ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمايشگر تلفن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در حال نوشتن برنامه اي هستم تا به عنوان كالر آي دي عمل كنه اما برخي مواقع شماره نمي اندازه و بعضي مواقع ميندازه.اگر در رابطه با اين موضوع ميتوانيد به من كمك كنيد.ممنونم
سلام
مودمت چيه؟
rezashirazi نوشته است:در حال نوشتن برنامه اي هستم تا به عنوان كالر آي دي عمل كنه

خوب اين كه مشكل خاصي نيست. كالر آي دي تلفن منزل ما هم بعضي اوقات شماره تلفن را نمي اندازد :roll:
منظورم اينه كه شايد براي بعضي مراكز تلفن اصلا امكانش وجود نداشته باشه كه شماره اش شناخته شود.
من يه درخواست هم داشتم ميشه الگوريتم كلي كارتون رو در قالب يك مقاله در سايت بگذاريد تا ما هم استفاده كنيم؟ آخه من خودم چند وقتي دنبال اين موضوع بودم ولي هيچ منبعي براي مطالعه نداشتم!
مودم من كالر آي دي دارد.يعني با هايپر ترمينال اين عمل به راحتي انجام ميشود.همانطور كه ميدانيد ارسال شماره بين سيگنال اول و دوم انجام ميشود و برنامه من به اين دليل درست كار نميكند.اگر كسي سورس اين برنامه نصفه نيمه را ميخواهد ايميل بزند تا ارسال كنم.ضمنا اگر 2 مودم به سيستم وصل كنيم چه اتفاقي مي افته .