ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعداد کل حالات قفل گوشی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
قفل گوشی های هوشمند رو جتما دید؛ یه شکل پترن (الگو) قابل ترسیم هست

به نظرتون چند حالت مختلف پترن میشه واسش گذاشت؟ تعداد کل پترن‌ها چند حالت هستش؟

با محاسبه سر انگشتی خودم تعدادش باید از ۹ فاکتوریل کمتر باشه؛ یعنی از حداکثر 362880 حالت مختلفت نمیتونه تحاوزر کنه

طرسقه محاسبه‌ام اینطوری بوده که بجای هرکدوم از اون نقطه ها یک عدد گذاشتم:
کد:
۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶
۷ ۸ ۹

الگومون هم میتونه تا ۹ رقم باشه و عد تکراری هم نداریم؛ پس ۹ تا جای خالی داریم؛ جای خالی اول میشه ۹ حالت؛ دومی ۸ حالت ؛ سومی ۷ حالت و ... که نتیجه در آخری میشه ۹ فاکتوریل

ولی یکی از دانشجوهای دکترای MIT‌ گفته 389112 حالت کلا و جند نفر دیگه تایید کردن BiggrinBiggrin (لینک شماره ۴ رو ببینید)

حالا نمیدونم من راست میگم یا اون Biggrin نظر شما چیست؟

اینا هرکدون یه چیزی گفتن:

۱ :
https://sinustrom.info/2012/05/21/androi...-analysis/

۲ :
http://math.stackexchange.com/questions/...n-password

۳ :
http://stackoverflow.com/questions/69795...mbinations

۴:
http://www.quora.com/How-many-combinatio...nlock-have
من 393216 آوردمBiggrinBiggrin
کسی سوال بپرسه چطوری آوردم میزنم چشش درآدBiggrin
خودمم نمیدونم چطوری محاسبه کردمBiggrin

(۱۴-فروردین-۱۳۹۴, ۱۷:۵۵:۰۶)babyy نوشته است: [ -> ]طرسقه محاسبه‌ام اینطوری بوده که بجای هرکدوم از اون نقطه ها یک عدد گذاشتم:
کد:
۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶
۷ ۸ ۹

الگومون هم میتونه تا ۹ رقم باشه و عد تکراری هم نداریم؛ پس ۹ تا جای خالی داریم؛ جای خالی اول میشه ۹ حالت؛ دومی ۸ حالت ؛ سومی ۷ حالت و ... که نتیجه در آخری میشه ۹ فاکتوریل

با حساب کتابی که من کردم به ازای قفل هایی که از نقطه 1 شروع بشه و از 2 هم عبور کنه؛
با رعایت شرط اینکه حداقل 4 نقطه داشته باشه+مسیر تکراری نباشه
64 حالت بدست آوردم(خطوط شکسته، مورب و... رو درنظر گرفتم)
واسه حالت های عبوری از 1 و 2 و 3 مجموع 56 حالت

حالت ها بیشتر از فاکتوریل میشن!
حتی از اینایی که آوردن هم بیشتر میشه
مطمعن باشید و شک نکنید مال من درستهBiggrinBiggrin
عجبا
نمیشه یه برنامه نوشت که بشماره حالت هاشو؟
@امید:
از هر نقطه میشه فقط یکبار استفاده کرد!
حداکثر رمزمون هم 9 رقمی میشه!

با توصیفات بالا حداکثر میشه یه عدد 9 رقمی که عدد تکراری هم نمیشه توش گذاشت ! در نتیجه میشه همیون 9 فاکتوریل دیگه!!!!

حالا این حالاتی که مثلا حتما باید 4 نقطه انتخاب شده باشه یا اینکه بعد از اعداد یک و سه و هقت و نه 5 حالت میشه انتخاب کرد و . . هم در نظر نگیریم حداکثر میشه 9 فاکتوریل

درمورد جوابت توضیح بده ببینم Biggrin

@صالح:
توی اون لینک شماره 4 برنامه اش به زبان hasskel نوشته شده
(۱۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۰:۳۹)babyy نوشته است: [ -> ]درمورد جوابت توضیح بده ببینم Biggrin

