ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خطا در اجرای پروژه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
ببین تو sql دیتا بیستو attach کردی؟ اگه این کارو کردی تو setting پروژه یه آیتم جدید از نوع connection string اضافه کن ویزاردی ارتباط رو بساز و تست کن بعد میتونی بری تو کد setting همون آیتمی که ساختیو استفاده کنی، اینطوری شاید بتونی بدون sa ارتباط برقرار کنی
بله اتچ کردم.یه بار تو خود sql server انجام دادم که جواب نگرفتم
یه بارم از محیط ویژوال تو قسمت server explorer فایل sql رو بهش معرفی کردم که اونم جواب نداد.
ویژوال چه ورژنیه؟
هم ویژوال هم sql نسخه 2012 استفاده میکنم.
تو Solution Explorer توی setting یه آیتم ایجاد کن از نوع connection string، این کارو قبلا کردی؟
(۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۵۵:۵۹)saeed_nami نوشته است: [ -> ]معذرت میخوام.هدینگش همون بود ولی متنش این شد:
Cannot open database "daftarche" requested by the login. The login failed

سلام و درود

احتمال زیاد مسیر پرونده "database "daftarche را پیدا نمیکند.
این ممکن است از طولانی بودن مسیر آدرس باشد که مثلا طول آدرس از فکر
کنمExclamation 254 کاراکتر بیشتر است.(شاید در پوشه های تو درتو یا با نام طولانی قرار داده اید).

. پوشه پروژه را به اول درایو بیارید. یک آزمایش بفرمایید.
شایدم اگر نام پوشه یا پرونده ات کارکتر بخصوصی دارد با تغییر نام پوشه یک آزمایش بفرمایید.
@alimogmov
عرض سلامی دوباره.
من الان فایل دیتابیس رو detach کردم و دوباره اتچ کردم.
فایل دیتابیس من تو درایو D هست و موقع اتچ این پیغام رو داد
بعد تو لیست دیتابیس هام به این شکل ظاهر شد
من این اسم رو rename کردم ولی دوباره همون پیغام رو میده
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

@hdsco
این solution explorer بنده هست.connection string رو باید کجاش بسازم؟
[تصویر:  1425944530.jpg]

خوب اگر دیتابیست مسیرش همانیکه نشون میده ایراد دیگه ای است و گرنه درستش کنید.

از کارهات پشتیبان بگیر . دوباره فایلها را از پرونده اصلی جایگزین.
هر چی هست تو تنظیمات است.
نقل قول: خوب اگر دیتابیست مسیرش همانیکه نشون میده ایراد دیگه ای است و گرنه درستش کنید.

از کارهات پشتیبان بگیر . دوباره فایلها را از پرونده اصلی جایگزین.
هر چی هست تو تنظیمات است.
من متوجه نشدم باید چیکار کنم
الان شما هم بدون مشکل برنامه رو اجرا کردین؟
سلام، ببخشید من اینترنت نداشتم، من برای به مشکل نخوردن تو ارتباط با DB این کارو میکنم، تو [attachment=13214] عکس Setting رو و تو [attachment=13215] و [attachment=13216] ایجاد Connection String رو ارسال کردم، ببین، امیدوارم بدردت بخوره
آقا محسن دمت گرم. این مسیری که بهش اشاره کردین رو قبلا از سربرگ view گزینه server explorer میرفتم و از اونجا دیتابیس خودمو اد میکردم.
اونقدر که من گشتم تا بتونم این ارور رو رفع کنم اگه روی نوشتنش کار میکردم الان تموم شده بود.دو تا چیزم یاد میگرفتم.
توی تعطیلات روش کار میکنم و ایشالا خودم یه برنامه خوب مینویسم.
سپاس از تمامی دوستان.
صفحه‌ها: 1 2 3