ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
در ضمن من با بسکام برنامه مینویسم
سلام.

این کتابخانه ها که لینک دادم برای انواع کاربردهای ماژول sim هست، برای آرداینو که زبانش ++C هست. اگر می تونید روال برنامه رو متوجه بشید و با زبان c آشنایی دارید ، می تونید تبدیل کنید به بیسیک. 
اما اگر فقط برای یک کار خاص نیاز به این ارتباط دارید و دیگه نیازتون نمی شه، بهتره به روش ابتدایی راش بندازید و کتابخانه ها رو بیخیال شید.

موفق باشید.
البته سورس برای بسکام هم گوگل کنید احتمالا نیازتون رفع می شه ...
سلام

من با بورد راه انداز sim908 کار می کنم.در حا حاضر با میکرو راه اندازیش کردم و ماژول خیلی راحت هم برام مسیج ارسال می کنه و هم تماس میگیره اما برعکسش امکان پذیر نیست.نمی تونم مسیجی رو که بهش میفرستم رو دریافت کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام. 

شخصا تا حالا یه ارتباط GPRS نیاز داشتم با sim900  یکی دو روزه راه افتاد و دیگه گذاشتم کنار.
اما تا جایی که یادمه و به چشم خورده بود ، مسیج یا زنگ و ... اتفاق بیفته یه پایه اش تغییر سطح می ده یا سیگنال می ده که اگر به وقفه میکرو وصل کنی می تونی متوجه بشی، از پیامی که روی rx هم دریافت می کنی احتمالا همه چیز واضح هست.

شما تو youtube هم یه سرچ بزنی ، عملا خیلی راحت کارتون راه می یفته ، فقط مشکل اینه که ش..یل.تر هست و قدری استفاده ازش دردسر داره ...

موفق باشی.
صفحه‌ها: 1 2