۲۱-بهمن-۱۳۹۳, ۲۲:۵۸:۲۰
۲۱-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۰۳:۰۳
فرمول اینه
Rx = 0.95 / Imax
بطور مثال اگر باتری 3000 میلی آمپر ساعته.پس برای شارژ اگه زمان 3 ساعت بگیریم.باید جریان شارژ را یک آمپر بگیریم.اگه تو رابطه بالا به جای Imax یک آمپیر قرار بدیم.Rx میشه 0.95 اهم.این مقاومت را دو وات بگیرید
Rx = 0.95 / Imax
بطور مثال اگر باتری 3000 میلی آمپر ساعته.پس برای شارژ اگه زمان 3 ساعت بگیریم.باید جریان شارژ را یک آمپر بگیریم.اگه تو رابطه بالا به جای Imax یک آمپیر قرار بدیم.Rx میشه 0.95 اهم.این مقاومت را دو وات بگیرید
۲۱-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۲۴:۲۵
(۲۱-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۰۳:۰۳)aleas نوشته است: [ -> ]بطور مثال اگر باتری 3000 میلی آمپر ساعته.پس برای شارژ اگه زمان 3 ساعت بگیریم.باید جریان شارژ را یک آمپر بگیریم.اگه تو رابطه بالا به جای Imax یک آمپیر قرار بدیم.Rx میشه 0.95 اهم.این مقاومت را دو وات بگیرید
نه الیاس جان اینطوریا نیست!
جریان شارژ به تعداد کل سل ها بستگی داره
با این حساب کتاب شما
هر تعداد دلخواه سل رو با 1آمپر باید شارژ کنیم
که درست نیست
اصولش اینه هر سل رو با حدود 1/3 ولتاژ بیشتر و با یه جریان محدود بین 100 تا 300میلی آمپر شارژ کنیم تا عمر باتری بالا بره
حالا به همون نسبت هم برای تعداد پک های بیشتر
یعنی واسه یه پک موازی 3تایی
یه 4.5 ولت میدیم با حدود 700 میلی آمپر
۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۰۰:۵۵:۱۱
راستش زیاد حرفتون متوجه نشدم الان من سه تا باتری دارم یکی ma3000 - 1200ma - 800ma
چند سل هستن ؟!!!یعنی باتری موبایل بیش از یک سل امکان داره داشته باشه !!!!!!!؟تا من میدونم باتری موبایل تک سل هسته !
طبق رابطه Rx = 0.95 / Imax
برای هر کدوم از این باتری مقاومت rx چه مقدار باید باشه؟
ضمنا" برق ورودی به این مدار
http://danyk.cz/li-ion_en.html
که من وصل کردم هم 10 ولت و 600ma هسته
و اینکه باتری ها 3.7 ولت هستن جریان خروجی این مدار جهت شارژ این باتری ها باید چند ولت باشه؟
اگر جواب این سوال بدی ممنون میشم !کامل بی زحمت !
(اگر فقط مقدار سوالاتی کردم بگی باز متوجه میشم تا حدود زیادی حرفتون متوجه شدم)
چند سل هستن ؟!!!یعنی باتری موبایل بیش از یک سل امکان داره داشته باشه !!!!!!!؟تا من میدونم باتری موبایل تک سل هسته !
طبق رابطه Rx = 0.95 / Imax
برای هر کدوم از این باتری مقاومت rx چه مقدار باید باشه؟
ضمنا" برق ورودی به این مدار
http://danyk.cz/li-ion_en.html
که من وصل کردم هم 10 ولت و 600ma هسته
و اینکه باتری ها 3.7 ولت هستن جریان خروجی این مدار جهت شارژ این باتری ها باید چند ولت باشه؟
اگر جواب این سوال بدی ممنون میشم !کامل بی زحمت !
(اگر فقط مقدار سوالاتی کردم بگی باز متوجه میشم تا حدود زیادی حرفتون متوجه شدم)
۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۰۴:۰۷:۰۸
سلام
سل منظور همون تعداد باتری داخل یه پک یا بسته هست. مثلا وقتی دو تا باتری قلمی رو سری یا موازی کنیم بزاریم داخل یه بسته میسه یه باتری دو سلولی
اره باتری هایی که داری یه سلول بحساب میان و هر کدوم 3.7 ولت که با 4.5 ولت (ولتاژ خروجی)نرمال شارژ میشن.جریانم 100 تا 300 . این صحبتای امید جون بود
سل منظور همون تعداد باتری داخل یه پک یا بسته هست. مثلا وقتی دو تا باتری قلمی رو سری یا موازی کنیم بزاریم داخل یه بسته میسه یه باتری دو سلولی
اره باتری هایی که داری یه سلول بحساب میان و هر کدوم 3.7 ولت که با 4.5 ولت (ولتاژ خروجی)نرمال شارژ میشن.جریانم 100 تا 300 . این صحبتای امید جون بود
۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۱۹:۳۴:۱۷
امید جان مطمنی 4.5 ولت !!!چون چیزی که من تو نت متوجه شدم برای باتری های لیتیوم که 3.7 ولت هستن با 4.2 باید شارژ کرد بیش از این باعث خرابی باتری یا حتی انفجار باتری میشه !
