ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسه عاشق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام
بابا من اولا دارم جدي ميگم و كمك ميخوام دوما طرفم تهران نيست خودم تهران طرفم مشهده
با تلفن باهم حرف ميزنيم
ميدونيد ه من چي گفت من گفتم عكس بده گفت
نه گفتم چرا گفت چون به خدا قول دادم عكسمو به نامحرما ندم و باهاشون رابطه ( حقيقي ) برقرار نكنم گفتم بزار يه بار ببينمت گفت ميترسم عاشقت شم
گفتم ارزو چيه گفت شهادت مثل ارزوي خودم گفتم
اصلن هم از اون دخترايي نيست كه اهل فرستادن شكلك هاي بوسه و عشولانه و ... باشه چون من نامحرم هستم خيلي منطقي و خشك صحبت ميكنه
ولي من عاشقشم هوس نيست
من فرق هوسو عشق را ميدونم ديگه سر خودمونميخوام گول بزنم كه
بعدشم مگه ميشه دخترا دوست نداشته باشند اونا بهترين موجودات روي زمين اند خود خدا اينو تو قران گفته
نمونه اش هم حضرت زهرا ( س) كه گفته من پيامبر و حضرت علي را به خاط او خلق كردم
پس خواهشا اونايي كه ميخوان چرت و پرت بگن نظر ندن
ممنون
هر كي درباره عشق واقعي ميدونه بسم االله
دوستان سلام

نقل قول: شما وقتی که عاشق یه دختر می شین ، اونقدر نسبت به اون احساس علاقه می کنین که حاضرین حتی زندگی خودتون رو هم بش ببخشین در صورتی که این موجود احساساتی که شما فرمودین نمیتونه این وضع رو درک کنه

اينطوري كه شما گفتي چنين برداشت ميشه كرد كه فقط پسرها عاشق ميشن و دختر ها نمي شن . شما مي گي اين موجود احساساتي نميتونه اين وضع رو درك كنه اما بنده مي گم ميتونه ! اگر عشق دوطرفه باشه ميشه ديد كه دخترها حتي خيلي بيشتر در اين موضوع از خودشون ريفلكس نشون ميدن !

نقل قول: شما با جامعه ی ایران احتمالا آشنا نیستی ......... تا اینجا هیچ مشکلی نبود و مشکل از این به بعد شرو می شه که طرف تو دام یک سری آدم های فاسد و به قول خودشون با تجربه می افته که اون رو به سمت منفیِ شناخت می برن.
اسم این منفی گرایی "هوس" اِ . .....از این به بعد دختر به دنبال هوس میره و با خودش اطرافیانش رو هم می بره

به نظر من به تعداد دختر ... همون تعداد هم پسر ... وجود دارد ! قانوني در اقتصاد و جامعه شناسي ميگه : تعداد عرضه كالا در جامعه با تقاضا براي اون كالا برابره ! پس به نظر من هر دو به يك مقدار در اين زمينه شريك هستند !

نقل قول: مرسی از لطفت

حرف من كلي بود و من اسم شخصي رو در اون حرف نياوردم . به نظر من نظر دادن در رابطه دخترها و بطور كل هر چيزي يه ديد كلي در اون رابطه ميخواد . معمولا در جوامع ديدها بد شكل گيري ميشن و ديد منفي بر پايه همون ديد غلط جامعه شكل ميگيره !

نقل قول: تا دختر به یه رابطه راضی نباشه ، پسر حتی نمیتونه به دختر نگاه کنه پس این حالت غیر ممکنه مگر توی دوستی های خیابونی که هر دختر 15 دست چرخیده و هر پسر 15 بار چرخونده !!!!

