ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای ساخت دیمر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام . من به یک دیمر بالای 2 کیلو وات نیاز دارم . یک سری مدارت در این رابطه پیدا کردم اما دیمر با روش آشکارساز عبور از صفر در نور خیلی کم چشمک میزنه .
آیا مشه با تبدیل 220 ولت به DC و سوئیچ کردن اون با یک قطعه مثل IGBT دیمری ساخت که چشمک نزنه ؟
آیاراه دیگه ای هست ؟[/font]
(۲۶-فروردین-۱۳۹۴, ۰۳:۳۷:۵۰)ababakz نوشته است: [ -> ]با سلام . من به یک دیمر بالای 2 کیلو وات نیاز دارم . یک سری مدارت در این رابطه پیدا کردم اما دیمر با روش آشکارساز عبور از صفر در نور خیلی کم چشمک میزنه .
آیا مشه با تبدیل 220 ولت به DC و سوئیچ کردن اون با یک قطعه مثل IGBT دیمری ساخت که چشمک نزنه ؟
آیاراه دیگه ای هست ؟

با یکسوسازی و بکار بردن PWM و سوییچینگ خروجی میشود. چون فرکانس کلیدزنی بالاتر از تشخیص دید انسان است.
به نظرتون ایزوله کردن با ترانس لازمه ؟ فقط قراره نور لامپ ها کنترل بشه .
تا جایی که میدونم کریر PWM در AVR حدود 15 کیلوهرتز هست اگه اشتباه نکنم . به نظرتون جریان 20 آمپر و ولتاژ 220 ولت رو تو این فرکانس با چه قطعه ای سوئیچ کنم ؟

درود
اگر مدار فقط توان لامپ رشته ای ( یا هر بار مقاومتی) را کنترل میکند یک دیمر ساده با تری ای سیTriAC هم جواب میدهد.
برای جلوگیری از چشمک زدن از " آشکار ساز عبور از صفر" استفاده میشود.

به ارسال25 در زیر سر بزنید :
ارسال 25

فقط برای توان یا جریان دلخواه قطعات سازگار با آن اندازه ها جایگزین می گردد.
برای 20 آمپر , TriAC و پل دیود 30 آمپر به بالا مفید است.

طرح خوبیه ممنون .
از اونجایی که کوچگترین چشمکی قابل قبول نیست و هوشمند سازی هم لازمه ، میتونم به جای 555 از میکرو کنترلر استفاده کنم ؟
مثلا با میکرو با تاخیر مناسب با نقطه صفر ورودی و مقاومت پالس تولید کنم . یا اینکه کلا ورودی رو صاف کنم و مقاومت متغیر رو با میکرو بخونم و بر اساس اون PWM تولید کنم .