۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۳۶:۱۳
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۳۶:۱۸
ebliiis نوشته است:غلط كرده اين قد نا مردي كرده كه اين كار چيزي نيست خوب شد تلفنشو نذاشتممردی این نیست که جواب یه نامرد رو با نامردی بدی ...
8592272 اين مشهده هر كي وقت كرد يك حالي ازش بگيره كد مشهد هم 00511
من اين قد از دست اين .........خوردم كه نگو ولي جبران هم كردم
در ضمن بگم خودش هم بدش نمي ياد
اون دختر هرچقدر هم که نامرد باشه بهت اعتماد کرده که عکس و شماره تلفن رو داده ...
این رو به همه بگم که با یه "دوست دارم" فکر نکنین که کسی شما رو دوست داره و فراموش نکنین گفتن "دوست دارم" به عشق واقعیتون از هر کاری سخت تره.
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۳۶:۵۶
ebliis نوشته است:عزيزم شما خودتو ازار نده اين قد هم سخت نگيرسه چیز رو در جواب شما بگم :
اينا كه مي بيني از دختر بد ميگن
بدون از دختر ضربه خوردن
حتي خوده من چرا دروغ بگم
اينم بگم دختر از شيطان هم فريب دهنده تره
خدا كنه ضربه نخوري..........
1 اینجا کسی از دختر ها بد گویی نکرده
2 اینجا کسی نامردنیست که با یه ضربه خوردن از دختر ها به صورت کلی نظر بده
3 دختر ها موجودات بسیار پاکی هستن که می تونن زود آلوده بشن و اگر بخوایم برای "شیطان" مثال زمینی بیاریم ، پسر ها مناسبن!!!
و این رو به همه بگم که سخت ترین کار برای یه عاشق ابراز احساسات به عشقشه و بدونید هر کسی که راحت بتون گفت "دوست دارم" داره مثل سگ دروغ می گه.
و MCG جان شاید این خانوم شما رو واقعا دوست داره و به زبون نمیاره ... شاید شما اون رو دوست نداری که به زبون آوردی ...
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۳۸:۱۰
veyskarami نوشته است:آقا منم مطهري هستم توي كافي و ISP خرم زمان رايانه كار مي كنم اگه خواستي بيا اونجا ببينمتمن دارم خیر سرم برای کنکور می خونم و فکر نکنم بتونم خدمت برسم ولی در اولین فرصت برای عرض احترام مزاحمت می شم.
ایرانویج دمت گرم که دوست یابی هم می کنی !!!
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۳۹:۰۲
MCG نوشته است:گفتم بزار يه بار ببينمت گفت ميترسم عاشقت شمشاید این خانوم داره سعی می کنه که احساس هایی که نسبت به شما داره رو سرکوب کنه ...
یکم صبر کن و ببین که هیچ کس نمی تونه در مقابل احساس دوست داشتن و اونم از نوع پاکش ایستادگی کنه .
در ضمن من هنوز خواسته ی شما رو نمی دونم ... لطفا یکم توضیح بدین.
و اقای ممد : عشق به ظاهر یجور گول خودمونه ... شما می خوای با ظاهر کسی زندگی کنی یا باطن و اخلاقش ؟
کسی که با یه نگاهعاشق میشه داره زندگی خودش رو خراب می کنه ...
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۴۱:۵۶
spiderman نوشته است:پس این آقایون مدیر کی می خوان اینجا رو قفل کنه. اینجا مگه محل این حرفاس! بسه دیگهببخشين ها ولي اگه خيلي ناراحتي از اين بحث مي توني نخوني و نظر ندي ...
درسته كه اسم سايت ؛سايت تخصصي برنامه نويسان ايران زمين؛ هستش ولي فكر نكنم موضوع به اين مهمي به برنامه نويس ها بي ربط باشه :wink:
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۷:۲۵:۱۵
باباااااااااااااااااااا خرم آبادي دمت جيزززززززززز خيلي با مرامي ايول
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۷:۲۷:۲۲
amircivil نوشته است:سلاماي كوووووووووفت اين حرفا چيه توام بابا به آينده خودتم مربوط ميشه چرا درك نمي كني؟
بابا شماها كه همتون يه پا خاله زنكين كه
تمومش كنيد ديگه
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۷:۵۴:۳۵
Blossom جان زكل با حرفات مخالفم بجز
نقل قول: حتی اگر عاشق کسی باشی نباید احساس مالکیت داشته باشی چون هر انسان توی زندگیش حق انتخواب دارهو
نقل قول: اون دختر هرچقدر هم که نامرد باشه بهت اعتماد کرده که عکس و شماره تلفن رو داده
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۹:۱۶:۰۵
Iron_Fist نوشته است:Blossom جان زكل با حرفات مخالفم بجزممنون كه با اين دوتاش مخالف نيستي !
نقل قول: حتی اگر عاشق کسی باشی نباید احساس مالکیت داشته باشی چون هر انسان توی زندگیش حق انتخواب دارهو
نقل قول: اون دختر هرچقدر هم که نامرد باشه بهت اعتماد کرده که عکس و شماره تلفن رو داده
در ضمن شما نسبت به من لطف داري !
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۱۹:۲۱:۵۱
Blossom نوشته است:اختيار داريIron_Fist نوشته است:Blossom جان زكل با حرفات مخالفم بجزممنون كه با اين دوتاش مخالف نيستي !
در ضمن شما نسبت به من لطف داري !
ما مخلصيم