ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسه عاشق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
mehdvirus نوشته است:چند روزي بود هي ميدم اين تاپيك هي مياد بالا ميخواستم بيام ببينم چه خبره ميگفتم ول كن حتما يه چيزي پروندن برا خودشون
ديگه امروز گفتم ببينم چه خبره اينجا اين تاپيك پايين نميره
-------
واقعا بعضي تاپيك ها سايت رو فوق العاده خسته كننده ميكنن
عاشق شدي كه شدي .... عاشق من شدي اينجا تاپيك زدي....؟؟Amaze Amaze Amaze
يا ميخواي سر كار بزاري مارو
باور کن منم چند وقته اینو دارم میگم [تصویر:  101.gif]
spiderman نوشته است:
mehdvirus نوشته است:چند روزي بود هي ميدم اين تاپيك هي مياد بالا ميخواستم بيام ببينم چه خبره ميگفتم ول كن حتما يه چيزي پروندن برا خودشون
-------
باور کن منم چند وقته اینو دارم میگم [تصویر:  101.gif]
به خدا منم موندم چي بگم بابا جان بذار راحتت كتم
بچه هاي اينجا تو مخشون به غير از كامپيوتر برنامه نويسي هك چيزه ديگه حاليشون نميشه
اگه مي خواي بفهمي چكار بايد بكني يك دختر رو چت باهاش صحبت كن يكم كه گرم گرفتي بهش بگو مو ضو اينه بهت كمك ميكنه فقط يكي پيدا كن كه حسود نباشه Amaze Amaze
خوب دسستون درد نكنه !!!
آقا جان اگه شما از اين مبحث خوشتون نمي آد نظر ندين ٬ چكار با ما دارين ؟
سن من هم الكي كه نيست٬‌كپي رايت داره !!!
سلام!
mehdvirus نوشته بود:
نقل قول: عاشق شدي كه شدي .... عاشق من شدي اينجا تاپيك زدي....؟؟
فكر نميكنم اين حرف مناسب يه مدير باشه!
Iron_Fist نوشته بود:
نقل قول: اگه اين تاپيك قفل شه خيلي خوب مي شه
من قول ميدم به همه دوستان كه شركت در اين تاپيك اجباري نيست و آقا اشكان كسي رو برا شركت نكردن در اين تاپيك تنبيه نخواهد كرد!!Amaze
پس دوستاني كه خوششون نمياد ميتونن با خيال راحت اين تاپيك رو بي خيال شوند! مطمءن باشند هيچ خطري اونها رو تهديد نميكنه! اگه كسي جلوتونو گرفت و گفت چرا تو اين تاپيك شركت نميكنيد بگيد من گفتم كه آقا اشكان اجازه داده! 8O
والا ! ديگه چطوري بايد گفت كه دوستان مجبور نيستند اين تاپيك رو ببينن! اگه خوشتون نمياد خوب نظر نديد دوستان ديگه ميخوان نظر بدن و از نظرات ديگران هم استفاده كنن! :!: :wink:
Blossom نوشته است:خوب دسستون درد نكنه !!!
سلام من نمي دونم چرا خوشم اومده به تو گير بدم خودتم كپي رايت نداري چي برسه به سنت
راستي من عاشقت شدم چكار كنم Amaze
بيام خواستگاري
راستي شوخي مي كنم باهات ناراحت نشي ولي خداييش تو اخر ميشي مشاور حقوق دختر هاي دمه بخت
اقا اشكان ازتون خواهش مي كنم يك دومين ديگه هم براي اين سايت بخريد
اسمشم بزاريد www.blossom-eshgh.ash Amaze Amaze
-------
حالا اگه دوستان تو اين سايت بجز برنامه نويسي يه چيز ديگم ياد بگيرن چه اشكالي داره؟
دوستان! مي بينم اين تاپيك علاقه مندان زيادي داره!!! بعد از مدتها يه سري به ايران ويج زدم.
