۱۹-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۴۲:۰۷
۱۹-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۴۷:۴۱
البته تو این سایت زده مشکلی نیست
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/811009/
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/811009/
۱۹-دى-۱۳۹۳, ۲۰:۰۶:۴۴
اگرقرار بود مشکلی پیش بیاد می گفتن موقع شارژ دستگاه رو خاموش کنید !
و خوب وقتی اینطور نیست و دستگاه می تونه روشن باشه دیگه چه فرقی داره دستت باشه یا روی میز
تنها فرقش اینکه چون ال سی دیش روشنه کمی دیرتر شارژش پر بشه
و خوب وقتی اینطور نیست و دستگاه می تونه روشن باشه دیگه چه فرقی داره دستت باشه یا روی میز
تنها فرقش اینکه چون ال سی دیش روشنه کمی دیرتر شارژش پر بشه
۱۹-دى-۱۳۹۳, ۲۱:۰۲:۲۲
نه چون میگن بستگی به شارژر داره یه موقعه میبینی جای شارژ شدن باتری باتری خالی بشه که ضرر داره
۰۸-شهریور-۱۳۹۵, ۰۱:۳۴:۵۱
سلام
به نظر من موقع شارژ، استفاده کردن از گوشی یا تبلت موجب میشه که یه سلولهایی از باطری هی هر لحظه پر و خالی بشن ... هی شارژ و مصرف با هم ... رو چند تا سلول باطری انجام میشه .. اون سلول آسیب میبینه ...
به نظر من موقع شارژ، استفاده کردن از گوشی یا تبلت موجب میشه که یه سلولهایی از باطری هی هر لحظه پر و خالی بشن ... هی شارژ و مصرف با هم ... رو چند تا سلول باطری انجام میشه .. اون سلول آسیب میبینه ...
۰۸-شهریور-۱۳۹۵, ۱۲:۱۳:۳۷
(۰۸-شهریور-۱۳۹۵, ۰۱:۳۴:۵۱)hkhsp نوشته است: [ -> ]سلام
درود
اگر جریان بیشینه شارژر بیشتر از مصرف بیشینه دستگاه باشد دستگاه فقط پر(شارژ) میشود.
بطور نمونه جریان بیشینه شارژر 1500 میلی آمپر و مصرف بیشینه دستگاه 1100 میلی آمپر باشد این حالت پیش می آید.
باتری های لیتیومی 1000 بار قابلیت شارژ کامل و دشارژ دارند و اگر نگذارید درصد شارژ از 20درصد کمتر شود عمر درازتری خواهند داشت. و بهتر است تا بیش از 90 درصد شارژ گردد.
با انجام این دو کار چرخه 1000 بار دشارژ کامل نشده و باتری عمر درازتری خواهد داشت.
نکته دیگر در کاهش عمر باتری دمای خارج از بازه کاریش است. بهترین دما بین 10 تا 30 درجه است.
و کارخانه های سازنده توصیه میکنند 60 درجه سانتی گراد بیشتر نشود. که احتمال آتش سوزی یا انفجار دارد.
.