ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسه عاشق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام
من MCG هستم
اينو همه بخونن
اونايي كه سواد ندارن و هر حرفي رو بايد 100 دفعه بهشون زد مثل :
spiderman , iron-fist كه نميدونم واسه چي از روز اولي كه من اومدم تو سايت با من بيچاره لج افتادن
اقا اشكان شما قضاوت كن
اگه خوب صفحه هاي قبلي رو خونده باشيد من گفتم كه عاشق شدم درست ولي علكي نگفتم راست گفتم و بعدش هم گفتم ممنون از همه كه نظر دادند و من جوابمو گرفتم
حالا اگه شما داريد ادامه ميديد به من چه ؟
آخه من بدبخت چه گناهي كردم كه روز اول كه عضو سايت شدم حواسم نبود چندين تا تاپيك مختلف با يك محتوا زدم البته چون برام تحقيق و پژوهش مهم بود بعدش از اقا اشكام معذرت خواهي كردم و درخواست كردم كه تاپيك هاي مرا پاك كند
از اون روز همه با من لج كردند نميدونم چرا
بابا به خدا منم ادمم
به خدا منم دل دارم
همه عين
Iron-fist نيستند كه فقط انتقاد كنند فقط ايرادا رو ببينند
هرچند بدون هيچ منتي من تو هيت براي همتون دعا ميكنم
ولي آخرين حرفم :
اونايي كه زدن تو پرم هيچ كومشون تا لا مزه عشقو ( عشق واقعي ) نچشيدند .

از همون اولش بايد ميفهميدم كه هر كسي جنبه نداره از اونايي كه نظر دادند بازم ممنونم
مخصوصن از هادي جانم
از شكوفه و از vblove و ...
البته بايد بگما اين بحثي كه به كنترل نيروي جنسي ختم شد خيلي با حاله اگه اقا اشكان نسبت به اين حرفاي من نطرشو بده
حتي اگه شديد ترين انتقاد ها رو هم به من كنه نظرش برام محترم
ولي خواهش ميكنم اين تاپيك رو قفل نكنه
منو دعا كنيد
مممنون

سلام دوست عزيز
خيليا تو اين تاپيك چيزاي زيادي ياد گرفتن پس كسي حق نداره به اين موضوع اعتراض كنه
در ضمن اگه من جاي تو بودم واسه اونايي كه ازشون ناراحتي بيشتر دعا مي كردم اونوقت اينجوري همه چيز درست مي شد
نقل قول: اونايي كه سواد ندارن
نقل قول: همه عين
Iron-fist نيستند كه فقط انتقاد كنند فقط ايرادا رو ببينند
درست صحبت كن
ما هم بلديم تو هين كنيم
ولي اينجا قوانين و مقرراتي وجود داره و ظمنا تا وقتي مي شه حرف زد
چرا توهين

من به شما راه مفيد تر و صحيح تر رو معرفي كردم اونم چيه ياهو
بشينيد تا صبح با هم چت و كنفرانس بزاريد
هرچقدر هم که عاشق بشیم دلیل نداره بیایم اینجا تاپیک بزنیم موضوع سایت فرق میکنه
حداقل در این وضعیت درباره برنامه نویسیه
کلی فروم هست که میتونی بری اونجا تاپیک بزنی بقیه هم هیچی نمیگن
اصلا ابروریزی هستش
اونروز داشتم ایران ویج رو به عنوان یه سایت برنامه نویسی معرفی میکردم
که برگشت تیتر این تاپیک رو بهم جواب داد و خندید
چی میتونستم بگم
---
وقتی هم میایم اینجا اعطراض میکنیم یه چیزی طلبکار میشیم :?

فعلا اینجا یه بخش برا گفتگوی آزاد راه نیفتاده
و فقط یدونه گفتمان هست که اونم برا مسایل کامپیوتری هستش
اول یه نگاه به برد سایت بندازید بعد تاپیک بزنید
اینجوری میشه که ایران ویج همیشه عقب میمونه
سلام!
نقل قول: ببينيد دوستان شما مي تونيد يه قرار با هم بزاريد و يه كنفرانس تو يا هو باز كنيد
جناب Iron_Fist نميدونم شما اينقدر فكر ما هستين ؟ ميخواين ما اذيت نشيم؟ ما همين جوري راحتيم!
نقل قول: اینجوری میشه که ایران ویج همیشه عقب میمونه
اصلا هم اينجوري نميشه كه ايرانويج عقب ميمونه! شما اگه نگران عقب افتادن ايرانويج هستي
خوب بيشتر تلاش كن. تو اين تاپيك اومدن ما هم فكر نميكنم جلوي پيشرفت ايرانويج رو بگيره!
چون همه دوستان هنوزم كار خودشونو ادامه ميدن حالا يه سري هم به اين تاپيك ميزنن و نظر ميدن!
نقل قول: فعلا اینجا یه بخش برا گفتگوی آزاد راه نیفتاده
توضيحي كه آقا اشكان براي بخش گفتمان انتخاب كرده رو بخون!
نقل قول: محلي براي هر گونه گپ و سوالهاي متفرقه از برنامه نويسان و ديگران
:!:
Mohandese_Javan جان ما ديگه از شما انتظار نداشتيم
شما ديگه داري مديران سايت رو مي بري زير سوال

