ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسه عاشق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Blossom نوشته است:
spiderman نوشته است:پس این آقایون مدیر کی می خوان اینجا رو قفل کنه. اینجا مگه محل این حرفاس! بسه دیگه
ببخشين ها ولي اگه خيلي ناراحتي از اين بحث مي توني نخوني و نظر ندي ...
درسته كه اسم سايت ؛سايت تخصصي برنامه نويسان ايران زمين؛ هستش ولي فكر نكنم موضوع به اين مهمي به برنامه نويس ها بي ربط باشه :wink:
واقعا متاسفم. یکم به این حرف های MCG توجه کنید . بنظر میرسه هر چند وقت یکی میاد می خواد تو سایت اختلال ایجاد کنه. اوندفعه یکی با یه عکس اومده بود حالا یکی دیگه با یه روشی دیگه. اصلا به این MCG نمی خوره برنامه نویس باشه.
spiderman نوشته است:
Blossom نوشته است:
spiderman نوشته است:پس این آقایون مدیر کی می خوان اینجا رو قفل کنه. اینجا مگه محل این حرفاس! بسه دیگه
درسته كه اسم سايت ؛سايت تخصصي برنامه نويسان ايران زمين؛ هستش ولي فكر نكنم موضوع به اين مهمي به برنامه نويس ها بي ربط باشه :wink:
واقعا متاسفم. یکم به این حرف های MCG توجه کنید . بنظر میرسه هر چند وقت یکی میاد می خواد تو سایت اختلال ایجاد کنه. اوندفعه یکی با یه عکس اومده بود حالا یکی دیگه با یه روشی دیگه. اصلا به این MCG نمی خوره برنامه نویس باشه.

من برنامه نويسم ولي عاشق شود گناه من چيست ؟
شما تالا عاشق شدي عمرا نشده باشي اگه شده بودي اينطور حرف نميزدي
MCG نوشته است:
spiderman نوشته است:
Blossom نوشته است:

من برنامه نويسم ولي عاشق شود گناه من چيست ؟
شما تالا عاشق شدي عمرا نشده باشي اگه شده بودي اينطور حرف نميزدي
خودت مي بري و ميدوزي
كي ميگه من (كلي) تا حالا عاشق نشديم ؟
در ضمن blossom يعني شكوفه و اگر بري به تمام مشخصات من ديد بندازي ميبيني كه همشون در مورد شكوفه هستن ... اين شكوفه كه مادرم نيست !!! كسيه كه ديوونه وار دوسش دارم ... :oops:
و در ضمن آقاي اسپايدر من ٬ ما در مورد تاپيكي بحث مي كنيم كه ارزش داشته باشه و به نويسنده ي اون تاپيك كاري نداريم ...
Blossom نوشته است:
ebliis نوشته است:عزيزم شما خودتو ازار نده اين قد هم سخت نگير
اينا كه مي بيني از دختر بد ميگن
بدون از دختر ضربه خوردن
حتي خوده من چرا دروغ بگم
اينم بگم دختر از شيطان هم فريب دهنده تره
خدا كنه ضربه نخوري..........
سه چیز رو در جواب شما بگم :
1 اینجا کسی از دختر ها بد گویی نکرده
2 اینجا کسی نامردنیست که با یه ضربه خوردن از دختر ها به صورت کلی نظر بده
3 دختر ها موجودات بسیار پاکی هستن که می تونن زود آلوده بشن و اگر بخوایم برای "شیطان" مثال زمینی بیاریم ، پسر ها مناسبن!!!
و این رو به همه بگم که سخت ترین کار برای یه عاشق ابراز احساسات به عشقشه و بدونید هر کسی که راحت بتون گفت "دوست دارم" داره مثل سگ دروغ می گه.
و MCG جان شاید این خانوم شما رو واقعا دوست داره و به زبون نمیاره ... شاید شما اون رو دوست نداری که به زبون آوردی ...
بابا خيلي تند رفتي واستا با هم بريم Amaze
ملوم ميشه شما خيلي دخترا رو دوست داري ميتوني يك مشاوره باز كني براي دخترا كه اونا هم شما رو دوست داشته باشنAmaze Amaze
بدشم من منظورم شما نبودي اقاي فرشته :wink: ما كه :twisted: هستيم
اينقدم حال مي كنم دختر ها رو اضيت كنمAmaze Biggrin
هر كسي نظري داره اگه هم من حرفي زدم براي شما نزدم ما شاالله شما براي خودت مشاوري
Amaze Amaze
ولي دوسته عريرم MGC زياد عجله نكون حرچي خدا بخواد همون ميشه :roll:
Iron_Fist نوشته است:ما شا ا... ممد خان استادند
هر چي من مي خواستم بگم رو گفتن

