ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسه عاشق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
نقل قول: كه چي بشه من 10 سال عمرمو صرف كنم بهترين برنامه نويس بشم ولي هنوز ايمانم ضعيف باشه هنوز تو مسايل ديني گير كنم
بهترين سايت سايتيه كه دين مردم هم همراه علم آنها با هم ارتقا بده

Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
بابا كي تا حالا با 10 سال برنامه نوشتن شده بهترين برنامه نويس !!!!!! راستي دين هم توي همون مغزته يعني اگر از منطق و عقلت استفاده كني هيچ وقت تو چاه نمي افتي !
به نظر من دين = عقل = علم ! :idea:
سلام!

نقل قول: اين مسائل و مشكلات همش به دليل كمبود روابط اجتماعي
اينو قبول دارم. چون تو ايران ارتباط با جنس مخالف بد جوري جا افتاده خيلي ها اصلا تا سن نوجواني و جواني رابطه چنداني با جنس مخالف نداشتن. به همين دليل تا يه موقعيتي پيش مياد كه طرف با جنس مخالفش ارتباط بيشتري نسبت به قبل پيدا ميكنه نميتونه خودشو نگه داره و بدون هيچ دليلي و بدون فكر ابراز علاقه ميكنه! با خودشم فكر ميكنه عاشق شده!!
ولي نميدونه كه بعد از يه مدت كه براش عادي شد و چون انتخاب از روي عقل نبوده ولش خواهد كرد و تازه ميفهمه كه اوني كه ميخواسته نيست! اون لحظه به قول بعضي از بچه ها عقده باعث ميشه كه جو گير بشه! و اين خيلي بده!
البته من اينارو فقط در تاييد حرف دوستمون كه نوشته بود اين مساپل به خاطر وضع روابط اجتماعي هستش گفتم و اصلا شخص خاصي مد نظرم نيست!
:wink:
سلام!
اينو قبول دارم. چون تو ايران ارتباط با جنس مخالف بد جوري جا افتاده خيلي ها اصلا تا سن نوجواني و جواني رابطه چنداني با جنس مخالف نداشتن. به همين دليل تا يه موقعيتي پيش مياد كه طرف با جنس مخالفش ارتباط بيشتري نسبت به قبل پيدا ميكنه نميتونه خودشو نگه داره و بدون هيچ دليلي و بدون فكر ابراز علاقه ميكنه! با خودشم فكر ميكنه عاشق شده!!
ولي نميدونه كه بعد از يه مدت كه براش عادي شد و چون انتخاب از روي عقل نبوده ولش خواهد كرد و تازه ميفهمه كه اوني كه ميخواسته نيست! اون لحظه به قول بعضي از بچه ها عقده باعث ميشه كه جو گير بشه! و اين خيلي بده!
البته من اينارو فقط در تاييد حرف دوستمون كه نوشته بود اين مساپل به خاطر وضع روابط اجتماعي هستش گفتم و اصلا شخص خاصي مد نظرم نيست!
[quote="Mamad2003"][quote]به نظر من دين = عقل = علم ! [/quote]

منظورت چيه كه ميگي علم با دين و عقل يكيه ؟
يزيد ملعون و شمر ملعون كه خدا لعنتشون كنه علم داشتند به اينكه امام حسين ( ع ) حقه
ولي دنبال پول بودند دنبال جاه و مقام و ثروت بودن چون عقل نداشتند و اين بي عقلي اثر بي ديني آنهاست .
عقل و دين باهم بيايند كامل ميشوند ولي برابر نيستند
آلبرت انيشتين :
مذهب بدون علم كور است و علم بدون مذهب لنگ

در ضمن اقايون تو رو خدا اينقدر شلوغش نكنيد
به حاشيه نريد اين سايت زياد جاي مناسبي براي اين موضوع نيست البته من موافقم با اين بحثا ولي نه تا اين حد
من فقط يه سوال ساده كردم و 80 درصد جوابم رو هم گرفتم ممنون از همه
نقل قول: به نظر من دين = عقل = علم !
به نظر منم دين+علم+عقل+...- اعتقاد به خدا = ماترياليسم!
Mohandese_Javan نوشته است:سلام!

من حرف شما رو قبول دارم ... وضع شناخت ما نسبت به جنس مخالف تا دانشگاه در حد خيلي كمه كه باعث يه عقده ميشه ...
به نظر من كملا درست ميگين ولي چطور اين مشكل رو از بين ببريم :?:
veyskarami نوشته است:
منم نظرم رو بدم بد نمي شه :
عقل نياز دين و علمه ٬‌دين راهنماي علم و عقله و علم حاصل عقله ...
به نظر من اين بحث خيلي جالبي بوده تا حالا و از اينكه 80 درصد هم موفق بوديم خيلي خوشحالم .
بياين بحث رو يه جور ديگه عوض كنيم :
خوب ههمون مي دونيم كه عشق به ايمان قوي نياز داره و ايمان به كنترل احساس ها ٬‌كردار ٬ هوس و اميال و ... بستگي داره . خوب چطور آدم نسبت به اين ها و مخصوصا ميل جنسي كه دردسر ساز ترين ميله ( نظريه فرويد) كنترل پيدا كنه :?:
چند روزي بود هي ميدم اين تاپيك هي مياد بالا ميخواستم بيام ببينم چه خبره ميگفتم ول كن حتما يه چيزي پروندن برا خودشون
ديگه امروز گفتم ببينم چه خبره اينجا اين تاپيك پايين نميره
-------
واقعا بعضي تاپيك ها سايت رو فوق العاده خسته كننده ميكنن
عاشق شدي كه شدي .... عاشق من شدي اينجا تاپيك زدي....؟؟Amaze Amaze Amaze
يا ميخواي سر كار بزاري مارو
mehdvirus نوشته است:چند روزي بود هي ميدم اين تاپيك هي مياد بالا ميخواستم بيام ببينم چه خبره ميگفتم ول كن حتما يه چيزي پروندن برا خودشون
ديگه امروز گفتم ببينم چه خبره اينجا اين تاپيك پايين نميره
-------
واقعا بعضي تاپيك ها سايت رو فوق العاده خسته كننده ميكنن
عاشق شدي كه شدي .... عاشق من شدي اينجا تاپيك زدي....؟؟Amaze Amaze Amaze
يا ميخواي سر كار بزاري مارو
اينو واقعا خوب اومدي
اگه اين تاپيك قفل شه خيلي خوب مي شه
دست گل همتون درد نكنه كه روحمو شاد كردينAmaze
Blossom نوشته است:
veyskarami نوشته است:
منم نظرم رو بدم بد نمي شه :
عقل نياز دين و علمه ٬‌دين راهنماي علم و عقله و علم حاصل عقله ...
به نظر من اين بحث خيلي جالبي بوده تا حالا و از اينكه 80 درصد هم موفق بوديم خيلي خوشحالم .
بياين بحث رو يه جور ديگه عوض كنيم :
خوب ههمون مي دونيم كه عشق به ايمان قوي نياز داره و ايمان به كنترل احساس ها ٬‌كردار ٬ هوس و اميال و ... بستگي داره . خوب چطور آدم نسبت به اين ها و مخصوصا ميل جنسي كه دردسر ساز ترين ميله ( نظريه فرويد) كنترل پيدا كنه :?:
ميشه بپورسم چند سالته بلوسوم Amaze Amaze Amaze زيره 40 كه نيستي نه ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13