سلام.
من دنبال سنسوری میگردم که مختصات یک جسم بده اگه امکان داره راهنمایی کنید. مشخصات زیر باید داشته باشه:
1- دفت حداقل 1cm3 و 30 فریم در ثانیه
2- قابل استفاده داخل اب و خارج از آن به طور همزمان
3- حداقل قیمت برای کار پایان نامه
برای شبیه سازی شنا میخوام روی مفاصل بدن شناگر نصب کنم تا یک تصویر 3بعدی به من بده برای تحلیل مدل شنا
با تشکر
سلام.
یعنی نیاز شما به x , y هست؟ برای یک جسم؟
یا حرکات مفصل های فرضا یک انسان نسبت به هم؟ بر حسب زاویه؟ مثل کاربری motion capture؟
در حالت اول معمولا از پردازش تصویر استفاده می شه و یه دوربین در بالا قرار می گیرهه و موقعیت جسم با اعمال فیلترهایی به یک نقطه مدل می شه و توسط دوربین موقعیت اون در هر لحظه بدست می یاد.
در حالت دوم باید از IMU استفاده کنید و بر حسب زاویه وضعیت مفاصل و ... رو نسبت به یک بدن فرضا بدست بیارید.
چیز دیگه ای نمی شناسم ، اما شاید باشه!
سلام.
با تشکر از sharin
من نیاز به x, y, و z برای مفاصل اصلی دارم. با دقتی که گفتم. باید توجه کنید شناگر ثابت نیست و در طول استخر در حال شناکردن هست.
اگه امکانش هست توضیحات کاملتری برای من بزارید.
باتشکر
شما یک مقدار در مورد IMU و سیستم motion capture تحقیق کنید و ایده ی کار رو کسب کنید.
با برداشتی که از توضیحات جزئی شما در مورد پروژه کردم ، فکر می کنم باید از همین روش استفاده کنید.
با قرار دادن ماژول های IMU در مکان مفاصل و داشت فواصل مفصل های یکا یک بازوها ، وضعیت هر مفصل نسبت به هم بدست می یاد.
در نهایت اطلاعات زوایای مفاصل ، خروجی IMU ها خواهد بود، که در صورت نیاز می تونید به x,y,z هم تبدیل کنید.
جابه جایی شخص در طول و عرض استخر هم با وجود یک دوربین در سقف استخر و پردازش تصویر به راحتی بدست می یاد.
موفق باشید.