میگم کاسه کوزه ها رو سر من نشکنین !!!
شاید نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم :
شما وقتی که عاشق یه دختر می شین ، اونقدر نسبت به اون احساس علاقه می کنین که حاضرین حتی زندگی خودتون رو هم بش ببخشین در صورتی که این موجود احساساتی که شما فرمودین نمیتونه این وضع رو درک کنه .
درسته که احساساتی هستن ولی احساساتشون در حدی نیست که حتی از عروسک خودشون برای طرف مقابل دل بکنن . این تفاوته که باعث شده من بگم معنیه دوست داشتن رو درک نمی کنن ، به قول یکی از دوستان دختر ها ، سیب ، مادر ، عروسک و شوهرشون روبه یه اندازه دوست دارن ! از این جالب تر اینه که دختر ها هم این حرف رو تعیید می کنن.
Mamad2003 نوشته است:بعضي از دوستان مي گن كه دختر ها دوست داشتن رو نمي فهمن يا خيلي هوس بازن يا .......
شما با جامعه ی ایران احتمالا آشنا نیستی، ما اینجا یک سری محدودیت ها داریم، بعضی هاشون رو خانواده تحمیل می کنه و بعضی رو جامعه.توی این میون روابط ناسالم و حتی سالم دختر و پسر هم هست.
این محدودیت ها یک سری عقده ها رو ایجاد کرده که این عقده ها دارن رشد می کنن . یک پسر یا یک دختر پاک و سالم درگیر یک نیاز یا چجور بگم ، کنجکاوی ای میشه که ذاتیه و میونه های سن بلوغ جوونه زده و اونم شناخت جنس مخالفشه ... حالا این وسط اون مشکلات جامعه میان و جلوی این انسان رو می گیرن و راه رو برای شناخت میبندن که باعث می شه طرف زیر آبی به این شناخت ادامه بده .
تا اینجا هیچ مشکلی نبو و مشکل از این به بعد شرو می شه که طرف تو دام یک سری آدم های فاسد و به قول خودشون با تجربه می افته که اون رو به سمت منفیِ شناخت می برن.
اسم این منفی گرایی "هوس" اِ. بین دختر و پسر ها ، دختر ها خیلی بیشتر درگیر این هوس میشن چون آسیب پذیر تر هستن و یه جنس مخالف با قدرت بدنی بیشتر و احساس کمتر از این آسیب پذیری استفاده می کنه و دیگه بقیش رو هم که خودتون میدوننین ...
از این به بعد دختر به دنبال هوس میره و با خودش اطرافیانش رو هم می بره.
احتمالاً خودتون هم میدونین که پسر تا 26-27 سالگی به فکر ازدواج نیست ولی دختر از 15 سالگی دنبال شوهره !!!
البته جای گفتن این هم هست که توی این گیرا گیر پسر ها مقصر هستن.
Mamad2003 نوشته است:اگر شما ها كه خيلي آسون در رابطه دخترها مي دوزين و مي برين و نظر ميدين احتمالا با يه دختر 15 يا 16 ساله در مدرسه دخترونه آشنا شدين ... اما حالا اين رابطه بچه گانه همون طور كه انتظارش رو هم نداشتين سر يه دونه شكلات به هم خورده و حالا شما ديدي كاملا منفي نسبت به دخترها پيدا كردين !!!
مرسی از لطفت !
Mamad2003 نوشته است:فكر كنيد كه با يه دختر خانوم 2 ساله كه دوست هستيد و به ايشون علاقه داريد . دختر خانوم در اين دوسال احساس كرده كه با شما نقاط مشترك زيادي نداره و مايل نيست كه اين رابطه ادامه داشته باشه اگر چه شما مي خوايين سريعا باهاش ازدواج كنيد
تا دختر به یه رابطه راضی نباشه ، پسر حتی نمیتونه به دختر نگاه کنه پس این حالت غیر ممکنه مگر توی دوستی های خیابونی که هر دختر 15 دست چرخیده و هر پسر 15 بار چرخونده !!!!
Mamad2003 نوشته است:اين مسله ادامه پيدا ميكنه و دختر خانوم از شما جدا ميشه و چندي بعد با فرد ديگري ملاقات مي كنه
دلیل این ملاقات چیه ؟ این خانوم بعد از این همه با پسر ها گشتن بازم نیاز به شناخت پسر ها داره ؟ پس داریم گره می خوریم!!!
Iron_Fist نوشته است:بعضي دوستان واقعا يه صحبت هايي مي كنن كه براي آدم جاي سوال داره
مثل اينكه : دختر ها دوست داشتن رو نمي فهمن و بسياري از اين صحبت ها
كه اين افراد از جنس مخالفشون مي خواهن فقط براي بر طرف شدن حس جنسيشون استفاده
كنن و به زن به عنوان يك موجود كامل و بي نقص نگاه نمي كنن و فقط به اون ابزاري
نگاه مي كنن
واقعا براي اين افراد كه براي بقيه نسخه دوستيابي مي پيچند و فكر مي كنند
كه دخترها يا زن ها يك موجود ساده و ناقص و از قبل پيش بيني شده هستند متاسفم
و اميدوارم در نظراتشون يه اصلا حاتي به وجود بيارن
دلیل این حرفم رو گفتم ولی برداشت شما درست نبوده
منی که اینحرف رو زدم اصلا اسمی از مسائل جنسی نیاوردم و هیچوقت دوست ندارم که
عشق که یکی از مقدس ترین احساس های هستیه با مسائل کثیف جنسی قاطی بشه.
دختر و پسر مکمل یه زندگین که سالهای درازیه که ادامه داره ...
من هیچوقت نگفتم که شما برو با فلان خانو دوست شو تا ...
گفتم اگه فلان خانو رو دوست داری و میخوای اون هم نسبت به شما احساس دوست داشتن رو داشته باشه برو براش هدیه بخر یا راه هایی رو گفتن که احساسات خانو ها رو تحریک میکنه برای دوست داشتن و نمی دونم شما چطور از حرف هام این ها رو برداشت کردی؟؟؟؟
Mohandese_Javan نوشته است:كه اگه اينجوري باشه هيچ كس راضي به زندگي با كسي كه دوسش نداره نيست!
روانشناس ها میگن با کسی ازدواج کن که دوست داره و اگر تو هم دوسش داشتی اونوقت بهترین زندگی دنیا رو خواهی داشت.
Iron_Fist نوشته است:از اين بابت بي فايده است كه كسايي كه افكارشون پوسيده است
با يك تاپيك مشكلشون حل نمي شه و بايد خيلي روشون كار بشه
و خريداري براي صحبت هاي شما وجود ندارد
من لطف شما رو چطور جبران کنم ؟!؟!؟
این همه نوشتم و حالا یه تعریف جالب از
عشق :
نقل قول: جوهره ی آفرینش انسان مفرد است. واین جوهره عشق نامدارد.عشق نیرویی است که ما را بار دیگر به یک دیگر میپیوندد تا تجربه ای را که در زندگی های متعدد و در مکان های متعدد جهان پراکنده شده است،بار دیگر متراکم کند. عشق یگانه پل میان جهان نامروی و جهان مروی است که همه ی آدمیان را می شناسد. یگانه زبان موثر برای ترجمه ی درس هایی است که کیهان هر روز به آدمیان می آموزاند.