ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ديوونه شدم اونايي كه ويندوز خوب بلدن كمك وكنيد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
يه نوع spyware هم افتاده به جون من كه پس از مدتي از بالا اومدن ويندوز شروع به كار كرده و در قالب فايل svchost.exe فعاليت CPU رو مي رسونه به 100٪ !
چند بار كه تا حالا ويندوز عوض كردم ! هنوز پاك نشده !‌ اما وقتي بالا مياد به علت پايين آمودن سرعت به طور محسوس فوري End Process مي كنم ؟ روش كم ميشه !‌ Amaze
اينجوريش رو تا حالا كسي ديده !؟‌ :roll:
سلام
همه كار كردم تو msconfig,Broswed Restore و هر چي كه لطف كرديد و گفتيد ولي هيچ كدام فايده نداشت متن پيغام اينه:
Dangerous infection was detected on your PC
The system will now download and install most efficient antimalware program to prevent data loss and your private information theft.
Click here to protect
و يه نكته هم بگم كه فكر كنم با برنامه كرك وارد سيستم شده چون دنبال كرك يه برنامه بودم ؟؟؟؟؟؟ و انگار از اون موقع شروع شد؟؟الان من بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:cry:
خوب این spyware نیست. malware.
باید یه anti malware بندازی به جون کامپیوترت.
برو به لینک زیر یکی یکی دانلود کن ببین چی میشه.

[url]
http://www.download.com/3120-20_4-0.html...rch=+Go%21
[/url]
kasrakhan نوشته است:يه نوع spyware هم افتاده به جون من كه پس از مدتي از بالا اومدن ويندوز شروع به كار كرده و در قالب فايل svchost.exe فعاليت CPU رو مي رسونه به 100٪ !
چند بار كه تا حالا ويندوز عوض كردم ! هنوز پاك نشده !‌ اما وقتي بالا مياد به علت پايين آمودن سرعت به طور محسوس فوري End Process مي كنم ؟ روش كم ميشه !‌ Amaze
اينجوريش رو تا حالا كسي ديده !؟‌ :roll:

دوستان سلام

آقا كسري ....منم از اين مشكل ها دارم و بعضي اوقات پيش مياد ! اين يك spyware نيست بلكه يه مشكل ذاتي خوده ويندوزه كه توي يكسري از كپي هاي قلابيش هست و كاريش نميشه كرد ! راه حلش همونه كه گفتي :?

نقل قول: و يه نكته هم بگم كه فكر كنم با برنامه كرك وارد سيستم شده چون دنبال كرك يه برنامه بودم ؟؟؟؟؟؟ و انگار از اون موقع شروع شد؟؟الان من بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله ! بنده هم عرض كرده بودم . احتمال داره كه يه spyware كاملا جديده و هنوز شناسايي نشده متاسفانه ! :? :x به نظر من شما بهتره يه ريپورت با آنتي مايكروسافت درست كني و وجود يه همچين spyware رو گزارش بدي ! توي منوي Tools و آخرين گزينه !
دوباره تكرار مي كنم : اين آنتي اسپاي ماكروسافت براي نصبش بايد ويندوز
ريجستر باشه يا نه ؟
اگه نياز به ريجستر ويندوز نداره بگيد كه ما هم نصب كنيم
سلام

متاسفانه جديدا نياز به سريالهاي واقعي داره من اون رو در آدرس زير قرار دادم كه همه بتونند استفاده كنند
http://www.brosedev.persiangig.com/softw...ntiSpy.rar
:wink:
يعني ما اگه از اين آدرست برنامه رو دانلود كنيم
بعدآ براي آپديت و چيزاي ديگه ي برنامه
نمي خواهد چك كنه ببينه ريجستريم يا نه ؟
Iron_Fist نوشته است:يعني ما اگه از اين آدرست برنامه رو دانلود كنيم
بعدآ براي آپديت و چيزاي ديگه ي برنامه
نمي خواهد چك كنه ببينه ريجستريم يا نه ؟

سلام
نه من تقرببا آخرين آپديت رو آپلود كردم
:wink:
دمت گرم مي رم بره دانلودش
راستي من كامپيوترم سرويس پك نداره
نيازي كه به سرويس پك 2 نداره ؟
دوستان به هيچ چيزي نيازي نيست ! همون لينكي كه من دادم رو هم چك كنيد مي بينيد كه مستقيما دان لود ميشه ! فقط چون بتا هست 6 ماه است و بشتر كار نمي كنه ! :(
دست شما هم درد نكنه ممد جان
من مال آقاي ريزوندي رو دانلودش كردم دارم حالش رو مي برم
خيلي چيز كار درستي است
صفحه‌ها: 1 2 3 4