ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسه عاشق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
ميگم يه كاري بكن
پس آيديشو بزن بعد اگه ازت خواست آيديشو درست كني پس آيديشو بهش بده كه فكر كنه به خاطرش خيلي زحمت كشيدي اونوقت عشقت بهش ثابت ميشهAmaze
خودمم نفهميدم چي گفتم :roll:
راستي يه ايده ديگه
مي توني يه فلش خيلي عشقولانه واسش طراحي كني البته توش همون چيزايي كه لازمه بايد بزاري
حالا هركدوم از اين راه ها رو كه مي خواي انتخاب كن اگه نخواستي به خودم بگو تا يه راه ديگه بهت پيشنهاد بدم :wink:
اولش می خواستم اعتراض کنم به این حرف های بیخود ولی انگار بنظر میرسه اطلاعات خوبی تو این تاپیک هست. فهرست بندیش کنین خیلی خوبه. (هفت هشت سال دیگه بدرد من میخوره)

اون کاری که آقای veyskarami گفت جالبه ! (هک کردن ID) من همیشه اینکارو میکنم. ولی بعد بهشون پس نمیدم. (باید منت کشی کنن!!!)
حالا یه سوال هم من بپرسم. اگه دخترا دوست داشتنو نمی فهمن چرا ازدواج میکنن
نقل قول: اگه دخترا دوست داشتنو نمی فهمن چرا ازدواج میکنن
يه حرفي زد شما هم قبول كردي
آخه مگه مي شه :roll:
هی یکاری میکنین که آدم بگه شگفتا ! بالاخره حق با کیه؟
نقل قول: اينم عكسه اين دختره
اينطوري به نظر من درستش نيست كه يه بابايي
كه به شما اعتماد كرده رو بياي و عكسش رو بزاري
جلوي ملت
شايد خوشش نياد
خوب ... جالب شده !
آقا اشكان اسم سايت رو عوض كن بزار ايرانلاو و يكاري كن كه بيايم از تجربيات عاشقانه استفاده كنيم :wink:
اول اون آقا كه گفت از كجا بفهميم طرف پسره يا دختر :
راه هاي زيادي هست ٬ خيلي راحت برو ازش بپرس ( راه هاي ديگه رو كه خودت مي دوني)
اوني كه گفت دخترا دوست داشتن رو نميدونن و لي ازدواج مي كنن :
بايد به چند تا چيز دقت كني :
1 تعريفت از دوست داشتن چيه (كف فكر كنم تعريف شما هوسه )
2 دخترا مجبورن ازدواج كنن
3 پسرا عاشق مي شن
4 دخترا خيلي بيشتر از پسرا هوس بازن
5 ...
نشونه هاي عشق رو هم بدونين بد نيست چون فقط با داشتن اين نشونه هاست كه ميتونين به آينده اعتماد كنين :
1 احساسات رو نمي تونين بهش بگين مخصوصا دوست داشتن رو
2 نميتونين توي چشماش نگاه كنين ...
3 سلامتي و بقاي اون براتون مهمه حتي اگه با يك نفر ديگه باشه
4 حاضرين هرچيزي بهش بدين٬ حتي جون
5 ..
يه چيز ديگه :
همتون ميدونين كه دخترا موجوداته احساساتي هستن ٬ احساسات اونها رو خيلي راحت ميشه تحريك كرد و وقتي شما با اون هستين اين كار صورت مي گيره ولي تداوم مهمه ...اونوقته كه ميبينين دختره بدون شما نمي تونه هيچ كاري كنه ...
شما كه 6 ماهه دارين به هش ايميل مي زنين بايد بدوني كه طرف شما داره خواب تو رو ميبينه و بدون تو زندگي براش تلخه ...
يه چيز ديگه : از دخترا بي معرفت تر وجود نداره ٬ بي معرفت و بي وفا ... كافيه يك بار از دستت ناراحت بشه ٬ فوري تمام كارهايي كه براش كردي رو فراموش مي كنه ...
بچه ها به راه هاي خوبي اشاره كردن ٬ اين كه يه روز ايميل نزني رو من خودم آزمايش كردم و نتيجش جالب بوده ولي از اونجا كه دختر ها معمولا از كامپيوتر سر در نميارن ٬ زدن آي دي بي فايدست ....
ديگه من وراجي نمي كنم !!!!
شيريني هم يادت نره ( يه برنامه ي جالب بفرست !!!!) :wink:
نقل قول: اگه موقع اظهار دوسداشتن به چشمات نگاه كرد بدون راس ميگه و اگه سرش پايين بود و يا خودشو مشغول كار ديگه ميكرد بدون عشق يه طرفه هست
اومديمو طرف خجالتي بود . اونقت چي ميشه ؟
نقل قول: دخترا خيلي بيشتر از پسرا هوس بازن
نقل قول: دختر ها هيچوقت معنيه دوست داشتن رو نمي فهمن ...
يعني يه كاربر دختر تو اين n تا كاربر پيدا نميشه كه جواب اين دوستمون رو بده ؟ ( لابد قبول دارن )
يعني واقعا اين حرفها عموميت دارن ؟ :roll:
عزيزان من سلام

