ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دوستان هر کسی از رله حالت جامد اطلاع داره لطفا کمک کنه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اول از همه یه تشکر ویژه دارم از مدیران گروه که واقعا سایت رو با زحمت زیاد دارن اداره میکنن که خدا میدونه چقدر وقت می بره ایشاله که خدا در تمام مراحل زندگی کمکتون کنهHeart
اما سوالهام
1- رله های ssr تحمل جریان های هجومی رو دارند؟
2- توی دیتا شیتشون یه چیزی نوشته با عنوان
Max. Durated Current 135A
این منظورش چیه؟
3- اگه ج سوال اولم مثبته چطور میشه یک رله ssr طراحی که به طوری که شکل موج جریان رو خراب نکنه چون بار یخچال و فریزر رو میخوام ازش عبور بدم بدون اینکه موتورهاشون رو منهدم کنم!!!
البته تو لینک زیر یه تو ضیحاتی داده که نمیدونم خازن باید چه نوعی باشه و چند ولت باشه و مقاومت چند وات
ممنون میشم که کسی بتونه کمکم کنه
http://letsmakerobots.com/node/38000
یعنی هیچی بلد نیست؟
(۰۲-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۰۷:۵۵)sadegh1rezaei نوشته است: [ -> ]اما سوالهام
1- رله های ssr تحمل جریان های هجومی رو دارند؟
2- توی دیتا شیتشون یه چیزی نوشته با عنوان
Max. Durated Current 135A
این منظورش چیه؟
3- اگه ج سوال اولم مثبته چطور میشه یک رله ssr طراحی که به طوری که شکل موج جریان رو خراب نکنه چون بار یخچال و فریزر رو میخوام ازش عبور بدم بدون اینکه موتورهاشون رو منهدم کنم!!!
البته تو لینک زیر یه تو ضیحاتی داده که نمیدونم خازن باید چه نوعی باشه و چند ولت باشه و مقاومت چند وات
ممنون میشم که کسی بتونه کمکم کنه
http://letsmakerobots.com/node/38000

با سلام و درود
چقدر تندی داداشConfused ولی میشه با یک من عسل خوردتHeart
همین مدار را ببندی جواب میدهد:

فقط مقاومتهای 1 و 2 را 2 برابر کن و توانشان را هم 2 برابر و
تری ای سی را 600 ولت به بالا و بیش از 6 برابر جریان نامی موتور بزار.
گرماکش تری ای سی فراموش نشود . میتونی اطراف تراشه رله جامد چند تا سوراخ رو برد برای تهویه گرما قرار بدی. هیچی را هم کم نکن. مدار برای بارهای القایی (موتور و ترانسفورمر و ...) خوب است.
برای آزمایش مدار دو لامپ 200 وات(موازی) با موتور سری کن اگر جواب گرفتی لامپ را بردار.(برای جلوگیری از اتصال کوتاه است. اگر مصرف موتور کم است میتوانی وات کمتر سری کنی.)
اگر مدار داخلی این رله مجهز به "وصل در زمان عبور از صفر " باشد برای موتور مشکلی پیش نمی آید.
منظور اون جریان بیشتر یک پیک جریان در مدت مخصوصی (مثلا یک نیم موج در یک ثانیه یا 10 میلی ثانیه پیک در زمان یک ثانیه ) است.

فقط پالسهای بزرگتر از یک نیم موج برای درستی وصل لازم است .(در برق 50هرتز بیش از 10 میلی ثانیه ) یعنی اگر پالس یا ضربه ما بیش از 10 میلی ثانیه تا کمتر از 20 میلی باشد یک نیم موج یا دو نیم موج عبور میکند.

[تصویر:  xPhaseControl-Random_0.png.pagespeed.ic.W12hNTL-Dg.png]

سپاسHappy