ha_60 نوشته است:نقل قول: سلام بچه ها من عاشق شد م
اول بگو چقدر وقته تو اينترنتي چقدر چت كردي تا بگم چي كار كني
خوب الان حدود 5 ماهه اصلن به روي خودش نمياره ابته تهران نيست از من دوره ولي خيلي تو درياش ازم كمك ميخواد من چه كنم تو چت كلي قلب و .. دوست دارم و فرستادم ابته 90 درصد ارتباط Email است ولي انگار نه انگار كه من گفتم دوست دارم حرف خودشو ادامه ميده
چرا آخه چرا چي كار كنم ؟
ببين
راه هاي زيادي داري .... ببين تو بايد نشون بدي كه دوسش داري مثلا يه سايت براش
رديف كن دوتا از اين شعر هاي (( برات مي ميرم و... ويبره ميرم....ها تو زندگي مني ...)
براش رديف كن :idea: 8O
بعد جلوش قش كن .......... 8O بعد هديه بفرست ....... راه زياد داره
حالا يكي از دوستان يه دختري رو مي خواست باباي دوستم راضي نمي شد
بعد دوستم چاقو گذاشت رو شاهرگش گفت بابا يا بگو بله يا مي زنم
بعد با با ي دوستم گفته بود زود تر بزن كه كار دارم مي خوام برم
اي ولا
خوب دايناميكش كن كه همه بتونن استفاده كنن
اديت سرور بذار
يارو اسم خودشو با اسم طرفو بده فايل درست شه
اينا روش هاي پر باز كردنه ........... 8)
8) 1:بهش هر روز يك بار بگو سيريش (دخترا بدشون مياد)
2؛هي از دوستاي قبليت تعريف كن براس مثلا ميل ميزني بگو تو منو ياده الناز ميندازي اون خيلي خشگل بود
3؛بهش بگو اگه دوسم داري يك 100000 تومن پول برام حواله كن لازم دارم
4:يك چيز ديگه بهش بگو شرطه من براي دوستي سكس هر هفته 7 بار چون مهم ترين چيز براي من سكس
5:يادت نره بهش بگي الان وقت ندارم مي خوام با دوستام بريم الافي
6:اينو كه ميگم تو اديت سرورت اضافه نكن بذار ثابت باشه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
يك برنامه پيش نهادي ديگه هم دارم :wink:
يك برنامه بنويس براي ياهو مسنجر كه هر چند سانيه اين كلمات رو به صورت اتوماتيك بفرسته
1:دوست دارم
8O 2:عاشقتم
8O 3:من به قير از تو كسي رو ندارم
4:دوست دارم هميشه پيشم باشي 8O
5:خيلي نازي
8O 6:و................
8O اينو گفتم برنامشو بنويسي كه خودت نبيني چي داري بهش ميگي.........
اينا روش هاي پر باز كردنه ........... 8)
8) 1:بهش هر روز يك بار بگو سيريش (دخترا بدشون مياد)
2؛هي از دوستاي قبليت تعريف كن براس مثلا ميل ميزني بگو تو منو ياده الناز ميندازي اون خيلي خشگل بود
3؛بهش بگو اگه دوسم داري يك 100000 تومن پول برام حواله كن لازم دارم
4:يك چيز ديگه بهش بگو شرطه من براي دوستي سكس هر هفته 7 بار چون مهم ترين چيز براي من سكس
5:يادت نره بهش بگي الان وقت ندارم مي خوام با دوستام بريم الافي
6:اينو كه ميگم تو اديت سرورت اضافه نكن بذار ثابت باشه (دوست ندارم)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
يك برنامه پيش نهادي ديگه هم دارم :wink:
يك برنامه بنويس براي ياهو مسنجر كه هر چند سانيه اين كلمات رو به صورت اتوماتيك بفرسته
1:دوست دارم
8O 2:عاشقتم
8O 3:من به قير از تو كسي رو ندارم
4:دوست دارم هميشه پيشم باشي 8O
5:خيلي نازي
8O 6:و................
8O اينو گفتم برنامشو بنويسي كه خودت نبيني چي داري بهش ميگي.........
[quote="MCGخوب الان حدود 5 ماهه اصلن به روي خودش نمياره ابته تهران نيست از من دوره ولي خيلي تو درياش ازم كمك ميخواد من چه كنم تو چت كلي قلب و .. دوست دارم و فرستادم ابته 90 درصد ارتباط Email است ولي انگار نه انگار كه من گفتم دوست دارم حرف خودشو ادامه ميده
چرا آخه چرا چي كار كنم ؟[/quote]
فقط چيزي كه بقيه يادشون رفت بگن اينه كه ممكنه سر كار باشي خوب وقتي يكي سوال داره يه اسم دختر برا خودش انتخاب مي كنه خيلي راحت هر چي مي خواد مي پرسه جواب مي گيره مي ره شايدم دختر باشه ولي كارش كه تموم شد ميره
من يه بار يكي جواب ايميلمو نمي داد يه ID قشنگ براش انتخاب كردم يه ميل زدم سريع جواب داد بهش مي گم چرا جواب ايميلامو نمي دي مي گفت خيلي وقته چك ميل نكردم گفتم آره مي دونم :wink:
90 در صد ايميله بقيش چي چته :wink: خوب حله بعد حتما ندبد هم عاشق شدي مثل كيوون خودمون البته من اگه بخوام كسي رو بزارم سر كار حتما سنم رو يه دو سال از اون كمتر انتخاب مي كنم رشتم رو هم مي زرم يه چيزي كه اون خوشش بياد مثلا سال اول كامپيوتر شهرم رو هم مي ارم شيراز كه دسترسي هم نداشته باشي
هادي خان بابا شما ديگه كي هستي ما نمي شناختيمت 8O
8O
هادي معلومه اين كاره اي ها
حرفه اي هستي تو اين زمينه
هادي خان تو كه ... . خيلي باحال بود.
نقل قول: هادي خان بابا شما ديگه كي هستي ما نمي شناختيمت
حالا شناختي :wink: كي بشه من شما ها رو بشناسم
نقل قول: هادي خان تو كه ...
من چي؟ خوب دارم اطلاعات فني ميدم به طرف
نقل قول: ولي انگار نه انگار كه من گفتم دوست دارم حرف خودشو ادامه ميده
يه كار ديگم مي توني بكني بزن زيرش بگو مثل اينكه منو دوست نداري پس من برم :wink: اينجوري بنده خدا مجبور مي شه كوتاه بياد
البته بازم نمي توني بفهمي دختر يا پسر ولي ميتوني مجبورش كني به حرفت گوش كنه :wink: اينم يه جور ترجانه ديگه
بابا مهندس اجتماعي هم كه ...