۲۰-فروردین-۱۳۹۴, ۱۸:۱۱:۲۴
۲۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۳:۱۱:۲۷
با سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست گرامی
باید از تغذیه جداگانه برای مدارتون استفاده کنین
۲۱-فروردین-۱۳۹۴, ۱۰:۱۸:۲۵
یعنی چی از کار میافته مثل این میمونه که کامپیوتر را از برق بکشی بعد بگی کار نمیکنه
۲۱-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۳۰
نقل قول: با سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست گرامی
ممنونم.چجوری؟توضیح بیشتر لطفا
نقل قول: یعنی چی از کار میافته مثل این میمونه که کامپیوتر را از برق بکشی بعد بگی کار نمیکنه
روی برد برد درستش کردم.روی همون برد برد کد یه led چشمک زن رو توش پروگرم کردم.مدار شروع به چشمک زدن میکنه بعدش که از پورت پرینتر جداش میکنم از کار میافته
۲۱-فروردین-۱۳۹۴, ۱۹:۲۰:۱۰
سلام احتمالا میکروی شما نویز میگیره . پایه ریست میکروتون رو با یه مقاومت 4.7k پول آپ کنید و یه خازن 100 نانو هم به ریست و زمین مدار متصل کنید و یه خازن 100 نانو دیگه هم به خط تغذیه مدارتون(در کنار میکرو) وصل کنید فکر نکنم دیگه مشکل خاصی باشه!
۲۱-فروردین-۱۳۹۴, ۲۰:۲۰:۰۸
مدارتون داره ریست میشه کدهاو شماتیک را بذارید لطفا
پایه ریست را با مقاومت پول اپ کنید
۲۳-فروردین-۱۳۹۴, ۰۹:۱۶:۱۴
(۲۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۳:۱۱:۲۷)رسول نوشته است: [ -> ]با سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست گرامی
شما در واقع از ولتاژ پورت مربوطه هم بعنوان تغذيه هنگام پروگرام كردن وهم بعنوان تغذيه بعد از ان داريد استفاده مينماييد ،پس مشخص است ك براي اجراي برنامه بايد هموراه اتصال مربوطه برقرار باشد يا در غير اينصورت بايد از تغذيه ي جداگانه استفاده نماييد.....
و بهترين راه اين است ك ميكرو بعد از پروگرام كردن از مسير جداگانه ي ديگري تغذيه شود،
۲۴-فروردین-۱۳۹۴, ۱۷:۳۹:۱۱
نقل قول: سلام احتمالا میکروی شما نویز میگیره . پایه ریست میکروتون رو با یه مقاومت 4.7k پول آپ کنید و یه خازن 100 نانو هم به ریست و زمین مدار متصل کنید و یه خازن 100 نانو دیگه هم به خط تغذیه مدارتون(در کنار میکرو) وصل کنید فکر نکنم دیگه مشکل خاصی باشه!
نقل قول: مدارتون داره ریست میشه کدهاو شماتیک را بذارید لطفا
نقل قول: شما در واقع از ولتاژ پورت مربوطه هم بعنوان تغذيه هنگام پروگرام كردن وهم بعنوان تغذيه بعد از ان داريد استفاده مينماييد ،پس مشخص است ك براي اجراي برنامه بايد هموراه اتصال مربوطه برقرار باشد يا در غير اينصورت بايد از تغذيه ي جداگانه استفاده نماييد.....
و بهترين راه اين است ك ميكرو بعد از پروگرام كردن از مسير جداگانه ي ديگري تغذيه شود،
دوستان عکس مداری که ازش پروگرمرو ساختم میذارم.برای تغذیه مدار از یه آداپتور 7/5 ولت 2 آمپر که با رگولاتور 7805 به 5 ولت رسیده استفاده کردم.لطفا کمکم کنید
![[تصویر: 40579682816597921216.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/40579682816597921216.jpg)
۲۷-فروردین-۱۳۹۴, ۱۲:۴۳:۰۰
کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟
۲۸-فروردین-۱۳۹۴, ۰۸:۴۱:۲۱
درود
اگر روی برد برد است مدار را پیاده و دوباره ببندید.
اگر روی برد برد است مدار را پیاده و دوباره ببندید.