ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تاپیک سوالات الکترونیکی الیاس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(۱۶-اسفند-۱۳۹۳, ۲۱:۱۳:۱۳)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان این دوتا باتری خیلی تفاوت دارن؟

pekan parts
- hst 406075
+ 3.7v 3000mah

و باتری

- hst 406090
+ 3.7v 3000mah

کدوم بهتره؟

چون اندازه باتری دومی طولش 2 سانت بزرگتر از اولی هسته !!

هر دوتا نو نو هستن فقط دومی رو یکبار اشتباه فکر میکردم خرابه گذاشتم تو فریزر!! خراب نشده؟عمرش کم نشده !

با سلام و درود
از نظر ظرفیت و توان ذخیره سازی با هم تفاوتی ندارند.
اما در موقع کشیدن جریانهای چند صد میلی آمپر به بالا کمی دمای باتری افزایش پیدا میکند. باتری که سطح تماس بیشتری با هوا دارد خنک تر میماند(به شرط طراحی بدنه مشابه).

نمیدانم جریان آتش گرفتن دستگاه های قابل حمل را میدانید. سر سونی این بلا چند بار اومد بعد از اون بدنه باتری های دستگاه هایش را تغییر داد.
مثلا تو گوشی هایش ببینید باتری هایش یک لایه آلومینیوم دارند و قسمت تیره رنگ رویش بسیار کم است.

اینکه 12 ساعت گذاشتم فریزر اسیبی بهش وارد نشده ؟به اشتباه گذاشتم چون یکی ددگه دارم کپی همینه !! اشتباه گذاشته بودم

این اندازه باتری تاثیر نداره؟

میخوام بفهمم کدوم روی تبلت بذارم !
(۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۳:۱۲:۳۱)aleas نوشته است: [ -> ]اینکه 12 ساعت گذاشتم فریزر اسیبی بهش وارد نشده ؟به اشتباه گذاشتم چون یکی ددگه دارم کپی همینه !! اشتباه گذاشته بودم

این اندازه باتری تاثیر نداره؟

میخوام بفهمم کدوم روی تبلت بذارم !

دوبار پرش کن و بعد ازش یک زمانی بار بکش ببین جواب میده؟
چون یک بار پر میشود جواب میگیری ولی ممکنه دیگه کامل پر نشود( تجربه کردم الیاس گرامی)Shy
اره جواب میده ! منظورم عمر باتری کم نشده ؟!کلا مثلا ده روز خوب باشه بعد خراب بشه !؟ پر میکنم 1:20 دقیقه بازی میکنم با تبلت شارژ نگه میداره
پس مشکلی نداره ؟
(۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۳:۱۹:۴۴)aleas نوشته است: [ -> ]اره جواب میده ! منظورم عمر باتری کم نشده ؟! پر میکنم 1:20 دقیقه بازی میکنم با تبلت شارژ نگه میداره
پس مشکلی نداره ؟

تو تارنما(وب) یک گشت بزن یک مدارهایی هست ظرفیت درست باتری را بهت میدهد. دقیقتر هاش دیجیتالی (بیشتر با میکرو کنترلر ) هستند.

ساده اش :At برای باتری قلمی یک ساعت عقربه ای بر میدارند و زمانش را روی ساعت 12 تنظیم میکنند یک مقاومت سر اتصالات ساعت میبندند و باتری پر را در ساعت جا میزنند. بعد باتری و ساعت را به حال خود رها میکنند.
باتری خالی میشود و ساعت از کار میافتد. ساعت را میخوانند ضرب در جریان عبوری مقاومت میکنند میشود " آمپر ساعت".
مثلا اگر جریان 200 میلی آمپر و زمان 7 ساعت باشد میشود " 1400 میلی آمپر ساعت"
بطور نمونه مقاومت 8.2 اهم/نیم وات با 1.5ولت 183 میلی آمپر ازش میگذرد.
یک جوری باید حساب کنی مقاومت وجریان را از 12 ساعت بیشتر نشود. برای این که زمان از دستمون در نره.
برای لیتیومی هم باید یک فکر دیگه کرد.
At آهان !! میشه به یک تثبیت کننده کم افت مثل LM1117-adj که خروجیش روی یک و نیم ولت تنظیم است وصل کرد. (ورودی به لیتیومی و خروجی به مقاومت موازی با سر باتری ساعت داد). حالا ظرفیت باتری آسان بدست می آید. با LM317 و یا مشابه هاش نمیشه چون وروودیش باید 3تا 3.5 ولت از خروجی بیشتر باشد.

سلام دوستان یه شماتیک مدار نیاز دارم !

دوتا ارمیچر داریم

میخوام مثلا ساعت 12 - 1 - 7 - 22 (تو هر کدوم از این ساعتا آرمیچر شماره یک روشن بشه به مدت چند ثانیه بعد 1 دقیقه خاموش بشه و بعد از یک دقیقه مثبت و منفی آرمیچر جابجا بشه که در جهت مخالف به مدت چند ثانیه بچرخه و بعد مثبت و منفی ارمیچر جابجا بشه و خاموش بشه)

هر دو ارمیچر به همین صورت عمل کنن فقط تفاوت اینه ساعت انجام عملیات هر ارمیچر فرق میکنه یکیش ساعت 12 هسته اون یکی مثلا 14

ضمنا" ساعت ها یک بار تنظیم بشن کافی دگه هیچوقت تغییر نمیکنه و اینکه ساعت هم همیشه به اینصورت هسته که اول ارمیچر شماره یک کارشو انجام میده بعد از یک دقیقه ارمیچر شماره دو کارشو انجام میده و ارمیچرها هم معمولی هستن

کسی وقت داره زحمت شماتیک و برنامه نویسی avr بکشه؟
سلام
تفاوت رگولاتور قابلمه ای با معمولی چی؟کاربردشون چی؟

رو رگولاتور نوشته lm78h15k یعنی 15 ولت؟
ماکزیمم ورودی چقدره؟دیتاشیت نتونستم پیدا کنم اگر کسی داره بذاره ممنون
سلام
معمولا قابلمه جریان بیشتری میده:)

بقیش رو دیگران میگن. منظورم از دیگران همین بچه های خودمونن نه اون دیگران:d
(۰۹-فروردین-۱۳۹۴, ۱۶:۴۶:۴۴)aleas نوشته است: [ -> ]سلام
تفاوت رگولاتور قابلمه ای با معمولی چی؟کاربردشون چی؟

رو رگولاتور نوشته lm78h15k یعنی 15 ولت؟
ماکزیمم ورودی چقدره؟دیتاشیت نتونستم پیدا کنم اگر کسی داره بذاره ممنون

درود و سلام

15 ولت است.
اين زير را ببينيد:
LM78H12K,LM78H15,LM78H15K

سپاس
دوستان یه کریستال دارم روش نوشته KDs5D کسی میدونه مشخصاتش چی تو نت چیزی دستگیرم نشد !
(۱۰-فروردین-۱۳۹۴, ۱۳:۲۰:۲۴)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان یه کریستال دارم روش نوشته KDs5D کسی میدونه مشخصاتش چی تو نت چیزی دستگیرم نشد !

منم سرچ زدم(کلی) متاسفانه هیچ اطلاعات و مشخصه ای ازش موجود نیست!!
فکر کنم مقدارش 5و خورده ای کیلوهرتز باشه
واسه چه کاری میخوای؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19