سلام بر همگي
يه پروژه دارم که تعداد افراد حاضر در يک ساختمان رو در lcd با atmega32 نشون ميده . نمي دونم از چه نوع سنسور مادون قرمز ي که بردش به 30-40 سانتي متر برسه استفاده کنم . توي سايتا نوشته بودند که بايد مدوله کرد تا بردش زياد بشه . چه جوري ؟
اگه کسي راه حل ديگه اي داره لطفا راهنمايي کنه.
از دو تا وقفه خارجی int0 و int1 استفاده کردم . به این صورت که رسیدن به سنسور اول و بعد سنسور دوم یعنی ورود فرد به ساختمان (++k) و اگر سنسور دوم فعال شود بعد سنسور اول یعنی خروج فرد (--k)
به وقفه های خارجی ، سنسور مادون قرمز وصل کردم . شنیدم که برد سنسور های مادون قرمز در حد چند میلی متره[/size]
سلام
خوش اومدی
مادون قرمز داریم تا مادون قرمز
برای این پروژت کلی ماژول و سنسور میتونی استفاده کنی
با اولترا کار کنی راحت تری
ولی خب مادون قرمز میتونی شارپ استفاده کنی
یه نمونش مدلش یادم نیست تا یک متری ازش جواب گرفتم
فقط مادون قرمز با نور اطرافش درگیره
اگه نور محیطت ثابت نباشه تو کارت اختلال ایجاد میکنه
ولی ثابت باشه دقت و کارکردش خوبه
موفق باشی.
شما میتونی از لیزر استفاده کنی البته اگه مشکل نداشته باشی با نورش (تنظیمشم سخته )
یه سری هم دستگاه اماده هست تا صد مترشو دیدم از اونا میتونی استفاده کنی به جای مادون قرمز
امید اولترا چیه؟؟
میشه کمی ازش بگی,ساقول
مهران جان,این دستگاه اماده ای میگی چجوریاست
خب با چه سنسوری کار میکنه؟؟؟
اولترا منظورش اولتراسونیکه
اون دسگاهم به روش نوری کار میکنه
(۰۷-دى-۱۳۹۳, ۱۱:۲۶:۳۹)a.mehran نوشته است: [ -> ]شما میتونی از لیزر استفاده کنی البته اگه مشکل نداشته باشی با نورش (تنظیمشم سخته )
یه سری هم دستگاه اماده هست تا صد مترشو دیدم از اونا میتونی استفاده کنی به جای مادون قرمز
لیزر واسه مسافت های بالای چند ده متری مناسبه
ایشون 30-40 سانت نیاز دارن
که شارپ و اولترا مناسب کارشون هست
(۰۷-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۵۵:۰۰)orange signal نوشته است: [ -> ]امید اولترا چیه؟؟
میشه کمی ازش بگی,ساقول
همین که مهران گفت
فاصله سنج التراسونیک
اقا من فکر کردم گفتن 30-40 متر !!! :d :d
شرمنده
دستتون درد نکنه
مادون قرمز sharp بردش چقدره؟
میتونم خروجی سنسور مادون قرمز رو بدم به آی سی 7414 (حلقه هیسترزیس)؟ و بعد خروجی آی سی رو بدم به وقفه خارجی؟
(۰۷-دى-۱۳۹۳, ۱۳:۲۲:۳۶)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۰۷-دى-۱۳۹۳, ۱۱:۲۶:۳۹)a.mehran نوشته است: [ -> ]شما میتونی از لیزر استفاده کنی البته اگه مشکل نداشته باشی با نورش (تنظیمشم سخته )
لیزر واسه مسافت های بالای چند ده متری مناسبه
ایشون 30-40 سانت نیاز دارن
که شارپ و اولترا مناسب کارشون هست
(۰۷-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۵۵:۰۰)orange signal نوشته است: [ -> ]امید اولترا چیه؟؟
میشه کمی ازش بگی,ساقول
همین که مهران گفت
فاصله سنج التراسونیک
مگه اولتراسونیک برای فاصله سنج نیست ؟ چه جوری اولترا میفهمه که یکی از جلوش رد شده ؟. احتمالا کد برنامه نویسیش یه کم سخت تر بشه.
مگه اولتراسونیک برای فاصله سنج نیست ؟ چه جوری اولترا میفهمه که یکی از جلوش رد شده ؟. احتمالا کد برنامه نویسیش یه کم سخت تر بشه.
(۰۷-دى-۱۳۹۳, ۲۲:۲۱:۰۷)hamidakbari1993 نوشته است: [ -> ]مگه اولتراسونیک برای فاصله سنج نیست ؟ چه جوری اولترا میفهمه که یکی از جلوش رد شده ؟. احتمالا کد برنامه نویسیش یه کم سخت تر بشه.
مگه ینفر از جلوش ردبشه فاصله تغیر نمیکنه ؟؟؟!
پس همین جوری میشه فهمید !!!!
نمونه سادش تو دزدگیرای ماشین هست
میبندن داخل ماشین