خوب دسستون درد نكنه !!!
آقا جان اگه شما از اين مبحث خوشتون نمي آد نظر ندين ٬ چكار با ما دارين ؟
سن من هم الكي كه نيست٬كپي رايت داره !!!
سلام!
mehdvirus نوشته بود:
نقل قول: عاشق شدي كه شدي .... عاشق من شدي اينجا تاپيك زدي....؟؟
فكر نميكنم اين حرف مناسب يه مدير باشه!
Iron_Fist نوشته بود:
نقل قول: اگه اين تاپيك قفل شه خيلي خوب مي شه
من قول ميدم به همه دوستان كه شركت در اين تاپيك اجباري نيست و آقا اشكان كسي رو برا شركت نكردن در اين تاپيك تنبيه نخواهد كرد!!
پس دوستاني كه خوششون نمياد ميتونن با خيال راحت اين تاپيك رو بي خيال شوند! مطمءن باشند هيچ خطري اونها رو تهديد نميكنه! اگه كسي جلوتونو گرفت و گفت چرا تو اين تاپيك شركت نميكنيد بگيد من گفتم كه آقا اشكان اجازه داده! 8O
والا ! ديگه چطوري بايد گفت كه دوستان مجبور نيستند اين تاپيك رو ببينن! اگه خوشتون نمياد خوب نظر نديد دوستان ديگه ميخوان نظر بدن و از نظرات ديگران هم استفاده كنن! :!: :wink:
Blossom نوشته است:خوب دسستون درد نكنه !!!
آقا جان اگه شما از اين مبحث خوشتون نمي آد نظر ندين ٬ چكار با ما دارين ؟
سن من هم الكي كه نيست٬كپي رايت داره !!!
سلام من نمي دونم چرا خوشم اومده به تو گير بدم خودتم كپي رايت نداري چي برسه به سنت
راستي من عاشقت شدم چكار كنم
بيام خواستگاري
راستي شوخي مي كنم باهات ناراحت نشي ولي خداييش تو اخر ميشي مشاور حقوق دختر هاي دمه بخت
اقا اشكان ازتون خواهش مي كنم يك دومين ديگه هم براي اين سايت بخريد
اسمشم بزاريد
www.blossom-eshgh.ash
دوستان! مي بينم اين تاپيك علاقه مندان زيادي داره!!! بعد از مدتها يه سري به ايران ويج زدم.
سلام
ولي خب درباره اين مطالب بايد بگم كه اگردوست دختر پيدا نكرديد زياد نگران نباشيد چون هيچي تهش! نيست
فداي همتون
جيگر
(مخصوصا اقا اشكان(سرور سايت!))
Mohandese_Javan نوشته است:سلام!
mehdvirus نوشته بود:
نقل قول: عاشق شدي كه شدي .... عاشق من شدي اينجا تاپيك زدي....؟؟
فكر نميكنم اين حرف مناسب يه مدير باشه!
Iron_Fist نوشته بود:
نقل قول: اگه اين تاپيك قفل شه خيلي خوب مي شه
من قول ميدم به همه دوستان كه شركت در اين تاپيك اجباري نيست و آقا اشكان كسي رو برا شركت نكردن در اين تاپيك تنبيه نخواهد كرد!!
پس دوستاني كه خوششون نمياد ميتونن با خيال راحت اين تاپيك رو بي خيال شوند! مطمءن باشند هيچ خطري اونها رو تهديد نميكنه! اگه كسي جلوتونو گرفت و گفت چرا تو اين تاپيك شركت نميكنيد بگيد من گفتم كه آقا اشكان اجازه داده! 8O
والا ! ديگه چطوري بايد گفت كه دوستان مجبور نيستند اين تاپيك رو ببينن! اگه خوشتون نمياد خوب نظر نديد دوستان ديگه ميخوان نظر بدن و از نظرات ديگران هم استفاده كنن! :!: :wink:
ياد بگيرين !!!
خوب حالا كه مشكل حل شد(؟) بريم روي ادامه ي بحث كار كنيم ٬لطفا نظر مناسب بدين ( اونايي كه دوست دارن)
آخه عاشق شدی چرا اینجا میگی. این همه سایت عشق و عاشقی. در این زمینه متخصص هم هستن. اگه قرار بود اینجا بگی پس اون سایت ها برا چی هستن. البته من فکر میکنم MCG داره به هدف خودش میرسه . همه رو گزاشته سر کار . آخه فهمش که مشکل نیست موضوع این سایت چیزه دیگه ایه. مثل اینکه باید به زور نجات تون داد
نقل قول: من قول ميدم به همه دوستان كه شركت در اين تاپيك اجباري نيست و آقا اشكان كسي رو برا شركت نكردن در اين تاپيك تنبيه نخواهد كرد!!
پس دوستاني كه خوششون نمياد ميتونن با خيال راحت اين تاپيك رو بي خيال شوند! مطمءن باشند هيچ خطري اونها رو تهديد نميكنه! اگه كسي جلوتونو گرفت و گفت چرا تو اين تاپيك شركت نميكنيد بگيد من گفتم كه آقا اشكان اجازه داده!
والا ! ديگه چطوري بايد گفت كه دوستان مجبور نيستند اين تاپيك رو ببينن! اگه خوشتون نمياد خوب نظر نديد دوستان ديگه ميخوان نظر بدن و از نظرات ديگران هم استفاده كنن!
ببينيد دوستان شما مي تونيد يه قرار با هم بزاريد و يه كنفرانس تو يا هو باز كنيد
اينطوري هم سرعت انتقال اطلاعات بالا مي ره و هم سايت به كار خودش كه برنامه نويسي
هست ادامه مي ده