مثال نقض : پس اخبار يه عده وحشي اسيد پاش در ايران كه جريان همه اونها دختره راضي نيست اما آقا قلدر هست و مثلا خيلي حاليش ميشه و راضيه چيه ؟؟ به چه حقي همچين فردي به خودش اجازه ميده جاي فرد ديگري تصميم بگيره ؟؟
نكته بعدي اينكه تا شما در اولين بار با يك فرد آشنا ميشيد و حالا بهش علاقمند ميشيد بايد اون رو قبضه كنيد و فكر كنيد كه اين انتخاب اول و آخر شماست ؟؟ من از همين احساس مالكيت دو طرفين به همديگه نفرت دارم كه هميشه از همون روز هاي اول قوت ميگيره . مثلا ما يه نمونه دوست داشتيم كه عاشق دخترخانومي از آشناهاي خانوادگيشون شده بود . دختر خانوم توي شهرستان بود و رفيق ما تهران . يه عروسي پيش اومد و رفيق ما ميخواست كه با خانواده اش توش شركت كنه اما دختره بهش گفت تو حق نداري شركت كني چون ممكنه دخترهاي ديگه تورو ببينن و بهت ابراز علاقه كنند !!!
پدر بنده هم براش داستان فردي رو گفت كه سالها در كوه و بيابون به دعا و عبادت مشغول بود و زماني كه اين فرد عابد يك الك رو توي آب ميزد بعلت ايمان زياد آب از توي الك بيرون نمي ريخت . چند وقتي بعد به شهر بازگشت و پيش برادرش به كار فروشندگي جواهرات مشغول شد . روزي يك مشتري كه زن زيبايي بوده از اون درخواست مي كنه كه براش النگويي رو دست ش كنه . فرد عابد به محض ديدن دست زن زيبا منقلب ميشه و ايمانش رو از دست ميده ! اون سريع خودش رو به رودخونه ميرسون و الك رو در آب ميزنه اما ديگه آب توي الك اون جمع نميشه !!

به نظر من اگر عاشق هم شدي احساس مالكيت رو بزار كنار و به عشقت قدرت مانور بده تا نشون بده كه واقعا عشق تو هست و بهت هيچ خيانتي نميكنه نه اينكه از روز اول قبضه اش كني و مالكيتش رو در دست بگيري و با غيرت كشي و مسخره بازي زندگي ات رو سياه و تباه كني !! كسي كه عابده هم در كوه و غار عابده هم در شهر !! شرط عاشقي هم همينه !

نقل قول: دلیل این ملاقات چیه ؟ این خانوم بعد از این همه با پسر ها گشتن بازم نیاز به شناخت پسر ها داره ؟ پس داریم گره می خوریم!!!

توي ايران و كشورهايي با جوامعي مشابه مثل هند علت خيابوني بودن و بدكاره دختر تفسير ميشه (!!!!!! :? ) كه رفته با كس ديگري و خيانت كرده و ........اما از نظر يك فرد دانا و روشنفكر علت اين بوده كه انتخاب اول مناسب نبوده و فرد سعي ميكنه انتخاب بعدي رو درست تر و با دقت بيشتري بكنه . دقيقا مثل اينه كه شما 4 5 تا ميوه فروشي رو ميري تا ميوه دلخواه رو توي يكيشون بخري !
ما انسان هستيم و قدرت انتخاب داريم ثانيا مالك ديگران نيستيم و در مقابل انتخاب ديگران هم مسول نيستيم . هيچ كدوم از ماها هيچ وقت به چيزي كه بهش علاقه نداريم نزديك نميشيم و صد البته اين قدرت رو داريم كه انتخاب مجدد اشتباهات گذشته خودمون رو جبران كنيم :!:
نكته بعد اينكه شناخت فرد با فرد متفاوته و شما اگه با يك دختر دوست شدي يا با كسي ازدواج كردي و بعد شكست خوردي نميتوني بگي همه خانوم ها بد هستند چون من شناختمشون . همون طور كه گفتم شما شكست خوردي اما مثلا من نوعي كه زندگي بسيار خوبي با همسرم دارم نه !

نقل قول: هیچوقت دوست ندارم که عشق که یکی از مقدس ترین احساس های هستیه با مسائل کثیف جنسی قاطی بشه

من در تعجب هستم كه شما چطور از رابطه جنسي به عنوان يك مسله كثيف نام ميبريد ! 8O 8O . قدرت جنسي در ما انسانها دقيقا مثل اشتها به غذاست و ما به اون نياز داريم حالا اگر چه ليلي باشيم چه مجنون چه پيغمبر ! فكر كنم اگر ليلي و مجنون هم با هم ازدواج ميكرند و ميگفتند كه رابطه جنسي كثيفه حتما بايد (مثل كلي از زوج هاي ايراني كه با همين مسله مشكل ‌دارند) توي دادگاه خانواده حكم طلاق اونها رو صادر ميكرند و تازه داستان ليلي و مجنون اكشن هم ميشد Amaze Amaze Amaze در حال و از شوخي گذشته اين همين رابطه جنسي هست كه باعث قدرت بخشيدن به زندگي و تداوم عشق در طرفين ميشه و من از اون به عنوان يك نيروي خدادادي بي نظير نام ميبرم . اين نكته از قلم نيافته كه وظيفه كنترل نيروهاي غريزي و حفظ تعادل اونها بر عهده انساني است كه با قوه تعقل آفريده شده نه عوامل طبيعي و خارج از كنترل ! همون طور كه نبايد زياد خورد و آشاميد همون قدر هم نبايد در غريزه جنسي زياده روي كرد چرا كه در همه حالات نتيجه خوبي نخواهد داشت .

