ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
درود بر دوستان

بنده قصد دارم در یک خط ریلی تعداد محصولات را بشمارم و روی lcd نمایش دهم. محصولات به رنگ سفید هستند و بین آنها فاصله هوایی وجود دارد . از چه سنسوری باید استفاده کنم ؟

لطفا در صورت امکان لینک از برنامه نویسی سنسور را هم بدهید . با تشکر
سلام از مادون قرمز میتونی استفاده کنی ولی نویز میگیره
فاصله سنسور تا محصول چهقدر باید باشه؟
درود بر شما

فاصله سنسور از ریل زیاد نیست ، حدود 10 سانت و البته قابل تنظیم هست . البته مد نظر بنده قرار دادن سنسور در کنار ریل هست ولی میتوانم در بالای سنسور هم نصب کنم و اگردر بالا قرار دهم هم همچنان 10 سانت .
نویز مادون قرمز زیاد هست ؟ سایر سنسور ها چطور ؟
با تشکر از شما
باتوجه به اینکه رنگ محصول سفید هستش مادون قرمز به راحتی جواب میده
اگه بالای ریل باشه (درصورتی که ریل رنگ تیره داشته باشه ) بدون مشکل باید کار کنه
ممنون

بنابراین فردا سنسور را تهیه میکنم (از درب برقی ها خریداری میکنم)
بنده با زبان c آشنایی دارم و برنامه های ساده نظیر تایمر را بلدم ولی با A/d تا حالا کار نکردم . میشه خواهش کنم لطفا برنامه اش را به من بدهید یا لینک از نمونه برنامه اش بدهید ؟
متشکرم
سلام
تو انجمن سرچ بزنید
تاپیک "برنامه های بدون شرح"
نمونه برنامه برای راه اندازی adc قرار داده شده

موفق باشید.
نه نه نه
از اون سنسورا نخر
شما یه گیرنده و فرستنده مادون قرمز بخر برای بهتر شدنش چهارتا فرستنده بخر با یه گیرنده مادون قرمز
قیمتشم پنج هزار نمیشه
یه ترانزیستور tip122 بخر
یه پتانسیومتر 20 کیلو
اینا برای ساخت سنسور کافیه
البته به تعداد فرستنده مقاومتم لازمه (یه چیزی اطراف 300 اهم )
ممنونم از شما
متاسفانه قادر به سر هم کردن عناصر الکتریکی نیستم (شماتیک مدار را ندارم) بنابراین فکر کردم سنسور های درب برقی به دردم بخوره . لطفا در صورت امکان شماتیکی از مدار بدهید تا روی برد ببندم .
لینکی هم که دوستمون لطف کردن در مورد برنامه مدار دادن را چک کردم ولی چیزی که دنبالش بودم را نیافتم . شما لینک از برنامه ندارید ( بشمارد و روی lcd نمایش بدهید)
خیلی خیلی ممنونم
اگر یکی دوروز وایسی شماتیکشو برات میزارم
سادست فقط من سرم شلوغه
قربانت

مساله ای نداره ، هر زمان سرت خلوت شد زحمتش را بکش . منتظرتون هستم . اگر زحمتی نیست لطفا برنامه اش هم قرار بدهید .

راستی در مورد لینک زیر چیزی در فوروم هست ؟ این هم میتونه کارم را راه بندازه

http://www.aparat.com/v/hq9LY

خیلی ممنون
نبود ؟