ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تاپیک سوالات الکترونیکی الیاس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
دوستال فایل شماتیک مدار پرینت دادم رو کاغذ گلاسه بزنن چند جا رفتم
هر کدوم یه ایرادی دارن یکی رنگ پخش میکنه یکی خیلی کمرنگ

یکی هم خوبه ولی کمی کمرنگ با خودکاری چیزی میشه روی خطوط پرنگ کرد که تو اسید هم ول نده؟
یه سوال ! میگم تا هیچکس نوک هویه با سنگ برش تیز کرده؟ حتی برای 10 تا لحیم کاری هم جواب نمیده؟
(۱۶-فروردین-۱۳۹۴, ۰۱:۳۲:۵۸)aleas نوشته است: [ -> ]یه سوال ! میگم تا هیچکس نوک هویه با سنگ برش تیز کرده؟ حتی برای 10 تا لحیم کاری هم جواب نمیده؟

سلام و درود
اگر سر هویه به بدبختی و فلاکت رسیده است Smile کمی سنباده نرم بکشید تا کثیفی برطرف شود کمی روغن لحیم بزنید در آخر با قلع سخت (دارای50 درصد قلع و یا کمتر ) قلع اندود کنید.
هر بار پس از پایان قلع کاری به نوک آن قلع سخت بزنید و هویه را خاموش کنید تا عمر سر هویه درازتر شود. هیچگاه در قلع کاری از روغن لحیم بیش از اندازه استفاده نشود چون باعث خوردگی سر هویه میگردد. افزون بر این برخی افراد با این کار دود و گازهای سمی فراوان نیز به هوا وارد میکنند.
حالا میتوانید مدتی از آن برای قلع کاری با قلع نرم استفاده کنید.

میتوان از هویه دو توانه بهره برد یا در سر راه هویه دیمر گذاشت تا دما کنترل گردد و عمر هویه بیشتر گردد.

(۱۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۲:۰۸:۱۹)aleas نوشته است: [ -> ]دوستال فایل شماتیک مدار پرینت دادم رو کاغذ گلاسه بزنن چند جا رفتم
هر کدوم یه ایرادی دارن یکی رنگ پخش میکنه یکی خیلی کمرنگ

یکی هم خوبه ولی کمی کمرنگ با خودکاری چیزی میشه روی خطوط پرنگ کرد که تو اسید هم ول نده؟
سلام

نه با خودکار نمیشه Amaze و فقط این ماژیک های ضد اب توی اسید ول نمی رن Biggrin

اگه میتونید یه عکس از اون پرینتی که گرفتید بزارید شاید با همون هم بشه تقریبا پرینت هایی که من میکنم هم کم رنگه ولی همشون میافتند Wink

بهتره با این روش کار کنید :

با استفاده از این روش براحتی می توانید خطوط مسی را که از بین پایه های آی سی ها رد می شوند را نیز با کیفیت بالائی بر روی فیبر پیاده سازی کنید.
پس از چاپ طرح بر روی کاغذ اشاره شده کاغذ را در ابعاد طرح برش دهید و به آماده کردن فیبر بپردازید. توجه کنید که سطح کاغذ را چه قبل و چه بعد از چاپ شدن لمس نکنید. فیبر را در ابعاد طرح برش دهید و با یک سمباده خیلی نرم سطح آنرا کاملا تمیز نمائید تا شفاف شود. بعد سطح آنرا با آب و مایع ظرفشوئی شسته و با یک پارچه تمیز خشک نمائید.
پس از اینکار فیبر را روی میز اتو یا یک سطح صاف مقاوم گذاشته طوری که سطح مسی آن بطرف بالا باشد. اتو را روشن کنید تا داغ شود. درجه اتو را در بیشترین حد تنظیم کنید. بعد از داغ شدن اتو یک برگ کاغذ سفید معمولی روی فیبر گذاشته و اتو را روی آن قرار دهید. حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید تا فیبر کاملا داغ شود. اگر ابعاد فیبر از اتو بزرگتر است مانند اتو کردن لباس ولی با سرعت کم اتو را حرکت دهید تا همه جای فیبر کاملا داغ شود.
در این مرحله به کمی سرعت عمل نیاز است. اتو را کنار بگذارید و کاغذ روی فیبر را بردارید سپس بدون اتلاف وقت کاغذی که طرح بر آن چاپ شده را (از طرف چاپی) روی فیبر داغ بگذارید اما مراقب باشید انگشتانتان نسوزد. سپس بلا فاصله کاغذ سفید را مانند حالت قبل روی بورد و طرح قرار داده و اتو را روی آنها بگذارید. بمدت 30 ثانیه فشار ملایمی روی اتو وارد کرده و آنرا کمی به اطراف حرکت دهید. در این مرحله کاغذی که طرح روی آن چاپ شده بود به فیبر می چسبد. پس از 30 ثانیه تا یک دقیقه اتو را از لبه آن روی کاغذ گذاشته و با فشار روی آن حرکت دهید. با لبه اتو چندین بار تمام سطح طرح را با فشار اتو کنید. برای جلوگیری از حرکت فیبر لبه های کاغذ سفیدی که روی فیبر و طرح است را بگیرید.
بعد ار 3 دقیقه اتو کردن با لبه اتو کاغذ سفید را کنار گذاشته و فیبر را بهمراه کاغذ روی آن در ظرف آب بیندازید. مدتی (حدود 10 تا 15 دقیقه) صبر کنید تا کاغذ روی فیبر بخوبی خیس بخورد. سپس فیبر را از آب خارج کرده و با احتیاط کاغذ خیس خورده را با انگشت از روی آن جدا کنید. کاغذ در این مرحله لایه لایه شده است و لایه سطحی آن براحتی کنده می شود.

