ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت منبع تغذیه AC متغیر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت اساتید گرامی

دنبال یه منبع متغیر AC هستم که از 0 تا 250 ولت خروجی بده. (ورودی از برق شهر بگیره) آمپرشم حدود 1 آمپر یا کمترم بود مشکلی نیست تا 800-700 میلی.
دوستان من تو طراحی مبتدی هستم و علاقه مند به منابع تغذیه. اگه کسی مداری داره یا راهنمایی میتونه بکنه که کارم راه بیفته ممنون میشم.
(۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۰۲:۵۶:۲۸)mehrdad137 نوشته است: [ -> ]
سلام خدمت اساتید گرامی

دنبال یه منبع متغیر AC هستم که از 0 تا 250 ولت خروجی بده. (ورودی از برق شهر بگیره) آمپرشم حدود 1 آمپر یا کمترم بود مشکلی نیست تا 800-700 میلی.
دوستان من تو طراحی مبتدی هستم و علاقه مند به منابع تغذیه. اگه کسی مداری داره یا راهنمایی میتونه بکنه که کارم راه بیفته ممنون میشم.

داداش اگه پیدا کردی من رو هم خبر کن من 6 ماهه نیاز مندشم فعلا از ترانس متغیر استفاده میکنم
کار دردسر داریه یه منبع dc حدود ۴۰۰ ولتی می خوای که بعد با pwm که از یه میکرو می گیری یه موج تقریبا سینوسی درست کنی و با IGBT و یا MOSFET این ولتاژ رو تولید کنی
یه اشتباه کوچیک بکنی یه ترانزیستوری خازنی چیزی هم منفجر می شه Biggrin
(۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۰۲:۵۶:۲۸)mehrdad137 نوشته است: [ -> ]دنبال یه منبع متغیر AC هستم که از 0 تا 250 ولت خروجی بده.

یدونه واریاک تکفاز بخر و خودتو راحت کن چون ساختنش کار راحتی نیست مخصوصا سیم پیچش!!
(۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۰۲:۵۶:۲۸)mehrdad137 نوشته است: [ -> ]دنبال یه منبع متغیر AC هستم که از 0 تا 250 ولت خروجی بده.

یدونه واریاک تکفاز بخر و خودتو راحت کن چون ساختنش کار راحتی نیست مخصوصا سیم پیچش!!

[/quote]

من توان پایین میخوام اینایی که تو بازاره معمولا تا 20 آمپرم جریان میده، به همین دلیل حجمش خیلی بالا میره.
میخوام تو برد استفاده کنم و داخل جعبه بذارمش

-------------------------------------------------------------------------------------------------
پس مدار منابع AC چجوریه؟ طرز کارش؟
مثلا یه نمونه چینی حتی فرکانسم بالا پایین میکنه.
APS-9102
من فقط میخوام ولتاژ رو تحت نهایتش 800 میلی برام بالا پایین کنه