ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار شارژ باتری لیتیوم تبلت 3000 mah
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
سلام Biggrin

بخوام دو تا باتری لیتیوم رو موازی شارژ کنم اینجوری خوبه؟
سلام
آره خوبه
فقط جریان و محدود بده دیگه
واسه پک دوتایی متوسط 0.5آمپر بدی خوبه
یعنی 500 میلی آمپر. زیاد نیست؟!
راستی اینکه باتری لیتیوم مثلا چهار ماهی یه بار دشارژ و شارژ بشه بهتره یا دو سه روز؟
(۲۱-بهمن-۱۳۹۳, ۰۸:۲۴:۱۷)Ambassador نوشته است: [ -> ]یعنی 500 میلی آمپر. زیاد نیست؟!

نه حالت متوسطه
میتونی کمترم بدی
ولی بخوای تو زمان مناسب شارژ بشه این مقدار متناسبه
واسه هر سل خودم 100 تا 250 میدم
سرجمع واسه دوتا 500میلی خوبه
کلا 300 تا 500 بدی خوبه نه بیشتر

(۲۱-بهمن-۱۳۹۳, ۰۹:۵۲:۲۶)Ambassador نوشته است: [ -> ]راستی اینکه باتری لیتیوم مثلا چهار ماهی یه بار دشارژ و شارژ بشه بهتره یا دو سه روز؟

متوجه منظورت نشدم
یعنی چی ماهی یه بار یا دو سه روز یه بار
مگه میخوای دستی دشارژ کنی؟
سلام
اون مدار الیاس رو بستم. اما با 1.5 آمپر شارژ میکنه.!! پتانسیوم هم که میچرخونه زیاد تفاوت نداره. به جاش مقاومت چند بزارم خوبه؟

خدا خیرت بده الیاس :)
نه عزیز پتانسیومتر الکی نچرخون پدر محترم باتریت در میاد Biggrin

اگر باتریت 3.7 ولته باید مولتی متر بزنی به خروجی بعد پتانسیومتر بچرخونی روی 4.1 تنظیمش کنی

اون پتانسیومتر برای تنظیم ولت خروجی هسته که بستگی به باتری میخواهی شارژ کنی باید تنظیم کنی
(۲۱-بهمن-۱۳۹۳, ۲۱:۳۵:۲۴)aleas نوشته است: [ -> ]نه عزیز پتانسیومتر الکی نچرخون پدر محترم باتریت در میاد Biggrin

اگر باتریت 3.7 ولته باید مولتی متر بزنی به خروجی بعد پتانسیومتر بچرخونی روی 4.1 تنظیمش کنی

اون پتانسیومتر برای تنظیم ولت خروجی هسته که بستگی به باتری میخواهی شارژ کنی باید تنظیم کنی

پتانسیومت چند کیلو بود؟
100 کیلو اهم
کدوم مدار بود یادم نیست من!
پیوست کن ببینم راهی هست جریانش و محدود کنیم
میگم من که می خوام دستی شارژ کنم و فواصل بین شارژها زیاده بیام همینطور با یه مقاومت (متناسب با جریان یه مقدار مناسب پیدا کنم) مسقیما باتریم رو شارژ کنم. هان چطوره؟

این بود
http://www.iranled.com/forum/thread-2959...#pid247717
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7