در آخر بايد بگم تعريفي كه از عشق نوشتيد جالب و خواندني بود :wink:

سخنوري بسه ديگه ! شرمنده اگر طولاني شد :oops:
Iron_Fist نوشته است:
نقل قول: اينم عكسه اين دختره
اينطوري به نظر من درستش نيست كه يه بابايي
كه به شما اعتماد كرده رو بياي و عكسش رو بزاري
جلوي ملت
شايد خوشش نياد
غلط كرده اين قد نا مردي كرده كه اين كار چيزي نيست خوب شد تلفنشو نذاشتم Amaze
8592272 Amaze Amaze اين مشهده هر كي وقت كرد يك حالي ازش بگيره كد مشهد هم 00511
من اين قد از دست اين .........خوردم كه نگو ولي جبران هم كردم
در ضمن بگم خودش هم بدش نمي يادAmaze :twisted:
[quote="Mamad2003"]دوستان سلام

[quote] همين رابطه جنسي هست كه باعث قدرت بخشيدن به زندگي و تداوم عشق در طرفين ميشه [/quote]
اين حرفت رو گل گفتي

اصلا من موندم اين دوستي عشق يعني چي؟
ولي الان فهميدم......
از يكي پورسيدم(دختر)چرا با يك پسر دوست ميشي ؟ گفت به خاطر اينكه هم من به اون و هم اون به من احتياج داره... بهش گفتم رو چه حسابي جوابي نداد چون جوابي نداشت بده چون اصلا فكر نكرده بود تا حالا بهش
شايد 50٪ اونايي كه دنبال دوستي هستن جوابه اين سوال رو ندونن
اينم همش به خاطر جو ايران تو كشور هاي ديگه هم اينجوريه به نظر شما.......
ببخشيد سياسي شد :wink: :?: :!:
MCG نوشته است:سلام
بابا من اولا دارم جدي ميگم و كمك ميخوام دوما طرفم تهران نيست خودم تهران طرفم مشهده
عزيزم منم مشهد هستم
شايد بتونم كمكت كنم
ميتونم در موردش برات تهقيق كنم هر چي باشه مي خواد بشه زن رفيق ما
:wink:
اگه خواستي بهم يك pm بده تو ياهو يك فكره توپس زد تو سرم...
اي دي من اينه eblilis
منتظرم
MCG نوشته است:سلام
هر كي درباره عشق واقعي ميدونه بسم االله
عزيزم شما خودتو ازار نده اين قد هم سخت نگير
اينا كه مي بيني از دختر بد ميگن
بدون از دختر ضربه خوردن
حتي خوده من چرا دروغ بگم
اينم بگم دختر از شيطان هم فريب دهنده تره
خدا كنه ضربه نخوري.......... :wink:
نقل قول: من ناصر خسرو هستم ٬ شما كجا ؟
آقا منم مطهري هستم توي كافي و ISP خرم زمان رايانه كار مي كنم اگه خواستي بيا اونجا ببينمت :wink:
دوست عزيز ما تا حالا اينطوريش رو نشنيده بوديم كه حالا شنيديم ! چطور شما عاشق شدي من نمي دونم ولي كل حرفهايي كه زدي با اين جمله زير واسه من خيلي جالبه :

