۱۱-خرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۰۳:۲۱
۲۳-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۴۱:۰۹
سلام
استاد من جهار تا باتری لیتیمی رو سری کردم. که معلومه ولتاژش میشه 14.7 ولت حا من مشکلم توی شارژشه
من این شرایط رو دارم:
عمر باتری برام مهم نیست
سرعت شارژ هر چه بیشتر بهتر ولی نمی خام الکی شارژ شه دو دقیقه ای خالی بشه
خیلی توی نت گشتم ولی شارژر مناسبی پیدا نکردم اونا یی که بودند یا برای شارژ باتری های تک سلی بودند یا با ای سی ها یی ساخته می شدند که توی ایران پیدا نمیشه.
خیلی منون میشم اگه یه مداری بدید . با ابن مدارایی مثل این نمیشه؟ لینک
با تشکر
استاد من جهار تا باتری لیتیمی رو سری کردم. که معلومه ولتاژش میشه 14.7 ولت حا من مشکلم توی شارژشه
من این شرایط رو دارم:
عمر باتری برام مهم نیست
سرعت شارژ هر چه بیشتر بهتر ولی نمی خام الکی شارژ شه دو دقیقه ای خالی بشه
خیلی توی نت گشتم ولی شارژر مناسبی پیدا نکردم اونا یی که بودند یا برای شارژ باتری های تک سلی بودند یا با ای سی ها یی ساخته می شدند که توی ایران پیدا نمیشه.
خیلی منون میشم اگه یه مداری بدید . با ابن مدارایی مثل این نمیشه؟ لینک
با تشکر
۱۲-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۴۸:۲۱
از ایسی mcp73831 استفاده کن فقط یه کم ضعیفه برات
۱۳-تير-۱۳۹۴, ۲۲:۲۷:۴۳
سلام به همگی
خسته نیاشید
من یک مدار شارژ دارم که باطریرا شارژ میکنه (تا اینجا مشکلی ندارم) من میخوام زمانی دارم از باطری برای دست/ته استفاده میکنم وقتی ک ولتاز باطری مثلا به 6 ولت رسی مداری داشته باشم که دستگاه را قطع کند و نگدارد ولتاژ باطری کمتر از شود
از چی میتونم استفاده کنم؟
تمام مدار من از قطعات الکترونیکی بکار رفته است یعنی avr ندارم
خسته نیاشید
من یک مدار شارژ دارم که باطریرا شارژ میکنه (تا اینجا مشکلی ندارم) من میخوام زمانی دارم از باطری برای دست/ته استفاده میکنم وقتی ک ولتاز باطری مثلا به 6 ولت رسی مداری داشته باشم که دستگاه را قطع کند و نگدارد ولتاژ باطری کمتر از شود
از چی میتونم استفاده کنم؟
تمام مدار من از قطعات الکترونیکی بکار رفته است یعنی avr ندارم
۱۳-تير-۱۳۹۴, ۲۳:۰۷:۴۲
سلام.
می تونید یه ولتاژ مرجع بسازید و توسط یک Op-Amp با سطح ولتاژ مد نظر مقایسه کنید که اگر کمتر از حدی شد، خروجیه Op-Amp معکوس بشه یعنی 0 یا 1.
بسته به مدار ، اگر پایه ی Enable ای در دسترس هست که تغذیه ی کل مدار رو کنترل می کنه ، به این روش می شه فعال و یا غیر فعالش کرد.
یا با استفاده از ماسفت یا رله و ... .
موفق باشید.
می تونید یه ولتاژ مرجع بسازید و توسط یک Op-Amp با سطح ولتاژ مد نظر مقایسه کنید که اگر کمتر از حدی شد، خروجیه Op-Amp معکوس بشه یعنی 0 یا 1.
بسته به مدار ، اگر پایه ی Enable ای در دسترس هست که تغذیه ی کل مدار رو کنترل می کنه ، به این روش می شه فعال و یا غیر فعالش کرد.
یا با استفاده از ماسفت یا رله و ... .
موفق باشید.
۱۸-تير-۱۳۹۴, ۰۹:۲۴:۱۶
ممنون
باترانزیستور چطور میشه؟
اگه میشه با چه مدلی؟
باترانزیستور چطور میشه؟
اگه میشه با چه مدلی؟
۱۸-تير-۱۳۹۴, ۲۱:۴۸:۰۶
بخش اولش که با op-amp هست.