باز بگذارید کاغذ روی فیبر در آب خیس بخورد و لایه های دیگر آن هم جدا شوند. در پایان این مرحله با کشیدن انگشت یا مسواک نرم ذرات کاغذ باقی مانده ( خصوصا روی سوراخ پدها و خطوط بسیار نزدیک بهم) را با حرکات دایره ای پاک کنید.
اگر موارد بالا را با دقت انجام داده باشید اکنون طرحی که روی کاغذ بود با کیفیت خوبی به سطح مسی فیبر منتقل شده. اما اگر در قسمتهایی از خطوط بریدگی یا اشکالی مشاهده می شود و یا طرح بصورت کامل منتقل نشده ، می توانید با استون فیبر را شسسته و دوباره از نو شروع کنید اما اگر اشکالات خیلی جزئی هستند می توانید با ماژیک زد آب آنها را تصحیح کنید.
پس از این مرحله فیبر آماده اسیدکاری می باشد.

منبع : ایران میکرو

نکات مهم در روش اتو:

1.سعی کنید کناره های فیبر مسی بر آمدگی نداشته باشد. مثلا ممکن است هنگام برش فیبر همچین برآمدگی هایی در حاشیه فیبر پدید بیاد.این برآمدگی ها مانع از مماس شدن کامل اتو بر سطح مسی فیبر میشود و در نتیجه ممکن است همه ترک ها ( مخصوصا کناره های برد ) خوب اتو نخورند.پس با یک سوهان یا چاقو کناره های فیبر را بسابید.

۲ - قبل از شروع اتوکشی سطح مسی برد را یا سیم ظرفشویی یا سمباده یسابید تا شیارهای ریزی در آن ایجاد شود مزیت اینکار این است که وقتی کاغذ خیس میخورد ( در مرحله بعد از اتو کشی ) ،‌ قسمتهای اضافی ان راحت تر جدا میشود.
3.بعد از اینکه برد را اتو کشی کردید ،‌ با یک دستمال همه جای ان را بمالید تا همه ترک ها محکم به سطح مس بچسبند.
سلام

چند بار میشه روی حافظه دائم مگا8 نوشت و چند بار خوند؟
و اینکه هر خانه حافظه جدا هسته؟مثلا اگر 1000 بار میشه خواند از یه خونه ادرس بیش از هزار بار بخونم ایا کل حافظه خراب میشه یا فقط همون خونه؟
سوالی دیگری هم داشتم یه lcd 16*2 که متن و ساعت نمایش میده ولی متاسفانه سلول اول و چهارم متن بصورت نصف نمایش میده حالا سوالم اینکه کسی میدونه مثلا یک پیکسل از lcd بسوزه چطور میشه تشخیص داد که سوخته یا نه؟

lcd دیگری ندارم که تست کنم ببینم lcd سوخته یا اثر نویز یا هر چیز دیگری هست راه روشی هست توسط خود همین lcd بشه فهمید ؟

انشالا متوجه منظورم شده باشین
سلام
فقط همه پین های منفی و مثبتش رو وصل کن ببین چی میشه
یعنی 1 2 3 5 15 16
صفحه چهارخونه چهارخونه روشن میشه
دوستان من دوتا موتور از پرینتر hp کندم
حالا چطور میتونم بفهمم چند ولت هستن؟

یکیش روش نوشته C9000-60005 1030048 3h1353 86
که فکر کنم 18 ولت باشه اون یکی کمی کوچک تره ولی چیزی نزده روش اینجور موتورا که چیزی نزده چطور بفهمم چند ولته؟

و یه سول دگه یه حلقه سیاه دور سیم ها میذارن اسمشون چی؟و کارشون چی؟
درود
راه ساده اش پیدا کردن برگه اطلاعاتی موتور یا نقشه چاپگر است.
راه دیگر:
رو برد الکترونیکی مسیر تغذیه به تراشه یا ترانزیستور آن را پیدا کنید و ببنید چه ولتاژی به آن بخش وارد می شود.در برخی بردها ولتاژها ذکر شده است.
اگردر آن بخش چند ولتاژ بود مسیر ضخیم تر برای جریان دهی موتور است.
(۱۹-فروردین-۱۳۹۴, ۱۷:۳۰:۵۷)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان من دوتا موتور از پرینتر hp کندم
حالا چطور میتونم بفهمم چند ولت هستن؟

یکیش روش نوشته C9000-60005 1030048 3h1353 86
که فکر کنم 18 ولت باشه اون یکی کمی کوچک تره ولی چیزی نزده روش اینجور موتورا که چیزی نزده چطور بفهمم چند ولته؟

و یه سول دگه یه حلقه سیاه دور سیم ها میذارن اسمشون چی؟و کارشون چی؟

سلام

ولتاژ موتور چیز ثابتی نیست که اگر اونو ندی موتور کار نکنه فقط وقتی مثلا میگن موتوری 12 ولته یعنی توی 12 ولت دور مشخصی که برای موتور گفتن و گشتاور و ... درست در میاد ولی اگه 6 ولت هم بدی میچرخه و دورش از اونی که روش یا توی دیتاشیتش نوشته کمتر میشه .

اونی هم که شما گفتین به نظرم منظورتون وارنیش هست . Wink
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19