۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۶:۵۶:۴۲
صفحهها: 1 2
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۱:۰۸:۱۴
سلام
باید اول برای برنامه ای که نوشتین یه فایل تست بنچ بنویسید، بعد اون فایل تست بنچ که سیگنال های مورد نیاز طرحطون رو فراهم میکنه، رو شبیه سازی کنید با isim
خود ise اگه تولباکس سمت چپ فایل تست بنچ رو باز کنید، همون تولباکس سمت چپ، دنبال یه چیزی شبیه simulation باشید، الان دقیقا نمیدونم چی بود
راستی فایل تست بنچ برای vhdl و verilog یکمی متفاوت بود ساختارش
من خودم با وریلاگ مشکل داشتم...
موفق باشید
باید اول برای برنامه ای که نوشتین یه فایل تست بنچ بنویسید، بعد اون فایل تست بنچ که سیگنال های مورد نیاز طرحطون رو فراهم میکنه، رو شبیه سازی کنید با isim
خود ise اگه تولباکس سمت چپ فایل تست بنچ رو باز کنید، همون تولباکس سمت چپ، دنبال یه چیزی شبیه simulation باشید، الان دقیقا نمیدونم چی بود
موفق باشید
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۲:۴۳:۵۰
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۱:۰۸:۱۴)salehjg نوشته است: [ -> ]سلامباتشکر از راهنمای تون
موفق باشید
من فایل اول برنامه رو تو VHDL module نوشتم بعد روش کلیک راست کردم و از new source فایل test benchرو ساختم تا اینجا روندم درسته؟
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۳:۲۳:۲۷
سلام
بله درسته
بعدش میتونید از این تاپیکی که پایین لینک دادم، پیش برید
http://www.iranled.com/forum/thread-1954...#pid228942
اصلا سخت نیس برای ise
ولی همچنان با quartus مشکل دارم
بله درسته
اصلا سخت نیس برای ise
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۴:۵۶:۰۵
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۳:۲۳:۲۷)salehjg نوشته است: [ -> ]سلاممن همش به error های مختلفی بر می خورم مثل اینها:
بله درسته
اصلا سخت نیس برای ise
Multiple declarations of "=" included via multiple use clauses; none are made directly visibleDetermining compilation order of HDL files
Multiple declarations of "=" included via multiple use clauses; none are made directly visible
Unit <behavioral> ignored due to previous errors.
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۴:۵۷:۰۴
یا این که خیلی هم زیاد باهاش روبرو میشم:
The Top module has not been specified. This can happen if no sources have been added to the project,
The Top module has not been specified. This can happen if no sources have been added to the project,
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۱:۰۹:۰۸
1. اگه پروژه تون حجمش زیاد نیست، راحت تره که آپلود کنید تا چک بشه
2. باید با کلیک راست کردن روی فایل vhd اصلی که اجزای سیستم تون توش به هم وصل شدن، top level اش کنید (از همون تولباکس سمت چپی)
3. اون اررور پست ماقبل آخری که نوشتین، مشکل از اشتباه در برنامه نویسی فایل vhdl اتون هست...
2. باید با کلیک راست کردن روی فایل vhd اصلی که اجزای سیستم تون توش به هم وصل شدن، top level اش کنید (از همون تولباکس سمت چپی)
3. اون اررور پست ماقبل آخری که نوشتین، مشکل از اشتباه در برنامه نویسی فایل vhdl اتون هست...
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۷:۴۰:۲۱
این یه برنامه است برای ساخت یه پالس یک ثانیه
چه جوری top level کنم؟
ولی وقتی check syntax رو میزنم error نداره ها
چه جوری top level کنم؟
ولی وقتی check syntax رو میزنم error نداره ها
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۲۲:۰۳
شاید فایل تست بنچ تون رو ادیت نکردید
بعد ساخت اوتوماتیک توسط ISE باید پروسه های مربوط به کلاک و تاخیر های هر سیکل از کلاک رو تعیین کنید(فایل رو دستی تغییر بدید)
تصاویر زیر هم مراحل تاپ لول کردن و شبیه سازی یه...
موفق باشین
بعد ساخت اوتوماتیک توسط ISE باید پروسه های مربوط به کلاک و تاخیر های هر سیکل از کلاک رو تعیین کنید(فایل رو دستی تغییر بدید)
تصاویر زیر هم مراحل تاپ لول کردن و شبیه سازی یه...
موفق باشین
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۴۲:۱۶
در ضمن فایل تست بنچ باید در حالت SIMULATION اضافه بشه
وگرنه ISE اونو به عنوان فایل توصیف کننده ی سیستم سنتز میکنه و چون داخل فایل تست بنچ دستورات غیرقابل سنتز وجود دارن، ارور میده
وگرنه ISE اونو به عنوان فایل توصیف کننده ی سیستم سنتز میکنه و چون داخل فایل تست بنچ دستورات غیرقابل سنتز وجود دارن، ارور میده
۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۱۵:۰۰
(۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۴۲:۱۶)salehjg نوشته است: [ -> ]در ضمن فایل تست بنچ باید در حالت SIMULATION اضافه بشه
یعنی اول بزارمش تو مد simulation بعد فایل test bench رو ایجاد کنم؟
چون تا الان من همین روش رو میرم بغیر از این که من گزینه set as top moduleندارم
صفحهها: 1 2