ببين يه سايت براي اينكه حرفه اي باشه بايد به يك موضوع بپردازه و بس
دوستان

عشق هم وقت مي خواد هم آدم بي كار و پول دار
سلام به همه

ما نفهمیدیم حاجی قصه ما واقعا عاشق کیه؟ یا چیه؟ :?:

شما با اعتقادات به ظاهر عمیقی که داری عاشق چیه اون بنده خدا (دختر مردم) شدی
یه سوال دیگه حاجی , آیا این طریق ارتباط و عاشق شدن رو اگر از نگاه اعتقادات خود شما
نگاه کنیم صحیح هست یا نه؟
امیدوارم اینطور نباشه که چون ایشون به ظاهر به یکی دو تا ( حالا n تا و n < همه باورها)
مذهبی که شما هم پایبند اون هستید دلیل این عشق باشه.
چون هیج تضمینی برای اعتقاد صد در صد وجود نداره و ممکنه اصلا اعتقاد n+1 با اعتقاد های
شما متفاوت باشه.
ضمن اینکه خیلی از مسائل دیگه باقی می مونه که به هیچ عنوان با مخفی کاری نمی شه به
اون ها پی برد
(تمام اینها در صورتیه که از طرف حاجی سر کار نباشیم و حاجی هدف پنهان دیگه ای رو دنبال نکنه)
ولی خوب حاجی اگه دوست داشتی به ايميل ما یه سر بزن یه گپی با هم بزنیم. :wink:
در کل فکر می کنم نتیجه و ادامه بحث جز اینکه بچه ها نسبت به هم و اعتقادات هم سوء ظن
پیدا کنند چیز دیگه ای نباشه. :roll:
MCG که گفت جوابشو گرفته. تعطیل کنین دیگه [تصویر:  97.gif] [تصویر:  161.gif] [تصویر:  158.gif]
ببخشين اگه چند روز نبودم ٬ اين چند روز مخابرات كابل برگردون داشت و تلفن و اينترنت من قطع بود.
شايد اگه قرار باشه اين مبحث قفل بشه الان وقتشه كه همه اومدن و بجاي اينكه يه چيز ياد بگيرن و يه چيز ياد بدن دارن (ببخشين ها ولي ) چرت و پرت ميگن
خوب ... چي ميتونم بگم ؟ ما توي اين تاپيك با قفل و زنجير دست برنامه نويسا رو بستيم و نزاشتيم به كارشون برسن و به زور وادارشون كرديم به نظر دادن ...
اون اوايل بحث جدي بود و به درد بخور .... در ضمن صفحه ي هفتم اين تاپيك هستيم . معنيش رو فكر كنم بتونين درك كنين ....
آقا اشكان من كه يكي از موافقاي اين بحث بودم ازت مي خوام اينجا رو قفل كني تا ببينيم آقيون ميتونن به برنامه نويسيشون ادامه بدن يا نه
از همه ي اينايي كه توي اين تاپيك نظر دادن هم تشكر مي كنيم مخصوصا استاد گرامي : mammad2003
و اميد وارم شما اگر عاشق شدي از كسي سوال نپرسي‌و اين بحث يادت بياد ..
سلام!
درسته. حالا ديگه بحث از مسير خودش خارج شد. چون ديگه راجع بع موضوع بحث صحبت نميشه. نگاه كنيد همش شده به هم توپيدن. دوستان مخالف به هدفشون رسيدن!
اگه مزاحم برنامه نويسي دوستان شديم و ايرانويج عقب موند ديگه ببخشيد!
8O
نقل قول: Mohandese_Javan جان ما ديگه از شما انتظار نداشتيم
شما ديگه داري مديران سايت رو مي بري زير سوال
Iron_Fist جان من چيز بدي گفتم؟ يا توهيني كردم؟ باشه ببخشيد. اگه ناراحتتون كردم ببخشيد.
من كوچيك بروبچ گل ايرانويج هم هستم! :wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13