زير رو بنويس
کد:
rst.MoveLast
rst.MoveFirst
با اين كار ديگه تعداد ركورد مشكل پيدا نميكنه
هرچند كه در هر حالي بهتر است كه از يك لحقه استفاده شود اون هم به شكل زير:
کد:
rst.MoveFirst
Do While Not rst.EOF
   'Body ....
   rst.MoveNext
Loop
موفق باشيد
سلام!
جناب ریزوندی خیلی ممنون! اين حلقه كه گفتيد كارمو درست كرد. ولي RecordCount رو با
دو تا دستوري كه گفتيد هم امتحان كردم ولي كار نكرد. 1- ميده.البته فعلا با روشي كه شما گفتي لازمش ندارم. ولي اگه لازمم بشه ديگه نميدونم چيكار كنم.
به هر حال خيلي ممنون! :wink:
سلام

من هم تعجب مي كنم خيلي عجيبه 8O
به هر حال همين كه كارت راه افتاده خوشحالم
سلام!
حالا يه مشكل ديگه!
براي اينكه گزينه تكراري نباشه چيكار كنم؟ :?
يعني گزينه هاي ليست باكس (قبلا از كمبو باكس استفاده كرده بودم حالا ليسته!Amaze ) تكراري كه تكراري هستن حذف بشن.(چون اين فيلدي كه محتوياتش رو تو ليست دارم نشون ميدم گزينه تكراري داره)
ممنون
group by fieldname به اخر کوئریت اضافه کن
fieldname همون اسم فیلدته