نقل قول: گفتم بزار يه بار ببينمت گفت ميترسم عاشقت شم

الان پس طرف شما كه عاشق شما نيست و نميخواد بشه و ميخواد دلش رو به يه موجود مجازي خوش كنه كه نميدونه چه احساسي بهش داره 8O ( چي گفتم 8O !!!) به نظر من اين وقت تلف كردن هست . نياز عشق آشنايي هست كه در بين شما مطلقا وجود نداره و اين عشق با چي سر گرفته من نميدونم . فقط اين رو ميدونم كه اگر يكبار ديداري صورت بگيره بين شما شايد بتونيد بهتر تصميم بگيريد ! حالا شما نامحرم باشي چه نباشي مگه ميشه بري باهاش تلفي ازدواج كني بعد ببينيش !؟؟؟ اين حرف به نظر من يك نوع توهم رو با خودش به همراه داره كه شايد علتش خلا نياز آن دختر به جنس مخالف هست كه در جامعه ما اخه Amaze !! و اونم علت هاش خانواده ها و جامعه هستن كه اين خلا رو بوجود آوردن و با دختر مثل TNT و با پسر مثل چاشني برخورد مي كنن و سعي مي كنن هي اين دو رو از هم حالا به هر دليلي جدا كنن اما در اولين برخورد چنان انفجاري صورت ميگيره كه هيچ بني بشري نمي تونه خاموشش كنه و آخرش هم ميشه ايني كه شما فرمودي ! :roll: به نظر من بايد با جمله زكه ناليم كه از ماست كه برماست ايمان آورد و نتايح اون رو در همه جوانب در جامعه مشاهده كرد :arrow:
ما شا ا... ممد خان استادند
هر چي من مي خواستم بگم رو گفتن

ابليس خان به نظر من اين كاري كه شما داري
مي كني درست نيست چون داري با آبرو
و شخصيت طرف بازي مي كني
سلام
بابا شماها كه همتون يه پا خاله زنكين كهAmaze
تمومش كنيد ديگه
Mamad2003 نوشته است:اينطوري كه شما گفتي چنين برداشت ميشه كرد كه فقط پسرها عاشق ميشن و دختر ها نمي شن
بله ، دقیقا منظور من هم همین بود. دختر ها عاشق نمیشن. البته درصد بسیار کمی از اونها هستن که قدرت عاشق شدن رو دارن ولی این فقط درصد کمی از اونهاست.
شما اگه بری از دختر های اطرافت (اگه روت می شه !!!) تعریف عشق رو بخوای چیز هایی میگن که خندت می گیره .
اما این رو هم انکار نکنم که اگر عاشق بشن مجنون و فرهاد و ... رو میزارن توی جیب
البته شما هم درست می گین ، اگر دختر ها هم با حد اکثر توانشون کسی رو دوست داشته باشن ( که البته این حد اکثر به عشق پسر ها نمی رسه ) ، هرکی این ها رو ببینه فکر می کنه که از اینها عاشق تر وجود نداره ....که البته این برای ما ای که عاشق می شیم خیلی عالیه
Mamad2003 نوشته است:به نظر من به تعداد دختر ... همون تعداد هم پسر ... وجود دارد ! قانوني در اقتصاد و جامعه شناسي ميگه : تعداد عرضه كالا در جامعه با تقاضا براي اون كالا برابره ! پس به نظر من هر دو به يك مقدار در اين زمينه شريك هستند !
نه ، یه پسر منحرف حتی یک دختر سالم رو نمی تونه منحرف کنه ولی یه دختر منحرف یک پسر سالم رو می تونه منحرف کنه چه برسه به کسایی که منحرف هستن
پس عرضه او تقاضا برابر نیستن ...
Mamad2003 نوشته است:حرف من كلي بود و من اسم شخصي رو در اون حرف نياوردم . به نظر من نظر دادن در رابطه دخترها و بطور كل هر چيزي يه ديد كلي در اون رابطه ميخواد . معمولا در جوامع ديدها بد شكل گيري ميشن و ديد منفي بر پايه همون ديد غلط جامعه شكل ميگيره !
من هم از طرف اون کل این جواب رو دادم.
تازه ما داریم بحث می کنیم تا این دید کلی رو بدست بیاریم . همیشه و هر جایی شنیدین که وشورت باعث می شه دید آدم عوض بشه و نادرست ها رو به درست تبدیل می کنه.