سلام
ولي خب درباره اين مطالب بايد بگم كه اگردوست دختر پيدا نكرديد زياد نگران نباشيد چون هيچي تهش! نيست
فداي همتون
جيگر
(مخصوصا اقا اشكان(سرور سايت!))
ebliiis نوشته است:
Blossom نوشته است:خوب دسستون درد نكنه !!!
سلام من نمي دونم چرا خوشم اومده به تو گير بدم خودتم كپي رايت نداري چي برسه به سنت
راستي من عاشقت شدم چكار كنم Amaze
بيام خواستگاري
راستي شوخي مي كنم باهات ناراحت نشي ولي خداييش تو اخر ميشي مشاور حقوق دختر هاي دمه بخت
اقا اشكان ازتون خواهش مي كنم يك دومين ديگه هم براي اين سايت بخريد
اسمشم بزاريد www.blossom-eshgh.ash Amaze Amaze
حرف حساب جواب نداره !!!
Mohandese_Javan نوشته است:سلام!
mehdvirus نوشته بود:
نقل قول: عاشق شدي كه شدي .... عاشق من شدي اينجا تاپيك زدي....؟؟
فكر نميكنم اين حرف مناسب يه مدير باشه!
Iron_Fist نوشته بود:
نقل قول: اگه اين تاپيك قفل شه خيلي خوب مي شه
من قول ميدم به همه دوستان كه شركت در اين تاپيك اجباري نيست و آقا اشكان كسي رو برا شركت نكردن در اين تاپيك تنبيه نخواهد كرد!!Amaze
پس دوستاني كه خوششون نمياد ميتونن با خيال راحت اين تاپيك رو بي خيال شوند! مطمءن باشند هيچ خطري اونها رو تهديد نميكنه! اگه كسي جلوتونو گرفت و گفت چرا تو اين تاپيك شركت نميكنيد بگيد من گفتم كه آقا اشكان اجازه داده! 8O
والا ! ديگه چطوري بايد گفت كه دوستان مجبور نيستند اين تاپيك رو ببينن! اگه خوشتون نمياد خوب نظر نديد دوستان ديگه ميخوان نظر بدن و از نظرات ديگران هم استفاده كنن! :!: :wink:
ياد بگيرين !!!
خوب حالا كه مشكل حل شد(؟) بريم روي ادامه ي بحث كار كنيم ٬‌لطفا نظر مناسب بدين ( اونايي كه دوست دارن)
آخه عاشق شدی چرا اینجا میگی. این همه سایت عشق و عاشقی. در این زمینه متخصص هم هستن. اگه قرار بود اینجا بگی پس اون سایت ها برا چی هستن. البته من فکر میکنم MCG داره به هدف خودش میرسه . همه رو گزاشته سر کار . آخه فهمش که مشکل نیست موضوع این سایت چیزه دیگه ایه. مثل اینکه باید به زور نجات تون داد [تصویر:  167.gif]
نقل قول: من قول ميدم به همه دوستان كه شركت در اين تاپيك اجباري نيست و آقا اشكان كسي رو برا شركت نكردن در اين تاپيك تنبيه نخواهد كرد!!
پس دوستاني كه خوششون نمياد ميتونن با خيال راحت اين تاپيك رو بي خيال شوند! مطمءن باشند هيچ خطري اونها رو تهديد نميكنه! اگه كسي جلوتونو گرفت و گفت چرا تو اين تاپيك شركت نميكنيد بگيد من گفتم كه آقا اشكان اجازه داده!
والا ! ديگه چطوري بايد گفت كه دوستان مجبور نيستند اين تاپيك رو ببينن! اگه خوشتون نمياد خوب نظر نديد دوستان ديگه ميخوان نظر بدن و از نظرات ديگران هم استفاده كنن!

ببينيد دوستان شما مي تونيد يه قرار با هم بزاريد و يه كنفرانس تو يا هو باز كنيد
اينطوري هم سرعت انتقال اطلاعات بالا مي ره و هم سايت به كار خودش كه برنامه نويسي
هست ادامه مي ده
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13