ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش هك.
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
ببخشید اینجا مطلب بی مورد می نویسم.
می خواستم از کسری خان بخوام که تاپیک هک آیدی رو باز کنند.فکر کنم خیلی ها نظرشون این باشه.اگه بحث بی موردی باشه بچه ها خودشون بی خیال میشن و دیگه پست نمی زنن.
دقیقا همونی که کسری گفت یه باگ تو یاهو میل بود که خدا رحمت کنه و فکر کنم منظور اون دوستمون همین بود.
خب اكنون بفرماييد كه 4shir كي هستن و كجا فعاليت ميكنن؟
من وقت تحقيق كردن در مورد كسي رو ندارم
من خودمو آخر هك نميدونم اما در مورد چيزي هم كه اطلاعاتي داشته باشم
حرف ميزنم . لازم نيست شما هم به من درس اخلاق ياد بديد
اگه شما به 4shir مينازي من هم به HU-Cracker سنندج مينازم
و تو هم ميتوني در مورد اون تحقيق كني
دوست من دست بالا دست زياده
من اسم 4shir رو شنیده بودم ولی اسم HU-Cracker رو نشنیدم تا حالا!
اگه می خوای اطلاعات 4shir رو بدونی که تا چه حدی هست بهتره بری به شبگرد و اونجا در موردش تحقیق کنی.
بابا شما چیکار من دارید اینجا بحث کی چقدر اطلاعات داره و کی نداره نیست! من هم هیچ ادعایی ندارم شما گفتید اطلاعات نداری صحبت نکن من هم گفتم برید ببینید من کیم بعد بگید اطلاعات نداری حرف نزن! نه کسی به من مینازه و نه من خودم رو کسی میدونم که دیگران بخوان بهم بنازن! حق با شماست من صحبتی ندارم ! در مورد باگ یاهو و .. تا 3 یا 4 روز دیگه چند تا xss از یاهو و msnمیزارم اینجا هرچند کوچیک هستن اما باگ محسوب میشن! در مورد هک ایدی همون تروجان هستش و چند روش دیگه که باز هم به نوعی در اخرش به تروجان ختم میشه. و در اخر من باز هم میگم ایدی من رو با یکی از روشهای گفته شده (روتکیت و کوکی) هک کنید ! ببینم میشه
4shir کی ادعای الکی کرد؟ این شمایی که مثل اینکه از همه طلبکاری! شما به هرکی دوست داشتی بناز! ما اینجا نیومدیم از این بحثای بچگونه که کی بیشتر بلده و من بیشتر از تو بلدم و ... راه بندازیم اومدیم یه چیزی یاد بگیریم و از معلومات هم استفاده کنیم تو این فروم هم مطمئن باش کسی بیشتر از 4shir درمورد هک اطلاعات نداره. کسی هم با روتکیت آیدی هک نمیکنه! xss هم که تکلیفش روشن هست تازه باگهای xss همینجوریش درجه خطرش کمه.
راستی نمیدونم دیدین اینو یا نه؟ چند روز پیش یه گروه(ایرانی) یه باگ برا vbulletin پیدا کردن. خیلی عالیه که ایرانیا تو این جور برنامه ها باگ پیدا کنن اما آدم میمونه اینم باگه آخه!!!!!!!!!!! مثلا یه باگی رو یه مدت پیش گروه کپدا پیدا کرد که واقعا باگ بود(تو ویبالتین) اما این اصلا نمیشه بهش گفت باگ:
http://www.securityfocus.com/archive/1/4...0/threaded
جریان کلیش اینه: ادمین فروم میتونه تو پستش بیاد یه کد html بذاره و xss بشه!!!!! مثلا ادمین بیاد خودش شل آپلود کنه! اینم جوابیه مسئولان ویبالتین:
You can test this by simply inserting <?php echo "foo"; ?> into a template nothing appears
میدونم ربطی نداشت اما دیدم موضوع جالبیه!! گفتم تو همین پست بذارم! اگه اینطوری باشه که n تا باگ xss داریم!
نقل قول: لازم نيست شما هم به من درس اخلاق ياد بديد
من معلم پرورشی نیستم که بیام به شما درس اخلاق بدم . من دارم به وظیفم عمل می کنم .
نقل قول: اگه شما به 4shir مينازي من هم به HU-Cracker سنندج مينازم
منم به ویرانگر خودم می نازم !  [تصویر:  38.gif]
نقل قول: ا 3 یا 4 روز دیگه چند تا xss از یاهو و msnمیزارم اینجا هرچند کوچیک هستن اما باگ محسوب میشن!
4shir جان ! منم از اینا زیاد دارم اما همانطور که خودت هم می گی یکی بیاد آی دی منو هک کنه !
نقل قول: ما اینجا نیومدیم از این بحثای بچگونه که کی بیشتر بلده و من بیشتر از تو بلدم و ... راه بندازیم اومدیم یه چیزی یاد بگیریم و از معلومات هم استفاده کنیم
این شد یه حرف حساب ! وقتی که تو فروم کل کل باشه ، کم کم به دعوا و ... و نهایتا فروم از هم می پاشه ! پس لطفا دعوا ها رو کنار بگزارید اگه کسی کی خواد به دیگری ثابن=ت کنه که زیاد بلده لطفا خارج از فروم این کار رو انجام بدید ! در ضمن همونطور که خودتون می گید : دست رو دست زیاده ! [تصویر:  38.gif]
سلام دوستان
باشه بابا شما برنده شديد حق با همتونه من از 4shir عزيز هم معذرت ميخوام بابت تند روي هام باور كنيد قصد بدي نداشتم
فقط ميخواستم منم كمكي كرده باشم م
لازمه بگم كه من نگفتم مستقيم ميشه با روتكيت هك كرد اما ميشه سيستمو بدست گرفت بعد با نصب يك كيلاگر عمل كرد
خب من ميخوام به معلوماتم اضافه كنم و از 4shir هم بابت همه چي ممنونم
حالا که دعوا تموم شد میشه بگید روتیک چیه؟Biggrin
خوب خوشحالم بالاخره اين بحث ها تمام شد ! چون اخرين صحبتي كه با مهدي كردم كم كم داشتم بي خيال اين بخش ميشدم ! من با اينكه حدود 6 ماه بخاطر مشكل چشمهام دور از نت بودم تا جايي كه بتونم سعي ميكنم به اشكان و مهدي در اين مورد كمك كنم .
در مورد روتكيت ها بايد بگم يك مطلب مختصر و مفيد نوشته بودم قبلا ميگردم پيداش كردم اينجا هم ميزارم اما فعلا اين مطلب انگليسي در مورد روتكيت ها هستش
http://www.cs.wright.edu/people/faculty/...brien.html
حالا اینجا همه به یه کسی مینازن Biggrin چرا بخودم ننازم Biggrin
صفحه‌ها: 1 2 3 4