ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دو كتاب ويژوال بيسيك دات نت و سي شارپ 2005(مقاله)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

خيلي خوشحالم از اينكه اين بخش هم راه اندازي شد از مدير سايت و بخش كه پيشنهاد خيلي خوبي دادند هم تشكر مي كنم
براي شروع دوتا لينك از بهترين و جديدترين كتابها رو گذاشتم
موفق باشيد
ftp.sintez:realcoder@b.realcoding.net/eng/visualbasic2005/Wrox.Professional.VB.2005.Nov.2005.eBook-LinG_www.RealCoding.net.tar
ftp.sintez:realcoder@b.realcoding.net/eng/csharp/For.Dummies.C.Sharp.2005.For.Dummies.Oct.2005.eBook-LinG_www.RealCoding.net.tar
:wink:
نقل قول: براي شروع دوتا لينك از بهترين و جديدترين كتابها رو گذاشتم
ممنون دوست عزيز خيلي لطف كردي :wink:
از دوستان خواهش مي كنم (فارسي - انگليسي فرقي نداره ) هرجا كه مقاله خوبي پيدا كردين لينكي هم تو بخش بگذاريد تا بقيه هم استفاده كنن
به نظر من اگه همين طور ادامه پيدا كنه و كم كم گسترش پيدا كنه چيز بي نظيري خواهد شد.
سلام
من كه هر كاري كردم نتونستم دانلود كنم. مي گه كه اصلا همچين آدرسي وجود نداره!
راستي من خودم كلي كتاب تو هاردم دارم كه نمي دونم از كجا دانلود كردم. اگر توي هاست خودم آپلود كنم و آدرسش رو بگذارم اينجا از لحاظ قوانين سايت اشكالي داره؟
نقل قول: راستي من خودم كلي كتاب تو هاردم دارم كه نمي دونم از كجا دانلود كردم. اگر توي هاست خودم آپلود كنم و آدرسش رو بگذارم اينجا از لحاظ قوانين سايت اشكالي داره؟
زياد سخت نگيريد! آخه كتاب كه ديگه.. :wink:
چون اگه اينجوري بخوايم فكر كنيم اصلا نمي شه كار كرد!
C_DPlus نوشته است:
نقل قول: راستي من خودم كلي كتاب تو هاردم دارم كه نمي دونم از كجا دانلود كردم. اگر توي هاست خودم آپلود كنم و آدرسش رو بگذارم اينجا از لحاظ قوانين سايت اشكالي داره؟
زياد سخت نگيريد! آخه كتاب كه ديگه.. :wink:
چون اگه اينجوري بخوايم فكر كنيم اصلا نمي شه كار كرد!

آخه اگه من و امثال من كه n ساله توي اين سايتيم قوانين رو رعايت نكنيم ديگه از ديگران توقعي نمي ره!
منم که نتونستم دانلود کنم
با سلام و تشكر اول اينكه لينك خرابه و دوم اينكه اگه ذكر كنيد فارسي هست يا انگليسي خيلي بهتره باي
سلام

اين لينكها مربوط به خيلي وقت پيش هست و خوب اون سايتي كه اين لينكها رو گذاشته پشتيبانيش رو قطع كرده ولي به خاطر گل روي شما هم كه شده دو تا لينك جديد هست بدون مشكل البته تا تاريخ امروز

http://www.iranianexperts.com/EBooks/Wro...0_2005.zip
http://www.iranianexperts.com/EBooks/Wro...0_2005.zip

اين دو تا لينك مربوط به ASP.NET 2005 هست اميدوارم به درد بخوره
در ضمن كتابها لاتين هستند
Question
سلام.
پس گفتید ویبی و سی شارپ حالا شد ASP ؟
جناب کیمیا اگه مقاله زیاد دارید اینجا بزارید ما هم استفاده کنیم (با اجازتون!)
ممنون!!!!