ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسه عاشق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
بابا اين مستر هادي سرشار از استعداد هاي علمي و عمليه ! خدايي نبايد دست كمش گرفت Amaze Amaze
دستتون درد نكنه بابا ... من فكر ميكردم كه ارانويجي ها خيلي بامعرفتن ... اين دوستمون عاشق شده و مي دونم تا نكشين نميدونين چيه .... شماها دارين چرت و پرت ميگين ( ببخشيد ها )
اين رو هم به اون دوستمون بگم كه اولين درس ايمه كه دختر ها هيچوقت معنيه دوست داشتن رو نمي فهمن ...
و دوم اينكه نه افراط و نه ....
شما بايد با تمام احساست ٬ تمام احساست روبش نشون بدي و بادوست دارم گفتن اونم به اين تعداد كار رو خراب مي كني ...
كم بگو ولي با احساس بگو و در ضمن توچت اين رو گفتن و البته تو ايميل گفتن فايده نداره بهترين را تلفني يا حظوريه كه شما نمي توني مورد آخر رو استفاده كني
در ضمن يه شعر پيدا كن ه اسمش توش باشه و اين شعر رو هميشه براش بخون مثل همين شعر من كه اين پايين نوشتم ...
موفق باشي..
Blossom نوشته است:دختر ها هيچوقت معنيه دوست داشتن رو نمي فهمن ...
و دوم اينكه نه افراط و نه ....

اين رو قبول دارم

ولي شما بايد با اخلاق دختر خيلي آشنا باشيد تا دلش رو .............. :roll:
ميدونم هادي جان اينارو كه گفتي
بابا
اولن پسر نيست كه سركار باشم دختره چون باهاش تلفني حرف زدم
دوما من خيلي دوستش دارم من دنبال دختربازي و .. نيستم
ميخوام ازدواج كنم ولي ميخوام بدونم دوستم داره يا نه
ميخوام بفهمم چه طور ميشه غير مستقيم فهميد كه يه دختر پسري رو دوست داره يا بر عكس
علامت هاش چيه ؟
ashkan نوشته است:بابا مهندس اجتماعي هم كه ...

دوست دارم نظر آقا اشكانو بدونم
درباره اينكه
اگه با همسرت داري راه ميري مثلا ساعت 12 شب تو يه جاي خلوت يوهو
يه عده لاتو لوت جلوتونو ميگرن ( فرض كن 10 نفر ميخواي چي كار كني هيچكسي هم نيست )
سلام!
نقل قول: ميخوام بفهمم چه طور ميشه غير مستقيم فهميد كه يه دختر پسري رو دوست داره يا بر عكس
اين رو اگه كسي جواب بده كار مفيدي كرده!! :wink:
ن يه بار ديگه بگم كه هيچوقت يه دختر نمي تونه يه پسر رو دوست داشته باشه !
تنها كاري كه مي توني بكني اينه كه بهش نشون بدي تنها كسي هستي كه اينقدر دوسش داري ...
اين كار باعث ميشه كه اون هم احساس دوست داشتن بكنه ...
فراموش كردم بگم ٬ هديه .... هديه دل رباي باحاليه مخصوصا اگه عروسكي به رنگ ورد علاقش باشه چون همه ي دختر ها عروسك رو خيلي دوست دارن ...
يه چيز ديگه : نيت پاك رو هم فراموش نكن ...
ايشالا بش بر30
سلام دوستان من بالاخره بعد از حدود 10 روز امدم ( از دست من راحت بودین دیگه ما نبودیم ها)

می توانی از راه های زیادی امتحانش کنی مثلا شماره شو بگیر بعد گوشی را بده به یکی از دوستانت که می دانی خیلی تو چک زدن اسمی هست بعد به بین دوستت می توانه چک اون دختره را بزنه یا نه
یا بهش بگو من هیچ چیزی ندارم
من تا فردا یک برنامه برایت می نویسم که این کار را بکنه کار کردن با برنامه هم ساده است
فقط باید از منوی File گزینه Open Girls را انتخاب کنی تا برنامه اون دختر را امتحان کنه در ضمن قابلیت این را هم داره که چندین دختر را با هم همضمان تست کنی تا به بینی دوست دارند یا نه فقط اگه هر چی دختر بیشتر انتخاب کنی بیشتر طول می کشه Amaze Amaze
این یک شوخی برنامه نویسی بیـــــــــد جیــــــــــــــــــــــــــــگر
من اول فكر كردم سر كاريه ولي نه مثل اينكه جدي عاشق شده 8O 8O
خوب ديگه مي خوام جدي يك چندتا راه بهت نشون بدم :wink:
بهترين راه اينه كه از خودش بپورسي بهش بگي چرا از من خوشت اومده
اگه اينكه جواب داد بهت مثلا گفت از همون اول كه باهات صحبت كردم ازت خوشم اومد يا....
بدون كه يكم خالي ميبنده چون دخترا عادت ندارن دليل هاشونو بگن
تست ديگه هم بزن بگو من مي خوام برم مسافرت يك مدت نمي تونم تل يا ميل بزنم شرمنده اگه ناراحت شد بدون دوست داره اگه نه گفت باشه پس بدن بدون خالي بنده
اين يكي از همه كار ها موثر تره ولي مواظب باش زيادي پيش نري:::::::> بهش بگو منو فراموش كن من دوسته مورد علاقه تو نيستم از اين حرفا ببين تا چه مقدار ناز مي كشه ولي ابن كار به جنبه طرف بستگي داره مواظب باش :wink:
راسنش من همين چند وقت پيش با يكي چت مي كردم دختره خيلي خوشگل پولدارو از اين حرفا تو چت بهش پيشنهاد دادم قبول كردش (براي دوستي)بدش شماره دادم تل زدش يك ساعت باهاش صحبت كردم اخره تل گفتم من پيشنهادمو پس گرفتم ديگه يكم خشكش زد بدش
گفت چرا منم تريپ دپرس گفتم سءوال نكون بدش تل رو قطع كردم
بده يك ساعت هومدش چت اون به من پيشنهاد داد كفت به خاطر تو همه كار مي كنم براي همين فهميدم دوسم داره حالا شما هم از تجربيات من استفاده كن Amaze Amaze
اينم عكسه اين دختره : lol: Amaze http://www.freewebtown.com/poorali/1.gif