برای بخش دومش ، که کار قطع و وصل رو انجام می ده ، با یه PMOS یا NMOS فرقی نمی کنه ، می شه قطع و وصل جریان رو انجام داد.
فرضا اگر از PMOS استفاده کنید ، Source رو به سر تغذیه ی اصلی مدار وصل می کنید ، Drain رو به باقیه مدار ( مصرف کننده ) ، خروجی op-amp رو هم به پایه ی Gate وصل می کنید. البته برای طراحی دقیقتر به ولتاژ آستانه (Vt) و ولتاژ کاری و تغذیه ی مدار و جریان مدار هم باید دقت بشه و ویژگی ها رو باید در دیتاشیت چک کرد.
برای بخش دومش ، که کار قطع و وصل رو انجام می ده ، با یه PMOS یا NMOS فرقی نمی کنه ، می شه قطع و وصل جریان رو انجام داد.
فرضا اگر از PMOS استفاده کنید ، Source رو به سر تغذیه ی اصلی مدار وصل می کنید ، Drain رو به باقیه مدار ( مصرف کننده ) ، خروجی op-amp رو هم به پایه ی Gate وصل می کنید. البته برای طراحی دقیقتر به ولتاژ آستانه (Vt) و ولتاژ کاری و تغذیه ی مدار و جریان مدار هم باید دقت بشه و ویژگی ها رو باید در دیتاشیت چک کرد.
۲۹-تير-۱۳۹۴, ۰۹:۳۴:۰۱
سلام
ممنون بابت توضیحاتتون ولی الان دقیقا مشکل من اینه ک ابتدا باطریشارژ میشه بد دستگاه روشن میشه بد 2 و 3 ساعت ک باطری ولتاژش به 7 ولت میرسه از اون به بد سریع ولتاژ افت میکنه تا دستگاه خاموش بشه بد از خاموش شدن دستگاه . ولتاز باطری دوباره بالا میاد تا 8 ولت و دستگاه مجددا روشن میشه ودوباره باطری افت میکند اینادامه دارد تا جون باطری گرفته بشه حالا من چکار کنم ک با یکبار خاموش شدن دستگاه . دیگه روشن نشود تا باطری شارژ شود یا به عبارتی ولتاژ باطری دیگه بالا نرود چه کنم من؟
ممنون بابت توضیحاتتون ولی الان دقیقا مشکل من اینه ک ابتدا باطریشارژ میشه بد دستگاه روشن میشه بد 2 و 3 ساعت ک باطری ولتاژش به 7 ولت میرسه از اون به بد سریع ولتاژ افت میکنه تا دستگاه خاموش بشه بد از خاموش شدن دستگاه . ولتاز باطری دوباره بالا میاد تا 8 ولت و دستگاه مجددا روشن میشه ودوباره باطری افت میکند اینادامه دارد تا جون باطری گرفته بشه حالا من چکار کنم ک با یکبار خاموش شدن دستگاه . دیگه روشن نشود تا باطری شارژ شود یا به عبارتی ولتاژ باطری دیگه بالا نرود چه کنم من؟
۲۹-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۲۸:۱۲
بعد از اینکه یک بار خاموش شد، باید باتری شروع به شارژ کنه و یک تاخیر به اندازه ی شارژ کامل باتری در مسیر رله یا ... برای تغذیه ی مدار ایجاد کنید تا در زمان شارژ شدن ، دستگاه روشن نشه و بعد از اتمام شارژ و به پایان رسیدن تاخیر، مجدد تغذیه ی مدار وصل بشه.
با میکرو هم می تونید همچین روالی رو پیاده سازی کنید.
با میکرو هم می تونید همچین روالی رو پیاده سازی کنید.
۰۹-شهریور-۱۳۹۴, ۱۱:۰۶:۵۵
سلام
بجای lm317 چی میشه استفاده کرد که جریان بیشتر تحمل کنه؟
۱۱-شهریور-۱۳۹۴, ۰۲:۵۵:۴۲
(۰۹-شهریور-۱۳۹۴, ۱۱:۰۶:۵۵)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام
سلام
رگولاتور متغیر با جریان بیشتر نمیشناسم
ولی دوتاش و میتونی موازی کنی جریان بیشتر بگیری (در حد 0.8 جریان بیشتر)