سلام یکی داره از وای فای ما استفاده میکنه mac addressوip addressاونو دارم یعنی با نرم افزار فهمیدم که داره استفاده میکنه حالا یه راهی نیس که بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم مثلا پیام بفرستم یا آی دی یاهو مسنجرشو بدونم ویا هر چیز دیگه ای .ممنون میشم کمکم کنین.مودمم tp-linkگفتم شاید لازم شد!!!!!!!!!!
در حالت یکم پیشرفته مثلا میتونبد نذارید کلا به هیچ سایتی بره و پیغام خودتون رو براش نمایش بدید... که یکم درد سرش زیاده
ولی بهترین کار اینه که پسورد مودمتون + پسورد adls تون رو عوض کنید
(۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۰۴:۳۴)babyy نوشته است: [ -> ]در حالت یکم پیشرفته مثلا میتونبد نذارید کلا به هیچ سایتی بره و پیغام خودتون رو براش نمایش بدید... که یکم درد سرش زیاده
در حالت یکم پیشرفته تر هم می تونید برای لاگین یاهو یا ... یک فیک پیج تهیه کنید و بهش نمایش بدید و نتنها یوزر بلکه پسوردش رو هم بدست بیارید!
(۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۰۴:۳۴)babyy نوشته است: [ -> ]در حالت یکم پیشرفته مثلا میتونبد نذارید کلا به هیچ سایتی بره و پیغام خودتون رو براش نمایش بدید... که یکم درد سرش زیاده
اونو که میدونم خوب خودمون پسوورد بهش دادیم ولی من میخوام باهاش چت کنم یا آی دی یاهوشو بفهمم که باهاش بتونم چت کنم !!! اصل موضوع همین چت کردنه!!!!!!
(۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۴:۱۵:۰۳)Di Di نوشته است: [ -> ] (۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۰۴:۳۴)babyy نوشته است: [ -> ]در حالت یکم پیشرفته مثلا میتونبد نذارید کلا به هیچ سایتی بره و پیغام خودتون رو براش نمایش بدید... که یکم درد سرش زیاده
در حالت یکم پیشرفته تر هم می تونید برای لاگین یاهو یا ... یک فیک پیج تهیه کنید و بهش نمایش بدید و نتنها یوزر بلکه پسوردش رو هم بدست بیارید!
میشه یکم واضح تر بگی!!یوزر یاهو شو چجوری بدست بیارم؟!!پسورد نیخواد!!!!
شبکه رو اسنیف کنید و پکت های ارسالی رو ببینید
اگه فایروال غیر فعال باشه و سیستم عامل هر دو یکی باشه میتونید بادستور net send برای همدیگه پیام ارسال کنید
همچنین میتونید با ساخت یه صفحه ی html پیام هاتون رو رو دایرکت کنید روی مودمتون که هرسایتی زده شد صفحه هی شما نمایش داده بشه یا اصلا دسترسی بگیرید از سیستمشون
استفاده از :
http://home.comcast.net/~jay.deboer/airsnare/
به غیر از نمایش آپی های متصل شده به روتر ،اسنیف دیتا،و نمایش mac ادرس ها. قابلیت ارسال پیام هم به آپی مورد نظر رو داره
البته اینو من تست نکردم
(۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۴:۵۳:۱۵)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]شبکه رو اسنیف کنید و پکت های ارسالی رو ببینید
دو نفر به یه مودم متصل شدند چطور میشه اسنیف کردش؟؟
سیستم طرف وصل میشه به مودم و پکت ها رو میفرسته؛ عملا پکتی از سیستم ما رد نمیشه که بخواییم اسنیفش کنیم!
-----------
(۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۴:۵۳:۱۵)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]استفاده از :
http://home.comcast.net/~jay.deboer/airsnare/
به غیر از نمایش آپی های متصل شده به روتر ،اسنیف دیتا،و نمایش mac ادرس ها. قابلیت ارسال پیام هم به آپی مورد نظر رو داره
البته اینو من تست نکردم
سیستم کار این چطوریه؟
1-دونفر و یک مودم دیگه به یه مودم وصل شدن :) با آپی و مک متفاوت :) با فیلتر در وایر شارک میشه اگه حالشو نداری با wireless network watcher انجامش بده خیلی سادس
2-کاربااون راحته تمام آپی های متصل به روتر به همراه مک آدرس رو نمایش میده ،پیام هم میفرسته
(۰۸-دى-۱۳۹۳, ۲۱:۰۰:۱۳)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]1-دونفر و یک مودم دیگه به یه مودم وصل شدن :) با آپی و مک متفاوت :) با فیلتر در وایر شارک میشه اگه حالشو نداری با wireless network watcher انجامش بده خیلی سادس
وقتی میشه اسنیف کرد که ترافیک از سیستم خودمون رد بشه!!! واین طوری هم که دوستمون توضیح داده این اتفاق نمیافتده!! یا اینکه من حرف شما رو متوجه نمیشم
در حالت پیشرفته میتونیم جدول مسیریابی مودم رو تنظیم کنیم که ترافیک رو از اون آیپی بندازه روی سیستممون و سیستممون NAT کنه و دوباره بفرسته به مودم و ..
(۰۸-دى-۱۳۹۳, ۲۱:۰۰:۱۳)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]2-کاربااون راحته تمام آپی های متصل به روتر به همراه مک آدرس رو نمایش میده ،پیام هم میفرسته
میخوام طرز کارشو بدونم؛ اطلاعاتی ندارید در مورد اینکه چطوری کار میکنه؟