ولي اينو از من بشنو دخترا لياقت دوستي ندارن و نامرد ترين موجودات همين دخترا هستن
.....................................................................................................
راستي اينم بگم تا حالا هيچ تاپيك به اين شلوغي نديده بودمAmaze
MCG نوشته است:
ashkan نوشته است:بابا مهندس اجتماعي هم كه ...

دوست دارم نظر آقا اشكانو بدونم
درباره اينكه
اگه با همسرت داري راه ميري مثلا ساعت 12 شب تو يه جاي خلوت يوهو
يه عده لاتو لوت جلوتونو ميگرن ( فرض كن 10 نفر ميخواي چي كار كني هيچكسي هم نيست )
راستش تا بحال نشده و خدا هم نكنه بشه ولي بستگي زيادي به شرايط داره بعضي مواقع فرار بهتره و بعضي مواقع درگيري و هزار راه ديگه بستگي به شرايط داره.
در ضمن اگه عاشقي ميخوايي بفهمي طرف راس ميگه يا نه : اگه موقع اظهار دوسداشتن به چشمات نگاه كرد بدون راس ميگه و اگه سرش پايين بود و يا خودشو مشغول كار ديگه ميكرد بدون عشق يه طرفه هست.(يه كتاب زبان حركات بدن بگيري اينا رو توش نوشته)
MCG نوشته است:ميدونم هادي جان اينارو كه گفتي
بابا
اولن پسر نيست كه سركار باشم دختره چون باهاش تلفني حرف زدم
دوما من خيلي دوستش دارم من دنبال دختربازي و .. نيستم
ميخوام ازدواج كنم ولي ميخوام بدونم دوستم داره يا نه
ميخوام بفهمم چه طور ميشه غير مستقيم فهميد كه يه دختر پسري رو دوست داره يا بر عكس
علامت هاش چيه ؟
خوب اول يكم منفي فكر كنيم يه چند نفري هم با من تلفني حرف زدن فكر كردن من دخترم Amaze صدا شون رو هم ضبط كردم (عجب آدمي اين پسره شيطونه مي گه بگيرم سير بزنمش) يه سري نرم افزار هست كه اين كار رو مي كنه مثل av vcs يا vpersonalityplus البته فكر نكنم همچين آدمي پيدا بشه :wink: البته كاربرد هاي مثبت هم داره اگه به خواي زنگ بزني خونه طرف به خواي باباش نفهمه مي شه از اين استفاده كرد :wink: علم پيشرفت كرده بابا
حالا مثبت فكر كنيم
نقل قول: ميخوام بفهمم چه طور ميشه غير مستقيم فهميد كه يه دختر پسري رو دوست داره يا بر عكس
اول بايد تفاوت دختر ها رو با سياست مدارها بدوني (شباهتشون زياده :wink: ولي تفاوت البته خيلي هم وارد نيستن مي شه سياست هاشون رو فهميدAmaze )
ميگن يه سياست مدار اگه گفت آره يعني شايد اگه گفت شايد يعني نه اگه گفت نه يعني سياست مدار نيست ولي دختر اگه گفت نه يعني شايد اگه گفت شايد يعني آره اگه گفت آره يعني دختر نيست
بهت نمي گن آره چون فكر مي كنن بده اگه تو بدوني اون تورو دوست داره ولي وقتي ببينه داري مي ري چي ؟ مجبور يكم عقب نشيني كنه اين كه بهش بگي نه مي شه ولي يكم خطر ناكه چون ممكنه باور كنه Amaze ميتوني يه راه برگشت رو هم براش باز بزاري بگي چون منو دوست نداري من مي رم
البته روشهاي آماري هم هست مثلا اگه تعداد چك ميل كردنش زياد شده باشه معلومه منتظر ايميل يه نفر كه اون نفر هم خيلي مهمه روش زياده مثلا اينو مي شه از زمان پاسخ به ايميل فهميد البته بايد از يه سيستم ميلي استفاده كني كه مثلا بدوني اين ايميل چند ساعت پيش و در چه ساعتي فرستاده شده روش هاي ابتكاري رو هم مي شه استفاده كرد مثلا اگه هر روز ايميل ميزني يه روز رو ايميل نزن اگه طرف منتظر ايميل باشه يا بهت يميل مي زنه يا اگه صبور باشه تواولين ايميل ازت مي پرسه چرا ديروز ايميل نزدي :wink:
نقل قول: اين دوستمون عاشق شده و مي دونم تا نكشين نميدونين چيه .... شماها دارين چرت و پرت ميگين
اين دور رو بر تا بخواي عاشق داريم انواع و اقسام يه بنده خدا داريم تو همين دو سه ماه دو بار زن گرفته 8O يكي هم داريم چند سال بود مي گفت يا اين يا همين Amaze صبح ساعت 6 مي رفت سر راه دانشگاه طرف تا ساعت 9 كه اون بنده خدا مي رفت دانشگاه ببينتش 8O
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13