ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد ساخت در بازکن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان،
راستش نمیدونستم دقیقا کجا باید این موضوع رو مطرح میکردم پس تصمیم گرفتم اینجا مطرحش کنم تا شاید به یه جاهایی رسیدم!
من با میکرو یه یه دربازکن من ساختم، حالا میخوام از یه جعبه ی خوب براش استفاده کنم ولی هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم... این بود که تصمیم گرفتم از شما بپرسم شاید شما بدونید جعبه هایی مثل عکسی که پیوست کردم کسی میشناسه کجا میشه گیر آورد؟
[تصویر:  attachment.php?aid=12958]
[تصویر:  attachment.php?aid=12959]
کمک کنید لطفا
سلام.

مطمئنا این موضوع ربطی به رباتیک نداره :d
به هر حال یکی از بزرگترین مشکلات همگی تهیه ی یه جعبه ی مناسب هست و روش قابل قبولی هم هنوز یافت نشده!
اگر فقط به یک عدد جعبه نیاز دارید، می تونید یه آماری از شرکت هایی که تو کار تزریق پلاستیک هستن بگیرید و ببینید چیز مد نظر رو یافت می کنید یا نه ، اگر جعبه رو گیر آوردید ، با برش لیزر و ... هم می تونید سوراخکاری ها و برش های روی جعبه رو ایجاد کنید یا ... .
یه سری فروشگاه های اینترنتی قطعات الکترونیک هم جعبه دارن که می تونید در اولویت بعدی مدلی رو به ناچار انتخاب کنید.

موفق باشید.
حرف شما کاملا درسته، همون طور که اول کار گفتم نمیدونستم باید کجا ها دنبالش بگردم.. ولی فکر کردم بچه های روباتیک چون برای هرچی که میسازن به یه شکل خاصی نیاز دارن شاید بتونن کمک کنن :)
اینم تو یه سایت دیدم، که سفارش دادم، طرف گفت دیگه نمیارن!
(۰۲-بهمن-۱۳۹۳, ۰۲:۰۹:۴۳)HamidSay نوشته است: [ -> ]حرف شما کاملا درسته، همون طور که اول کار گفتم نمیدونستم باید کجا ها دنبالش بگردم.. ولی فکر کردم بچه های روباتیک چون برای هرچی که میسازن به یه شکل خاصی نیاز دارن شاید بتونن کمک کنن :)
اینم تو یه سایت دیدم، که سفارش دادم، طرف گفت دیگه نمیارن!
سلام دوست عزیز
منم همیشه همین مشکلو دارم
عین این جعبه رو تو پاساژ امجد دیدم
میتونی از اونجا تهیه کنی
مرسی a.mehran عزیز واقعا کمک بزرگی کردی WinkHappyClap