۰۷-دى-۱۳۹۳, ۱۹:۳۷:۰۴
با سلام
اول از همه اینو بگم که شاید اینجا جای پرسیدن این سوال نباشه ولی چون من همیشه تو این قسمت فعالیت کردم دیگه دوستان به بزرگی خودتون ببخشید
خیلی میخام مختصر بگم تا دوستان حوصلشون سر نرده !!!
خوب بریم سر اصل مطلب
من میخام اینورتور 12 به 220 ولتی درست کنم و همانطور که دوستان میدونن قسمت اصلی این اینورتور ها ترانس اونها هست که میتونیم به راحتی از یک ترانس 220 ولت به 12 ولت دوبل استفاده کنیم
ولی من میخام از اینورتورها زیاد درست کنم (در وات های بالای 1000) و این ترانس های آماده اصلا مقرون به صرفه نیست
حالا سوال من فقط این هست که اگر بخام خودم با این هسته فریت های موجود در بازار سیم پیچی کنم : برای یک ترانس که میخام در خروجی 1000 وات برق 220 ولتی بگیرم :
1-میزان دور سیم پیچ اولیه و ثانویه چقدر باید باشه ؟
2-شماره سیم لاکی اولیه و ثانویه چقدر باید باشه ؟
لازم بذکر هست که قبلا هم خیلی برای ساخت اینورتور های امپلی فایر سیم پیچی کردم
با تشـــــــــکر
دوســـــتان منتظرم ها
اول از همه اینو بگم که شاید اینجا جای پرسیدن این سوال نباشه ولی چون من همیشه تو این قسمت فعالیت کردم دیگه دوستان به بزرگی خودتون ببخشید
خیلی میخام مختصر بگم تا دوستان حوصلشون سر نرده !!!
خوب بریم سر اصل مطلب
من میخام اینورتور 12 به 220 ولتی درست کنم و همانطور که دوستان میدونن قسمت اصلی این اینورتور ها ترانس اونها هست که میتونیم به راحتی از یک ترانس 220 ولت به 12 ولت دوبل استفاده کنیم
ولی من میخام از اینورتورها زیاد درست کنم (در وات های بالای 1000) و این ترانس های آماده اصلا مقرون به صرفه نیست
حالا سوال من فقط این هست که اگر بخام خودم با این هسته فریت های موجود در بازار سیم پیچی کنم : برای یک ترانس که میخام در خروجی 1000 وات برق 220 ولتی بگیرم :
1-میزان دور سیم پیچ اولیه و ثانویه چقدر باید باشه ؟
2-شماره سیم لاکی اولیه و ثانویه چقدر باید باشه ؟
لازم بذکر هست که قبلا هم خیلی برای ساخت اینورتور های امپلی فایر سیم پیچی کردم
با تشـــــــــکر
دوســـــتان منتظرم ها