۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۰۷:۳۴:۱۸
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۱:۲۱:۰۳
سلام
ببخشید من همونا رو به همراه pcb و شماتیک رو خود انجمن اپلود کردم تا پاک نشن .
ببخشید من همونا رو به همراه pcb و شماتیک رو خود انجمن اپلود کردم تا پاک نشن .
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۴:۱۹:۴۵
تمام گفته های من در رابطه با باتری منظورم باتری تک سل هسته
من جای rx مقاومت 4.7 گذاشتم بخاطری باتری هایی شارژ میکنم متفاوت هسته مثلا اگر بخواهی باتری 3000میلی امپر باهش شارژ کنی زمان زیادی میبره و برای من زمان اهمیت نداره ! ولی اگر شما مقاومت 3 اهم هم بذاری برای باتری 800 میلی امپر به بالا به راحتی جواب میده
اگر شما برای شارژ یه باتری مشخص میخواهید استفاده کنید باید طبق فرمول زیر براش مقاومت تهیه کنی
Rx = 0.95 / Imax
البته این فرمول طبق گفته امید جان برای یه باتری تک سل هسته البته اگر درست منظور امید متوجه شده باشم
امید جان این فرمول برای تعداد سل های بیشتر جوابگو هسته ؟یا اشتباه هسته؟
rx=(0.95/imax)* tadad sal
pcb که میلاد جان گذاشتن درسته برای بنده هم میلاد زحمتشو کشید
ولی بنده کمی تغییرش دادم بخاطری هیت سینک مناسبی نمیشد به lm317 بست
و اینکه پایه سوم پتانسیومتر هم به پایه دوم وصل کرده که نباید وصل میشد و پایه هاش مناسب پتانسیومتر خوابیده نبود
همینطور من دوتا فیوز استفاده کردم یکی برای خروجی یکی هم برای ورودی که در کل همون ورودی بذاری کافی
اگر جریان ورودی 1 آمپر هسته شما یه فیوز یکم بیشتر از 1آمپر بذار
اگر باتری 2 امپر هسته برای فیوز خروجی یکم بیشتر از 2آمپر بذار
ضمنا" pcb من تغییر دادم(معایب) بزرگ تر ! همینطور ارور زیادی داره در کل pcb من تغییر دادم هزار تا معایب داره
نکته : اگر از این pcb استفاده کردی حواصت باشه خازن درست ببندی تو pcb + و - جابجا هسته!
من جای rx مقاومت 4.7 گذاشتم بخاطری باتری هایی شارژ میکنم متفاوت هسته مثلا اگر بخواهی باتری 3000میلی امپر باهش شارژ کنی زمان زیادی میبره و برای من زمان اهمیت نداره ! ولی اگر شما مقاومت 3 اهم هم بذاری برای باتری 800 میلی امپر به بالا به راحتی جواب میده
اگر شما برای شارژ یه باتری مشخص میخواهید استفاده کنید باید طبق فرمول زیر براش مقاومت تهیه کنی
Rx = 0.95 / Imax
البته این فرمول طبق گفته امید جان برای یه باتری تک سل هسته البته اگر درست منظور امید متوجه شده باشم
امید جان این فرمول برای تعداد سل های بیشتر جوابگو هسته ؟یا اشتباه هسته؟
rx=(0.95/imax)* tadad sal
pcb که میلاد جان گذاشتن درسته برای بنده هم میلاد زحمتشو کشید
ولی بنده کمی تغییرش دادم بخاطری هیت سینک مناسبی نمیشد به lm317 بست
و اینکه پایه سوم پتانسیومتر هم به پایه دوم وصل کرده که نباید وصل میشد و پایه هاش مناسب پتانسیومتر خوابیده نبود
همینطور من دوتا فیوز استفاده کردم یکی برای خروجی یکی هم برای ورودی که در کل همون ورودی بذاری کافی
اگر جریان ورودی 1 آمپر هسته شما یه فیوز یکم بیشتر از 1آمپر بذار
اگر باتری 2 امپر هسته برای فیوز خروجی یکم بیشتر از 2آمپر بذار
ضمنا" pcb من تغییر دادم(معایب) بزرگ تر ! همینطور ارور زیادی داره در کل pcb من تغییر دادم هزار تا معایب داره
نکته : اگر از این pcb استفاده کردی حواصت باشه خازن درست ببندی تو pcb + و - جابجا هسته!
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۴:۲۸:۱۳
سلام
من خروجیم هیچ جریانی نمیده! چرا؟
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۴۴:۴۷
(۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۴:۱۹:۴۵)aleas نوشته است: [ -> ]اگر شما برای شارژ یه باتری مشخص میخواهید استفاده کنید باید طبق فرمول زیر براش مقاومت تهیه کنی
Rx = 0.95 / Imax
[/b][/color]
درسته آره
Rx = 0.95 / Imax
اینجا Imax برای هرسل فرضا میذاری 0.200
مقاومتت همون 4.7ای میشه که استفاده کردی
دراین حالت باید خروجی همون حدودای 200میلی بده
اگه آره که محاسبه درسته
(۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۴:۱۹:۴۵)aleas نوشته است: [ -> ]rx=(0.95/imax)* tadad sal
بستگی به سری موازی کردن سل هات داره
اگه موازی کرده باشی آره درسته
فقط مقدار Imax میدونی ثابت هست دیگه
مثلا همون 200میلی بذار واسه همشون
ولی اگه سل ها رو سری ببندی نباید ضرب در تعداد کنی
چون از همشون جریان یکسانی عبور میکنه
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۶:۳۱:۳۵
(۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۴:۲۸:۱۳)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلامقطعات یکی یکی تست کن ببین درست طبق همون نقشه گذاشتم باهمون مشخصات وصل کردی !