بابا حالا كه بحث جدي شد اجازه بدين واستون يه كم سخنوري كنم Amaze و با اجازه كمي هم رك باشم :wink:
والا من به اينكه دختر ها رو اينقدر شديد محكوم مي كنيد مخالفم ! متاسفانه جامعه ما توي ايران يه جامعه آزاد نيست و هيچ كس هم نمي تونه علايق و عقايد خودش رو بطور آزاد اعلام كنه . متاسفانه من توي حرف بسياري از بروبچه ها هنوز حرفهايي رو ميشنوم كه در دوران پدر سالاري وجود داشته نه در قرن 21 !! همون قدر هم با دختر هايي مخالفم كه هنوز مفهوم فمنيست رو درك نكردن و از زمين و زمان به جنس مذكر فحش مي دن و مي گن ما فمنيستيم اگر چه فمنيست يعني كسي كه اعتقاد داره بايد براي حقوق زنان ارزش قايل شد نه اينكه با مردان به مبارزه پرداخت !! از نظر من وجود زن و مرد در جامعه شرط لازم و كافي براي زيستنه كه بدون طرف مقابل امكان پذير نيست . :roll:
بعضي از دوستان مي گن كه دختر ها دوست داشتن رو نمي فهمن يا خيلي هوس بازن يا ....... كه دقيقا همون مزخرفيات هميشگي هست كه درباره اونها گفته ميشه . بايد بدونيم كه دخترها و پسرها كاملا يكي هستند چون ماها همه انسانيم و از يه حق و حقوق برخورداريم كه بازهم در ايران مفهوم نداره پس اگر نمي تونيد قبول كنيد به گيرنده هاي خودتون دست نزنيد چون مشكل از فرستنده است ( تربيت نادرست چه در جامعه چه در خانواده ) !!
فرق دخترها اينه كه بيشتر از پسرها احساساتي هستند و در واقع جنس لطف تر هستند . اين جنس لطيف تر آفريده شده تا بتونه عاطفه و احساسات مادر شدن رو در خودش پرورش بده . اكثر ما اين رو با داشتن مادر تجربه كرديم و مي دونيم زماني كه كوچيك تر بوديم و بابامون دعوامون ميكرد زود به مادرمون پناه مياورديم چون اون بيشتر احساساتي بود اگر چه پدر بيشتر منطقي بود و به فكر تربيت ما بود !
اگر شما ها كه خيلي آسون در رابطه دخترها مي دوزين و مي برين و نظر ميدين احتمالا با يه دختر 15 يا 16 ساله در مدرسه دخترونه آشنا شدين ... اما حالا اين رابطه بچه گانه همون طور كه انتظارش رو هم نداشتين سر يه دونه شكلات به هم خورده و حالا شما ديدي كاملا منفي نسبت به دخترها پيدا كردين !!!
به نظر من در سنين پايين دختر ها و پسرها تا حد بسيار كمي منطقي هستند و به مسايل واقعي زندگي توجهي نمي كنند ! اونها فقط مي خوان با جنس مخالف در ارتباط باشن و از داشتن اون در كنارشون لذت ببرن .

من براي آقايون يه مثال ميزنم و ازتون جوابش رو ميخوام !

فكر كنيد كه با يه دختر خانوم 2 ساله كه دوست هستيد و به ايشون علاقه داريد . دختر خانوم در اين دوسال احساس كرده كه با شما نقاط مشترك زيادي نداره و مايل نيست كه اين رابطه ادامه داشته باشه اگر چه شما مي خوايين سريعا باهاش ازدواج كنيد ! اين مسله ادامه پيدا ميكنه و دختر خانوم از شما جدا ميشه و چندي بعد با فرد ديگري ملاقات مي كنه . در اين ميان عكس العمل شما چيه ؟؟ انتقام ؟؟ اعتراض ؟؟ قتل ؟؟ اسيد پاشي ؟؟ برخورد با منطق ؟؟؟؟ آيا شما مايل هستيد با كسي كه با شما احساس راحتي نمي كنه ازدواج كني ؟؟