من چون از مولتی متر دل خوشی ندارم جهت اطمینان بیشتر و همینطور افزایش طول عمر باتری با خروجی 4.15 ولت و 0.18 آمپر(180) باتری 800ma تا 1200ma باهش شارژ میکنم
البته باتری با آمپر بالاتر همیشه شارژ کرد ولی زمان بر !
من چون از مولتی متر دل خوشی ندارم جهت اطمینان بیشتر و همینطور افزایش طول عمر باتری با خروجی 4.15 ولت و 0.18 آمپر(180) باتری 800ma تا 1200ma باهش شارژ میکنم
البته باتری با آمپر بالاتر همیشه شارژ کرد ولی زمان بر !
۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۲۱:۰۷:۳۵
تو تا 1/3 بیشتر از ولتاژ هر سل میتونی بهش بدی
یعنی تا حدودای 5ولت
من خودم 4.5 تا 5 میدم مشکلی نیست
ولی شما 4.5 بده
این 4.2 ولتی که شما میگی مقدار ماکزیمم شارژ باتری لیتیوم یون هست
که البته مقدار دقیق ترش 4.235 ولت هست
یعنی یه سل میتونه حداکثر تا این مقدار شارژ بشه نه بیشتر
انفجار باتری هم احتمالا شما دقیق متوجه نشدی
با 4.5 ولت احتمال انفجار نیست مگر اینکه جریان بالا بهش بدی طولانی مدت
جریانش و باید محدود کنی که توضیح دادم
حتی با 4ولت هم جریان و محدود نکنی احتمال آسیب وجود داره.
یعنی تا حدودای 5ولت
من خودم 4.5 تا 5 میدم مشکلی نیست
ولی شما 4.5 بده
این 4.2 ولتی که شما میگی مقدار ماکزیمم شارژ باتری لیتیوم یون هست
که البته مقدار دقیق ترش 4.235 ولت هست
یعنی یه سل میتونه حداکثر تا این مقدار شارژ بشه نه بیشتر
انفجار باتری هم احتمالا شما دقیق متوجه نشدی
با 4.5 ولت احتمال انفجار نیست مگر اینکه جریان بالا بهش بدی طولانی مدت
جریانش و باید محدود کنی که توضیح دادم
حتی با 4ولت هم جریان و محدود نکنی احتمال آسیب وجود داره.
۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۲۱:۴۹:۰۴
ولا من 4.15
میدم راضی هستم حدود 95 درصد باتری راحت شارژ میکنه حالا بگو اون پنج درصد شارژ نشه در عوض عمر باتری بیشتره
نمیدونم والا من تو سایت های خارجی زیادی خوندم که نوشتن بیشتر از 4.2 ندین تا باعث نشه عمر باتری بیاد پایین!! و اولین جایی از شما میشنوم که 4.5 هم بدیم مشکلی نیست ! ممنون که گفتین
چیزی که باعث انفجار میشه گرما هسته ولتاژ بیشتر به باتری بدی باعث گرما باتری میشه که خطر خرابی و انفجار بیشتره این درسته یا نه؟
میدم راضی هستم حدود 95 درصد باتری راحت شارژ میکنه حالا بگو اون پنج درصد شارژ نشه در عوض عمر باتری بیشتره
نمیدونم والا من تو سایت های خارجی زیادی خوندم که نوشتن بیشتر از 4.2 ندین تا باعث نشه عمر باتری بیاد پایین!! و اولین جایی از شما میشنوم که 4.5 هم بدیم مشکلی نیست ! ممنون که گفتین
چیزی که باعث انفجار میشه گرما هسته ولتاژ بیشتر به باتری بدی باعث گرما باتری میشه که خطر خرابی و انفجار بیشتره این درسته یا نه؟
۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۲۲:۱۹:۱۰
بازم میگم صد درصد حرف شما درسته چون اطلاعات شما صد درصد از من تازه وارد دقیق تر و مطمن تره
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۰۱:۵۹:۱۷
ضمنا" دوستان من از این مدار جواب گرفتم میذارم شاید کسی نیاز داشت
http://upload7.ir/uploads//92ff36120f754...4cad75.jpg
http://upload7.ir/uploads//7b8f469e6e88b...b9125a.png
از دوستانی هم که تو این مدار راهنمایی کردن ممنونم
http://upload7.ir/uploads//92ff36120f754...4cad75.jpg
http://upload7.ir/uploads//7b8f469e6e88b...b9125a.png
از دوستانی هم که تو این مدار راهنمایی کردن ممنونم
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۰۷:۳۳:۰۸
آی قربون دستت:-)
جای اون مقاومت rx مقدار 4.7 کیلو گزاشتی؟
فیوز یک امپر؟
این ماژول برای شارژ بنظرتون چطوره؟
جای اون مقاومت rx مقدار 4.7 کیلو گزاشتی؟
فیوز یک امپر؟
این ماژول برای شارژ بنظرتون چطوره؟