سلام
من یه پروژه ماشین حساب دارم نمیدونم چرا تو پروتئوس جواب میده ولی میبرم تو برد یه سری عدد همین طوری پشت هم ردیف میشه
کسی میدونه مشکلش چیه
فایل شو میزارم[
attachment=13174]
این پروژه در حالت اولیه اصلا عملی نیست و فقط اعداد 7 و 8وcosپشت سر هم نمایش میده.
اگه از مدار رو درست پیاده کردی مشکل به پروگرام کردن بر میگرده .
تنظیم فیوز بیت ها و کلاک .
سلام
نه مشکل از تنظیم فیوز بیت ها و کلاک ها نیست بلکه
این پروژه در حالت اولیه اصلا عملی نیست و فقط اعداد 7 و 8وcosپشت سر هم نمایش میده. اما کافی هرکدام ازپایه های شماره 18 19 20 21 26 27 28 رو با مقاومت 100k به زمین اتصال بدید که مشکل حل میشه و میتونید از مدار استفاده کنید.
اما پورت C:
میکروهای Atmega16 , Atmega32 و بعضی های دیگر به صورت پیش فرض فیوز بیت JTAG فعال هست. بنابراین پین های پورت JTAG که در این مدلها روی پورت C هستش عملکرد ورودی و خروجی نخواهند داشت. برای غیرفعال کردن آن باید فیوز بیت مروبطه را غیرفعال کنید تا بتوانید مانند سایر پورت ها از آن استفاده کنید.
در صورتی که نمی توانید فیوز بیت را غیرفعال کنید و یا ... اگر سایر پورت ها خالی باشند می توانید از در برنامه جای پورت C را با یه پورت خالی دیگه عوض کنید.
نکته: در شبیه سازی با پروتئوس چنین مشکلی رخ نخواهد داد بلکه این مشکل در عمل رخ خواهد داد.
با تشکر
در اولین فرصت یه پروژه کامل ماشین حساب مهندسی با AVR به زبان C طراحی میکنم تا مشکل همه در این مورد حل بشه
نمیدونم چرا کلید C KYPAD که برای پاک کردن کارکتر روی LCD هست عمل نمی کند توی شبیه ساز مشکلی نداره ولی تو عمل وقتی C را میزنم کارکتر 7 را نمایش میدهد
کسی میدونه مشکلش چیه
سیم بندی مدارم هم هیچ مشکلی ندارد
کسی از دوستان میتونه این تنظیمات توضیح بده
فکنم مشکم از این جاست

(۱۸-اسفند-۱۳۹۳, ۲۰:۲۲:۴۷)hosseinip نوشته است: [ -> ]کسی از دوستان میتونه این تنظیمات توضیح بده
فکنم مشکم از این جاست

فکر کنم مشکلت شبیه ارسال پایین است:
ارسال 4
نه مشکل من
نمیدونم چرا کلید C KYPAD که برای پاک کردن کارکتر روی LCD هست عمل نمی کند توی شبیه ساز مشکلی نداره ولی تو عمل وقتی C را میزنم کارکتر 7 را نمایش میدهد
کسی میدونه مشکلش چیه
سیم بندی مدارم هم هیچ مشکلی ندارد
سیم بندی مدارت مشکل داره عزیزم ;)
منم سره کی پد خیلی مشکل برام بوجود اومد ، که همش ربطش میدادم به قسمت های دیگه اما مشکل از نحوه وصل کردن خودم بود .
کی پد وقتی میخری یه بروشور همراهشه که پایه هاشو توضیح داده ، باید طبق اون بروشور پایه هارو وصل کنی .
ولی خودت با میکرو سوئیچ کیپد بسازی خیلی بهتر جواب میده
دوست عزیز به دقت سیم بندی مدارم را چک کردم هیچ مشکلی نداره اخ چطور میشه همه کارکتر ها درست عمل کنه به غیر از یکی که اونم دوبار تکرار بشه
اگه میشه بیشتر راهنمایم کنید