BiggrinBiggrin
میگم دانشگاه هم کم کم داره شروع میشه هاBiggrin
محمد جان فک نکنم با یه فاکتوریل ساده محاسبه بشه.
ما گرافی که خوندیم گرافه سادس ، این گراف یه گراف جهت داره که ما هنوز نخوندمیش اما برا حالته یک نقطه ما 9 حالت داریم زمانه که 2 نقطه بشه ما 72 حالت داریم زمانی که سه تقطه بشه 504 و وقتی 4 نقطه بشه میشه 3024 .
اما بحث اینجاس اگه با همین روش پیش بریم و در آخر جواب هارو باهم جمع کنیم یه چیز دری وری میشه که فک کنم شد 9 صد هزار و خورده ای :))
این روش تا یه عدد خاصی شاید درست باشه من تا 4 نطقه رو میدانم که با این روش درسته اما همین که از 5 بیشتر میشه به نظرم باید یه تغییری تو روش محاسبه ایجاد کنیم . مخصوصا وقتی خیلی مشهوده که اشتباس که با این روش تعداد حالت های 8 نقطه و 9نقطه برابر میشه .
اونایی که ریاضیات سطح بالاتر رو خوانده اید بایید و ظر بدهید Biggrin
حالا من کامپایلر به صورت نصب شده ندارم مجبورمم از کامپایلر ماشین حسابم استفاده کنم که اینقدر باهاش کار نکردم دستوراتش از یادم رفته :))
(۱۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۵:۲۶:۴۵)h.unique نوشته است: [ -> ]محمد جان فک نکنم با یه فاکتوریل ساده محاسبه بشه.
ما گرافی که خوندیم گرافه سادس ، این گراف یه گراف جهت داره که ما هنوز نخوندمیش اما برا حالته یک نقطه ما 9 حالت داریم زمانه که 2 نقطه بشه ما 72 حالت داریم زمانی که سه تقطه بشه 504 و وقتی 4 نقطه بشه میشه 3024 .

احتیاج به این چیزا نیست!!!
وقتی ۲ تا نقطه داریم یا از نقطه یک به ۲ وصل میشه یا از ۲ به یک! میشه کلا ۲ حالت!! شما یک حالت دیگه غیر از این حالت رو بگو Biggrin‌ ۶۹ تا حالت باقی موندش رو نمیخوام BiggrinBiggrinBiggrin
نقل قول: وقتی ۲ تا نقطه داریم یا از نقطه یک به ۲ وصل میشه یا از ۲ به یک! میشه کلا ۲ حالت!! شما یک حالت دیگه غیر از این حالت رو بگو Biggrin‌ ۶۹ تا حالت باقی موندش رو نمیخوام BiggrinBiggrinBiggrin
1-2-3
4-5-6
7-8-9
از 1 به 2 ، از 2 به 1 این 2 حالت ، از 1 به 3 از 3 به 1 این 2حالت دیگه همینطور ادامه بدی میشه 72 تا
(۱۵-فروردین-۱۳۹۴, ۲۲:۱۱:۳۲)h.unique نوشته است: [ -> ]1-2-3
4-5-6
7-8-9
از 1 به 2 ، از 2 به 1 این 2 حالت ، از 1 به 3 از 3 به 1 این 2حالت دیگه همینطور ادامه بدی میشه 72 تا

خدا وکیلی یکبار بخونید چی نوشتم خب Biggrin

خب ابنم همون چیزی میشه که من میگم! اگه رمزمون ۲ رقمی باشه میشه ۹ * ۸ حالت که میشه همون ۷۲
اگه ۳ رقمی باشه میشه ۹ * ۸ * ۷ حالت
...
اگه ۹ رقمی باشه میشه 9 * 8 * 7 * ... * 1 که میشه همیون 9 فاکتوریل که خودم دارم میگم!

با عقل ناقضمون قانونا نباید از ۹ فاکتوریل عددمون بیشتر بشه!‌ ولی عملا بیشتر میشه Biggrin‌چرا؟
خب به نظرت آیا تعداد 8 حالت با 9 حالت برابره ؟
طبق این روشی که شما پیش میری برابر میشه اما برابر نیستن.

سلام
يک آقايي ( امير شمس) در صفحه زير تمام حالت ها ممکن را آزمايش کرده و شده 389112 :
http://www.quora.com/How-many-combinatio...nlock-have

صفحه‌ها: 1 2