ضمنا" برق ورودی چند ولت میدی؟
(۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۴۴:۴۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]درسته آرهاره خروجی دور بر همون 200ma هسته
Rx = 0.95 / Imax
اینجا Imax برای هرسل فرضا میذاری 0.200
مقاومتت همون 4.7ای میشه که استفاده کردی
دراین حالت باید خروجی همون حدودای 200میلی بده
اگه آره که محاسبه درسته
ضمنا" یه سوال دگه گفته بودی هر سل با جریان 100 تا 300 میلی آمپر باید شارژ کرد
خب میخواستم بدونم مثلا باتری 3000 میلی امپر هم از این قانون پیروی میکنه یا نه ؟ یا هر چی ولتاژ باتری بیشتر باشه میشه با ولتاژ بیشتر از 300 شارژ کرد؟
نتیجه آزمایش
تو این مدار من تست کردم حداکثر ولتاژ باید 4.2 باشه که مدار به محض شارژ کامل باتری جریان قطع کنه
اگر ولتاژ مثلا 4.5 بدی مدار به محض شارژ کامل باتری تشخیص نمیده که باتری پره شده باعث میشه جریان قطع نشه
(این مدار به این صورت کار میکنه مثلا ولتاژ ورودی 3.9 باشه وقتی ماکزیمم باتری به 3.9 برسه مدار تشخیص میده باتری پر شده جریان قطع میکنه)
ولی در کل اره باتری با ولتاژ 4.5 میشه شارژ کرد تست کردم !
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۵۶
من باتری هام سری هستن. الیاس جون ماله اون مقاومته 4.7 هستش. دارم دنبال یه دونه کمش میگردم
تست کنم خبر میدم
تست کنم خبر میدم
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۶:۴۸:۱۷
(۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۰۷:۳۳:۰۸)Ambassador نوشته است: [ -> ]؟
این ماژول برای شارژ بنظرتون چطوره؟
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۷:۴۱:۳۷
(۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۵۶)Ambassador نوشته است: [ -> ]من باتری هام سری هستن. الیاس جون ماله اون مقاومته 4.7 هستش. دارم دنبال یه دونه کمش میگردم
تست کنم خبر میدم
ولت خروجی الان چقدره؟
باتری وصل کن به مدار و اینکه مولتی متر بصورت سری وصل کن به باتری ببین خروجی مدار چند امپره؟
چند تا باتری بصورت سری بستی؟هر کدوم چند آمپره؟
در رابطه با اون ماژول باید امید جان نظر بده یا روح رسول که فقط میاد تشکر میزنه الفرار !!
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۷:۵۵:۱۸
چیزی که من از توضیحات این ماژول فهمیدم
4.5 تا 5.5 ولت ورودی هسته
خروجی 4.2 هسته یعنی ماکزیمم باتری به 4.2 برسه تشخیص میده که باتری فول شارژ شده led فول شارژ روشن میشه
led به دو رنگ هسته قرمز در حال شارژ سبز شارژ شده
وقتی که قابلیت تشخیص شارژ داره که led روشن میشه پس به احتمال زیاد این قابلیت هم داره باتری شارژ شد جریان قطع کنه
قابلیت تشخیص + و - نداره یعنی نمیتونی باتری +و- برعکس بزنی باید درست وصل بشه
خروجی 1 آمپر که قابل تنظیمه اینو زیاد مطمن نیستم که درست فهمیدم یا نه !
از تراشه TP4056 استفاده شده
------------------
امید جان جواب این سوال بی زحمت فراموش نشه
4.5 تا 5.5 ولت ورودی هسته
خروجی 4.2 هسته یعنی ماکزیمم باتری به 4.2 برسه تشخیص میده که باتری فول شارژ شده led فول شارژ روشن میشه
led به دو رنگ هسته قرمز در حال شارژ سبز شارژ شده
وقتی که قابلیت تشخیص شارژ داره که led روشن میشه پس به احتمال زیاد این قابلیت هم داره باتری شارژ شد جریان قطع کنه
قابلیت تشخیص + و - نداره یعنی نمیتونی باتری +و- برعکس بزنی باید درست وصل بشه
خروجی 1 آمپر که قابل تنظیمه اینو زیاد مطمن نیستم که درست فهمیدم یا نه !
از تراشه TP4056 استفاده شده
------------------
امید جان جواب این سوال بی زحمت فراموش نشه
۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۲۰:۲۴:۴۷
(۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۷:۴۱:۳۷)aleas نوشته است: [ -> ](۲۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۵۶)Ambassador نوشته است: [ -> ]من باتری هام سری هستن. الیاس جون ماله اون مقاومته 4.7 هستش. دارم دنبال یه دونه کمش میگردم
تست کنم خبر میدم
ولت خروجی الان چقدره؟
باتری وصل کن به مدار و اینکه مولتی متر بصورت سری وصل کن به باتری ببین خروجی مدار چند امپره؟
چند تا باتری بصورت سری بستی؟هر کدوم چند آمپره؟
در رابطه با اون ماژول باید امید جان نظر بده یا روح رسول که فقط میاد تشکر میزنه الفرار !!
دو تا باتری سری.
جریان 300 میلی اما بیشترم جا داره
ولتاژ 8.3
سوالی نیست