ابليس خان به نظر من اين كاري كه شما داري
مي كني درست نيست چون داري با آبرو
و شخصيت طرف بازي مي كني
اره عزيزم من اينطوري كه نشون ميدم هم نامرد نيستم ولي بگم اين دختر حقشه
بازم از جمع معذرت :wink:
راستي من محمد پورعلي هستم از مشهد :(
ولي بازم دارم ميگم كسي حرفه دخترو باور نكونه
نقل قول: سلام بچه ها من عاشق شد م
چي كار كنم
نميتونم بگم به طرفم كه دوستش دارم
ميتونم يه برنامه براش بنويسم كه عشق منو به طور غير مستقيم به اون بگه ميخوام با وبي بنويسم نظر بدبد
ممنون
كمكم كنيد
باورم نميشه كه يك همچين موضوعي تبديل به يك بحث داغ شده باشه :roll: :?:
ebliiis نوشته است:
Blossom نوشته است:
ebliis نوشته است:عزيزم شما خودتو ازار نده اين قد هم سخت نگير
اينا كه مي بيني از دختر بد ميگن
بدون از دختر ضربه خوردن
حتي خوده من چرا دروغ بگم
اينم بگم دختر از شيطان هم فريب دهنده تره
خدا كنه ضربه نخوري..........
سه چیز رو در جواب شما بگم :
1 اینجا کسی از دختر ها بد گویی نکرده
2 اینجا کسی نامردنیست که با یه ضربه خوردن از دختر ها به صورت کلی نظر بده
3 دختر ها موجودات بسیار پاکی هستن که می تونن زود آلوده بشن و اگر بخوایم برای "شیطان" مثال زمینی بیاریم ، پسر ها مناسبن!!!
و این رو به همه بگم که سخت ترین کار برای یه عاشق ابراز احساسات به عشقشه و بدونید هر کسی که راحت بتون گفت "دوست دارم" داره مثل سگ دروغ می گه.
و MCG جان شاید این خانوم شما رو واقعا دوست داره و به زبون نمیاره ... شاید شما اون رو دوست نداری که به زبون آوردی ...
بابا خيلي تند رفتي واستا با هم بريم Amaze
ملوم ميشه شما خيلي دخترا رو دوست داري ميتوني يك مشاوره باز كني براي دخترا كه اونا هم شما رو دوست داشته باشنAmaze Amaze
بدشم من منظورم شما نبودي اقاي فرشته :wink: ما كه :twisted: هستيم
اينقدم حال مي كنم دختر ها رو اضيت كنمAmaze Biggrin
هر كسي نظري داره اگه هم من حرفي زدم براي شما نزدم ما شاالله شما براي خودت مشاوري
Amaze Amaze
ولي دوسته عريرم MGC زياد عجله نكون حرچي خدا بخواد همون ميشه :roll:
ميگم خوب متلك مي پروني ها !!!
و در ضمن اذيت كردن دختر ها يه حسه لذت بخش توي همه ي پسر ها هست حتي پدر خودمون ولي بايد به راه وروش اذيت كردن دقت بشه .....
راستي Mamad2003 چرا نمياد كه بحث رو ادامه بديم ؟
نقل قول: شما تالا عاشق شدي عمرا نشده باشي اگه شده بودي اينطور حرف نميزدي
من اصلا سنم به عشق و عشق بازی نمی خوره

نقل قول: و در ضمن آقاي اسپايدر من ٬ ما در مورد تاپيكي بحث مي كنيم كه ارزش داشته باشه و به نويسنده ي اون تاپيك كاري نداريم ...
حالا میشه بگی ارزش این تاپیک چیه؟

یکی اومده همه رو گیر آورده. اصلا دیدی جای دیگه سایت فعالیت کنه! آخه برنامه نویسو اینقدر سادگی! مگر اینکه عشق باعث شده اینطوری بشین. نمیدونم چقدر وقت میزارین این همه تایپ میکنین!
اولا عاشقي سن و سال نمي خواد
دوما عشق يكي از مقدس ترين احساس هاي آدميه كه هر كسي مي تونه دچارش بشه ... حالا بعدا خودت مي فهمي :wink:
Blossom نوشته است:دوما عشق يكي از مقدس ترين احساس هاي آدميه كه هر كسي مي تونه دچارش بشه ... حالا بعدا خودت مي فهمي :wink:
من که نگفتم بده. فقط میگم جاش اینجا نیست
[تصویر:  60.gif]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13