جواب ها رو ميبينيم :wink:
Mamad2003 نوشته است:عزيزان من سلام

بابا حالا كه بحث جدي شد اجازه بدين واستون يه كم سخنوري كنم Amaze و با اجازه كمي هم رك باشم :wink:
والا من به اينكه دختر ها رو اينقدر شديد محكوم مي كنيد مخالفم ! متاسفانه جامعه ما توي ايران يه جامعه آزاد نيست و هيچ كس هم نمي تونه علايق و عقايد خودش رو بطور آزاد اعلام كنه . متاسفانه من توي حرف بسياري از بروبچه ها هنوز حرفهايي رو ميشنوم كه در دوران پدر سالاري وجود داشته نه در قرن 21 !! همون قدر هم با دختر هايي مخالفم كه هنوز مفهوم فمنيست رو درك نكردن و از زمين و زمان به جنس مذكر فحش مي دن و مي گن ما فمنيستيم اگر چه فمنيست يعني كسي كه اعتقاد داره بايد براي حقوق زنان ارزش قايل شد نه اينكه با مردان به مبارزه پرداخت !! از نظر من وجود زن و مرد در جامعه شرط لازم و كافي براي زيستنه كه بدون طرف مقابل امكان پذير نيست . :roll:
بعضي از دوستان مي گن كه دختر ها دوست داشتن رو نمي فهمن يا خيلي هوس بازن يا ....... كه دقيقا همون مزخرفيات هميشگي هست كه درباره اونها گفته ميشه . بايد بدونيم كه دخترها و پسرها كاملا يكي هستند چون ماها همه انسانيم و از يه حق و حقوق برخورداريم كه بازهم در ايران مفهوم نداره پس اگر نمي تونيد قبول كنيد به گيرنده هاي خودتون دست نزنيد چون مشكل از فرستنده است ( تربيت نادرست چه در جامعه چه در خانواده ) !!
فرق دخترها اينه كه بيشتر از پسرها احساساتي هستند و در واقع جنس لطف تر هستند . اين جنس لطيف تر آفريده شده تا بتونه عاطفه و احساسات مادر شدن رو در خودش پرورش بده . اكثر ما اين رو با داشتن مادر تجربه كرديم و مي دونيم زماني كه كوچيك تر بوديم و بابامون دعوامون ميكرد زود به مادرمون پناه مياورديم چون اون بيشتر احساساتي بود اگر چه پدر بيشتر منطقي بود و به فكر تربيت ما بود !
اگر شما ها كه خيلي آسون در رابطه دخترها مي دوزين و مي برين و نظر ميدين احتمالا با يه دختر 15 يا 16 ساله در مدرسه دخترونه آشنا شدين ... اما حالا اين رابطه بچه گانه همون طور كه انتظارش رو هم نداشتين سر يه دونه شكلات به هم خورده و حالا شما ديدي كاملا منفي نسبت به دخترها پيدا كردين !!!
به نظر من در سنين پايين دختر ها و پسرها تا حد بسيار كمي منطقي هستند و به مسايل واقعي زندگي توجهي نمي كنند ! اونها فقط مي خوان با جنس مخالف در ارتباط باشن و از داشتن اون در كنارشون لذت ببرن .

من براي آقايون يه مثال ميزنم و ازتون جوابش رو ميخوام !

فكر كنيد كه با يه دختر خانوم 2 ساله كه دوست هستيد و به ايشون علاقه داريد . دختر خانوم در اين دوسال احساس كرده كه با شما نقاط مشترك زيادي نداره و مايل نيست كه اين رابطه ادامه داشته باشه اگر چه شما مي خوايين سريعا باهاش ازدواج كنيد ! اين مسله ادامه پيدا ميكنه و دختر خانوم از شما جدا ميشه و چندي بعد با فرد ديگري ملاقات مي كنه . در اين ميان عكس العمل شما چيه ؟؟ انتقام ؟؟ اعتراض ؟؟ قتل ؟؟ اسيد پاشي ؟؟ برخورد با منطق ؟؟؟؟ آيا شما مايل هستيد با كسي كه با شما احساس راحتي نمي كنه ازدواج كني ؟؟

جواب ها رو ميبينيم :wink:

ممد جان جواب من اينه كه با توجه به رابطه متقابل دختر و پسر هر كدوم از ديگري خوشش
نياد مي تونه به راحتي به طرفش با دلايل اعلام كنه كه چرا خوشش نمي آد و طرفي كه بهش
اين حرف زده مي شه بايد با ديد منطقي به قضيه نگاه كنه

خوب شد يه چنين بحثي مطرح شد و تونستيم كمي بچه ها رو بشناسيم
اولش من نمي خواستم باب صحبت رو اينجوري باز كنم كه ممد جان
استاد ما اومد و حرفهاي واقا زيبايي زد و ما رو تحت تاثير قرار داد كه بيايم و نظر
واقعيمون رو بگيم
بعضي دوستان واقعا يه صحبت هايي مي كنن كه براي آدم جاي سوال داره
مثل اينكه : دختر ها دوست داشتن رو نمي فهمن و بسياري از اين صحبت ها
كه اين افراد از جنس مخالفشون مي خواهن فقط براي بر طرف شدن حس جنسيشون استفاده
كنن و به زن به عنوان يك موجود كامل و بي نقص نگاه نمي كنن و فقط به اون ابزاري
نگاه مي كنن
واقعا براي اين افراد كه براي بقيه نسخه دوستيابي مي پيچند و فكر مي كنند
كه دخترها يا زن ها يك موجود ساده و ناقص و از قبل پيش بيني شده هستند متاسفم