Mamad2003 نوشته است:مثال نقض : پس اخبار يه عده وحشي اسيد پاش در ايران كه جريان همه اونها دختره راضي نيست اما آقا قلدر هست و مثلا خيلي حاليش ميشه و راضيه چيه ؟؟ به چه حقي همچين فردي به خودش اجازه ميده جاي فرد ديگري تصميم بگيره ؟؟
من نمی دونم شما آخرین بار که ایران بودی کی بوده ولی این اسید پاشی مال زمان رضا شاه بود ... الان از این خبر ها نیست ...
Mamad2003 نوشته است:نكته بعدي اينكه تا شما در اولين بار با يك فرد آشنا ميشيد و حالا بهش علاقمند ميشيد بايد اون رو قبضه كنيد و فكر كنيد كه اين انتخاب اول و آخر شماست ؟؟
این آشنایی اسمش عشق نیست. فقط یه احساس زود گذره ...
توی یه کتاب چیز جالبی نوشته بود در مورد عشق که براتون می نویسمش ( نتونستم عین جمله رو پیداکنم ، فقط مفهومش رو میگم )
برای هر انسان در جهان یک بخش کامل کننده وجود داره که این بخش یه روزی به آدم می رسه ، فقط این بخشه که میتونه عشق رو ایجاد کنه و وقتی که این دو به هم رسیدن و همدیگه رو دیداً عشق ایجاد می شه ...
این تو زندگی هر کسی هست ولی خیلی ها قبل از ملاقات با این بخش کاری کردن که راه برگشت وجود نداره ... این کار به بخش دیگه ی خودشون هم صدمه می زنه ...
خوب این آقا این بخش رو توی چت روم پیدا کرده ، من فرضی توی خیابون و ...
Mamad2003 نوشته است:من از همين احساس مالكيت دو طرفين به همديگه نفرت دارم كه هميشه از همون روز هاي اول قوت ميگيره
حرف خیلی قشنگی زدی ...
حتی اگر عاشق کسی باشی نباید احساس مالکیت داشته باشی چون هر انسان توی زندگیش حق انتخواب داره ...
Mamad2003 نوشته است:به نظر من اگر عاشق هم شدي احساس مالكيت رو بزار كنار و به عشقت قدرت مانور بده تا نشون بده كه واقعا عشق تو هست و بهت هيچ خيانتي نميكنه نه اينكه از روز اول قبضه اش كني و مالكيتش رو در دست بگيري و با غيرت كشي و مسخره بازي زندگي ات رو سياه و تباه كني !! كسي كه عابده هم در كوه و غار عابده هم در شهر !! شرط عاشقي هم همينه !
اشک من رو در آوردی !!!
خیلی قشنگ نوشتی ...
Mamad2003 نوشته است:توي ايران و كشورهايي با جوامعي مشابه مثل هند علت خيابوني بودن و بدكاره دختر تفسير ميشه (!!!!!! ) كه رفته با كس ديگري و خيانت كرده و ........اما از نظر يك فرد دانا و روشنفكر علت اين بوده كه انتخاب اول مناسب نبوده و فرد سعي ميكنه انتخاب بعدي رو درست تر و با دقت بيشتري بكنه . دقيقا مثل اينه كه شما 4 5 تا ميوه فروشي رو ميري تا ميوه دلخواه رو توي يكيشون بخري !
ما انسان هستيم و قدرت انتخاب داريم ثانيا مالك ديگران نيستيم و در مقابل انتخاب ديگران هم مسول نيستيم . هيچ كدوم از ماها هيچ وقت به چيزي كه بهش علاقه نداريم نزديك نميشيم و صد البته اين قدرت رو داريم كه انتخاب مجدد اشتباهات گذشته خودمون رو جبران كنيم
فکر کنم اگه این رو با "بخش دیگر" توجیه کنیم جالب بشه :
خداوند که بهتر هر کدوم از ما ، میشناسمون برای هر کدوم از ما انتخواب کرده و این بهترین انتخواب ممکنه پس یکم صبر تا بخش دیگه ی هر آدم بش برسه بد نیست.
Mamad2003 نوشته است:من در تعجب هستم كه شما چطور از رابطه جنسي به عنوان يك مسله كثيف نام ميبريد !
من اینرو در جواب اون آقا گفتم که به من نوعی گفته بود که دختر رو فقط به خاطر مسائل جنسی می خوام.
مسائل جنسی مثل یه زبون برنامه نویسیه : هم میشه ویروس نوشت و هم آنتی ویروس
در عین حال که یه نیروی فوق العادست برای هر انسان می تونه مخرب جامعه هم باشه ...
من هنوز این رو فراموش نکردم که اگر این قدرت نبو من و شما الان نمیتونستیم در این باره بحث کنیم
Mamad2003 نوشته است:در آخر بايد بگم تعريفي كه از عشق نوشتيد جالب و خواندني بود
این تشکر رو باید از آقای "پائولو کوئلیو" داشته باشیم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13